31/8/12


30.8.2012
Ο Νενέκος μιλά και λατινικά !!!

mea culpa ε !
στην γλώσσα του Καλιγούλα.
Δεν το γυρίζει η θρασύτατη γλώσσα σου το «Έκαμα Λάθος».
Όπως αυτούς που δυσκολεύονται να ζητήσουν συγνώμη και λένε sorry.
Ποιο Φυρεράκι και Μαλακίες,
για να ξέρετε τι θα πάθουμε,
διαβάστε τον βίο και την πολιτεία του Καλιγούλα
από την Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια.

Ύποπτες Συναλλαγές;

Για ποιον λόγο η ηγεσία του ΔΗΚΟ μελετά το ενδεχόμενο να εκλέξει από τον πρώτο γύρω τον Νίκο Αναστασιάδη; Γιατί δεν διεμβολίζει την υποψηφιότητα του, υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα κάποιου στελέχους του ΔΗΣΥ που το 2004 υποστήριξε το «Όχι»; Δεν είναι «λίγο» ύποπτο αυτό; Γιατί στο κάτω κάτω το ΔΗΚΟ δεν επιλέγει ένα δικό του στέλεχος, όπως ο Α.Σ. Αγγελίδης με ευρύτερη μάλιστα αποδοχή λόγω του χαρακτήρα του… και από τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι ακόμα και ο Γιώργος Λιλλήκας θα απέσυρε την υποψηφιότητά του προς ενίσχυση της υποψηφιότητας του Α.Σ. Αγγελίδη. Γιατί κάποια ηγετικά στελέχη του ΔΗΚΟ θέλουν να εκλέξουν από την πρώτη Κυριακή τον Νίκο Αναστασιάδη; Και αυτό δεν είναι λίγο ύποπτο; Μήπως νομίζουν ότι συζητώντας τώρα το ενδεχόμενο της υποστήριξης του Νίκου Αναστασιάδη θα πανικοβάλουν το ΑΚΕΛ, θα το αναγκάσουν να αποσύρει την υποστήριξη του προς τον Σταύρο Μαλά και θα το ρυμουλκήσουν; Μα η ηγεσία του ΑΚΕΛ, τώρα που έρχεται η Τρόϊκα, δεν θέλει να είναι Κυβέρνηση, θέλει να είναι αντιπολίτευση. Σκόπιμα έβαλαν τον Υπουργό τους Σταύρο Μαλά υποψήφιο και όχι π.χ. τον Υπουργό τους Δημήτρη Ηλιάδη, για να χάσουν τις εκλογές, να βγει ο Νίκος Αναστασιάδης, να κάνει την κατάσταση της οικονομίας ακόμα χειρότερη για την φτωχολογιά και την μεσαία τάξη, προς όφελος των πολυεκατομμυριούχων του κόμματος του, για να μπορέσει το 2018 (εάν υπάρχει «Κυπριακή» «Δημοκρατία») να εμφανιστεί ο Άντρος Κυπριανού σαν Μεσσίας της Κολάσεως.

Αυτό όμως που φοβάται η ηγεσία του ΔΗΚΟ και μελετά το ενδεχόμενο της υποστήριξης του Νίκου Αναστασιάδη από την πρώτη Κυριακή, είναι ότι αν κατέλθουν με δικό τους υποψήφιο στις εκλογές, αυτός αναγκαστικά θα παλέψει και θα υπενθυμίσει στους Δηκοϊκούς, όλες τις βρωμιές του Νίκου Αναστασιάδη, το μαντρί θα αναστατωθεί, με αποτέλεσμα την δεύτερη Κυριακή η ηγεσία του ΔΗΚΟ να μην μπορέσει να καθοδηγήσει το κοπάδι προς «Νίκο-Λύκο-Γκρεμμό-Συναγερμό».


     Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
 Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος το 2004 μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους Τρομοκρατούσε το λαό, Εκβίαζε και Απειλούσε, για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν ψηφίζαμε «Όχι».