30/8/12


29.8.2012

«… το ’74 ο κύριος Αναστασιάδης… εξύπνησε την γειτονιά και φώναζε: «Σηκωστείτε να σας τζιεράσουμε, επέθανεν ο Μούσκος»
Ζαχαρίας Κουλίας, βουλευτής, Ραδιοφωνικός σταθμός «Ράδιο πρώτο», 26.4.2004

Ένα ανέκδοτο πριν από το κείμενο

Ο Νίκος Αναστασιάδης λέει στο Μάριο Κάρογιαν «Μάριε μου, ορκίζουμαι, ως τις εκλογές να μεν ηξιτιμάσω, ούτε τον Μακάριο, ούτε τον Σπύρο, ούτε τον Τάσσο. Δέχομαι να υπογράψω ότι θέλετε. Κώλο θέλετε; Μετά τες εκλογές, εν να σας θάψω ούλλους που με ξευτελίζετε τζιαι θα τζιεράσω τους πραγματικούς μου συμμάχους, τον Μιχάλη Παπαπέτρου, τον Κωστάκη Θεμιστοκλέους, τον Λούη Ηγουμενίδη, τον Νίκο Ρολάνδη, την Καίτη Κληρίδου, τον Κώστα Σιαμμά, την Πραξούλλα τζιαι τον Έρογλου, που μαθε πιον τον δρόμο για το φτωσσιηκό μου στους Καλοΐρους».

Οι «Οχιάδες» του ΔΗΚΟ… θα ψηφίσουν τον Νενέκο;

Ο Νενέκος ήταν ένας Αγωνιστής του 1821, ο οποίος στη συνέχεια εκτελέστηκε, μετά από διαταγή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, διότι προσχώρησε στο τουρκικό στρατόπεδο, έστρεψε τα όπλα κατά των πρώην συναγωνιστών του και έγινε ο αρχηγός των Προσκυνημένων. Ο Νενέκος ήταν ουσιαστικά ένας Χριστιανός Τούρκος. Και σήμερα υπάρχουν δυστυχώς αρκετοί Χριστιανοί Τούρκοι, πρόθυμοι να πουλήσουν την Κερύνεια… στον Αττίλα.

Όταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος άφησε υπονοούμενα, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης είναι Νενέκος, Προδότης δηλαδή, ο Νίκος Αναστασιάδης εξοργίστηκε (φακκούσε πάνω κάτω που το κακό του) και αποκάλεσε το 76% του λαού που ψήφισε «Όχι», «Οχιάδες». Ο Άνυδρος Κούφος του Foreign Office χαρακτήρισε φίδια το 76% του λαού, που είπε «Όχι» στο ξεπούλημα της Κύπρου στον τούρκο Κατακτητή και «Όχι» στο ξεπούλημα των πετρελαίων Μας στον άγγλο Κατακτητή.

Οι Πολιτικάντηδες μοιάζουν με τα γαϊδούρια. Την μια στιγμή κλωτσά το ένα το άλλο και στη συνέχεια «βόσκουν» μαζί… όπως στην περίπτωση που ψήφισαν ομόφωνα να δώσουμε εμείς οι Κυρίαρχοι Μαλάκες 1,8 δισ. € (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια δηλαδή, άλλοσπως 1.800.000.000) στην Λαϊκή, μιαν ιδιωτική επιχείρηση (Τράπεζα) που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει… (Το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο του οποίου το μέγεθος ακόμα να αντιληφθεί ο Κυρίαρχος Μαλάκας Λαός).

Τι να πρωτοθυμηθούμε και τι να πρωτογράψουμε απ’ όσα ο Νίκος Αναστασιάδης (και τα παπαγαλάκια του…) είπε ή άφησε να νοηθούν κατά του Μακαρίου, κατά του Σπύρου Κυπριανού, κατά του Τάσσου Παπαδόπουλου; … Τον Μακάριο τον αποκαλούσαν Προδότη – Επίορκο μέχρι και Παιδεραστή. Ο ίδιος μάλιστα ο Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τον βουλευτή Ζαχαρία Κουλία, μετά την εκδήλωση του πραξικοπήματος εφώναζε στην γειτονιά να ξυπνήσουν για να τους τζιεράσει, επειδή «επέθανεν ο Μούσκος». Για τον Σπύρο Κυπριανού, τα παπαγαλάκια του Αναστασιάδη διέδιδαν ότι ήταν πελλός, ίσως διότι ήταν λλίον αργός και δεν μπορούσε να πετάσσει τα τασάκια με την ίδια ταχύτητα όπως τον «νούσιμο» Νίκο Αναστασιάδη. Τον Τάσσο Παπαδόπουλο τον αποκαλούσαν Επίορκο… Προικοθήρα… έλεγαν ότι δήθεν αυτός δολοφόνησε τον Πολύκαρπο Γιωρκάτζη, για να του πάρει την γυναίκα, την οποία όπως έλεγαν είχε φιλενάδα. Όταν κάποτε ο Πολύκαρπος Γιωρκάτζης σαν υπουργός του Μακαρίου μιλούσε στη Λεμεσό, οι Αντιμακαριακοί του φώναζαν από κάτω «Τίνος είναι τα παιδιά;». Τον δε Μάριο Κάρογιαν οι Συναγερμικοί για τέσσερα περίπου χρόνια, κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομά του, τον αποκαλούσαν «Καρεκλογιάν»…

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
 Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του χρηματοδότη της      ΕΟΚΑ Β, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού, αδελφού του Πάμπου, Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει τ' αρχίδια για τις κουμέρες.. του, αλλά το 1974 αποδείχθηκε αρσενικός Πούττος, βολεμένος από τον πατέρα του Πραξικοπηματία «Αστυνομικό Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθο Αναστασιάδη, να κάνει το «τράφικ» στα μετόπισθεν…