13/8/12

13.8.2012 Χημικός Ευνουχισμός και Νίκος Αναστασιάδης


13.8.2012

Χημικός Ευνουχισμός και Νίκος Αναστασιάδης

Εάν ένας κοινός παιδεραστής πρέπει να υποβληθεί σε χημικό ευνουχισμό διότι εβίασε θκυο τρεις μιτσιούς, τι πρέπει να γίνει με τον Νίκο Αναστασιάδη ο οποίος από το 1993-2003 μαζί με τον Γλαύκο Κληρίδη εκαταγάμησαν ένα ολόκληρο λαό υποκλέπτωντας την ψήφο του με ψευδείς παραστάσεις αφού του υποσχέθηκαν (έδειξαν) μεραρχία… πανεθνική… S-300 … E.A.Δ. … Ε.Α.Χ. … και τελικά έμπηξαν χρηματιστήριο με αυτοκτονίες και ένα σχέδιο «Ανάν» με επικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα για τον Αττίλα;

Όσες από τις φατρίες – συμμορίες – εταιρίες (έτσι έλεγαν τα κόμματα στα αρχαία χρόνια) μελετούν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν μαζί του για τις καρέκλες και τις κουτάλες, το βόλεμα και το ρουσφέτι… πρέπει να απαιτήσουν τουλάχιστον να υποβληθεί προηγουμένως σε Χημικό Ευνουχισμό για να γλιτώσουμε από ένα νέο κακό αγγάστρι με επικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα.


Χάρης Αριστείδου
www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040


Πατριώτη, φωτοτύπησε το και κυκλοφόρησέ το, για να συμβάλεις στον Χημικό Ευνουχισμό του Εκ-Βιαστή Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος το 2004 μαζί με τους Άγγλους τους Αμερικάνους και τους τούρκους Τρομοκρατούσε τον λαό εκ-βίαζε και Απειλούσε για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν ψηφίζαμε «Όχι».