28/8/12


27.8.2012

Με ποιον Απατεώνα θα κάμει την ισχυρή συμφωνία το ΔΗΚΟ,
με τον Νίκο ή με τον Πάμπο Αναστασιάδη;

Υπάρχει οποιοσδήποτε τίμιος άνθρωπος σε αυτόν τον τόπο που να αμφιβάλλει, ότι ο Πάμπος Αναστασιάδης είναι λιγότερο αναξιόπιστος παρά ο δίδυμος αδελφός του Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος υπογράφει στην τράπεζα σαν Νίκος Χρυσάνθου;

Από το 1999 εκτός από μένα… προειδοποιούσε και ο Προδρόμου, ο Νίκος Αναστασιάδης τότε διέψευδε, αλλά το 2004 παρ’ ολίγον να σας την κάτσει… όπως της κουμέρας.

«Δημοκρατικός Συναγερμός. Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης 27.8.99. Κύριον Πρόδρομο Προδρόμου βουλευτή. Φίλε Κύριε Προδρόμου, σε απάντηση επιστολής σας με ημερομηνία 25.8.99 θέλω να παρατηρήσω τα ακόλουθα. Θεωρώ καθ’ όλα αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά σας να διαρρεύσετε σε αντιπολιτευόμενα την κυβέρνηση και το κόμμα έντυπα, καθαρά για λόγους λαϊκισμού το περιεχόμενο της επιστολής σας. Θεωρώ πολιτικά αστήριχτη αλλά και αυθαίρετη τη θέση σας, πως το νέο κυβερνητικό σχήμα στέλλει τάχα πολιτικά μηνύματα, που υποδοιλούν ασυνέπεια στη διακηρυγμένη πολιτική μας στο εθνικό θέμα ή στα θέματα άμυνας. Θεωρώ ταυτόχρονα άκρως προσβλητικό τον υπαινιγμό σας γιατί δεν θίγει μόνο τον πρόεδρο του κράτους και ιδρυτή του κόμματος μας αλλά και το σύνολο των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου. Η απαράδεκτη θέση που διατυπώνετε περί εξαπάτησης του εκλογικού σώματος και ιδιαίτερα των συναγερμικών, δεν αποτελούν παρά παπαγαλισμό των όσων ο Κουτσού, ο Κλεάνθους και το ΑΚΕΛ καθημερινά διατυπώνουν. Φαίνεται ότι οι αρνητές της λογικής σας συγκινούν περισσότερο…  Φιλικά Νίκος Αναστασιάδης»

Ραδιοφωνικός σταθμός «Άστρα» 27.8.1999

Σχόλιο: Με το «αρνητές της λογικής», ίσως εννοεί αυτούς που δεν ρίχνουν τασάκια. Τι υπονοούμενα άφησε, για όσους τον πήραν είδηση, έστω και καθυστερημένα το 1999… ότι εν πελλοί α !!!

Όσοι διαδίδουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης έχει αλλάξει, ουσιαστικά προσπαθούν να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους τους. Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο πιο Αλαζόνας, ο πιο θρασύς, ο πιο Αδίστακτος Πολιτικάντης που έχει γεννήσει το κοπροποιημένο τμήμα αυτού του λαού. Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι περισσότερο Απατεώνας από τον δίδυμο αδελφό του Πάμπο, τον οποίο βόλεψε στα πλαίσια της συγγενοκρατίας σαν Ειδικό Αστυνομικό και ο οποίος καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για το γνωστό σκάνδαλο σωματεμπορίας («Ροζ Βίζες»).


   Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
           Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, για να αποκλείσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, αδελφού του Πάμπου, ο οποίος έχει τα αρχίδια μόνο για τις κουμέρες… αφού το 1974 βολεύτηκε σαν Ισχυρός αρσενικός Πούττος, από τον Πραξικοπηματία πατέρα του, να κάνει το «τράφικ» στα μετόπισθεν, ενώ το 2004 μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους Τρομοκρατούσε τον λαό, Εκβίαζε και Απειλούσε για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν ψηφίζαμε «Όχι».