29/8/12




28.8.2012


Ποιος προσπαθεί να εξαπατήσει ποιον;

Προσπαθεί ο Νίκος Αναστασιάδης να εξαπατήσει το ΔΗΚΟ ή απλώς κάποια ηγετικά στελέχη του ΔΗΚΟ προσπαθούν να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ;

Πιστεύει οποιοσδήποτε πολίτης, ότι οι ηγεσίες των κομμάτων του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου είναι δυνατό να μην γνωρίζουν αυτό το οποίο γνωρίζει και το πλέον ηλίθιο κομματόσκυλλο; Ότι δηλαδή ο Νίκος Αναστασιάδης εκτός από τα «Υπουργεία» και τις θέσεις στους Ημι«κρατικούς» Οργανισμούς (καρέκλες και κουτάλες, βόλεμα και ρουσφέτι) δεν πρόκειται να σεβαστεί καμιάν άλλη συμφωνία που θα κάμει μαζί τους και αφορά το Κυπριακό.

Μην εμπιστεύεστε τον Απατεώνα
Είναι στη φύση του να λέει ψέματα καραμπινάτα, S-300
Ψηφίζωντας Νίκο Αναστασιάδη
βγάζετε από τον καταψύκτη της Προδοσίας το σχέδιο Λονδίνου-C.I.A. – Ερτογάν («Ανάν»)
Θα μετονομάσει το ίδιο το δηλητηριασμένο από τον Κίσινγκερ, σάπιο κρέας, φρέσκο ψάρι
και θα σας το ταΐσει
Απειλώντας σας όπως το 2004, ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για «λύση» (Διάλυση)

Μην πιστεύετε τα προεκλογικά παραμύθια του Νίκου Αναστασιάδη. Είναι Απατεώνας. Πλάσμα το οποίο έφτασε στο κατάπτυστο σημείο, μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους να Τρομοκρατεί τον λαό, Εκβιάζοντας και Απειλώντας για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν ψηφίζαμε «Όχι», είναι ντροπή να διεκδικεί σήμερα την ψήφο των θυμάτων του.

Πλάσμα το οποίο δεν σεβάστηκε την ετυμηγορία του λαού και αμέσως μετά το δημοψήφισμα απειλούσε ότι θα κατάγγελλε την κυβέρνηση του Τάσσου Παπαδόπουλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επειδή δεν μπόρεσε να πουλήσει την Κύπρο στους τούρκους και τα πετρέλαια της στον άγγλο Κατακτητή, είναι ντροπή σήμερα να ζητά την ψήφο των οπαδών του Τάσσου Παπαδόπουλου.

     Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
 Τηλ. 99017040


Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, αδελφού του Πάμπου, ο οποίος το 2004 μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους, Τρομοκρατούσε το λαό, Εκβίαζε και Απειλούσε για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν ψηφίζαμε «Όχι».