16/8/12


17.8.2012

Ο Νίκος Αναστασιάδης το 2004 ήταν πρόθυμος να δώσει επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα

Το 2004 ο Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους, Τρομοκρατούσαν τον λαό Εκβιάζοντας και Απειλώντας, για να τον ανάγκαζαν να δεχθεί μιαν Ομοσπονδιακή «λύση», η οποία παραχωρούσε πετρέλαια της Κύπρου στον άγγλο Κατακτητή, ενώ στο συνταγματικό, εξασφάλιζε επεμβατικά δικαιώματα στον Παράσπονδο και Αιμοβόρο Αττίλα, με ότι θα εσήμαινε αυτό μελλοντικά για την ασφάλεια του λαού.

Ας εξηγήσει τουλάχιστον σε όσους Αηδιαστικούς θεσιθήρες του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου λογαριάζουν να τον υποστηρίξουν για τους γνωστούς πλέον λόγους, καρέκλες και κουτάλες, βόλεμα και ρουσφέτι, κατά πόσο ακόμα και σήμερα μετά την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε είναι πρόθυμος να αποδεχθεί μια «λύση» που προσφέρει επεμβατικά δικαιώματα στον Παράσπονδο και Αιμοβόρο Αττίλα.

«Ο νούρος του σσιύλλου δεν ισιώνει», λέει μια κυπριακή παροιμία προϊόν της συσσωρευμένης εμπειρίας και σοφίας του λαού. Αμέσως μετά το δημοψήφισμα του Απριλίου του 2004 και ενώ το ίδιο το σχέδιο «Ανάν» προέβλεπε ότι, σε περίπτωση που απορριφθεί πεθαίνει, ο Νίκος Αναστασιάδης δήλωνε τα εξής:

«Ακούστε κύριοι, θα πρέπει να…α…α είμαστε ρεαλιστές. Όσοι πιστεύουν, ότι…ι μετά τα σημερινά αποτελέσματα, είτε στην μια, είτε στην άλλη κοινότητα, δίνεται η δυνατότητα μιας διαπραγμάτευσης σε βαθμό αλλοίωσης του σχεδίου, πρέπει να συνεχίζουν να θέλουν να εξαπατούν τον λαό…»
«Τρίτο πρόγραμμα Ρ.Ι.Κ.», 24.4.2004

Ενώ στις 28.4.2004 ο Νίκος Αναστασιάδης είπε τα εξής στο δελτίο ειδήσεων του Τηλεοπτικού σταθμού «Μέγκα»:
«…Διαφωνώ όμως με όσους ισχυρίζονται ότι… το σχέδιον είναι νεκρό…»


Χάρης Αριστείδου
www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, οι επικοινωνιολόγοι είναι οι διακοσμητές της εξωτερικής συμπεριφοράς τάφων … κεκονιασμένων, που εσωτερικά στην ψυχή τους κρύβουν αράχνες, σκορπιούς και πτώματα… «Ανάν». Παρόλες τις προσπάθειες των επικοινωνιολόγων όμως, ο Νίκος Αναστασιάδης, λόγω του βίου και της πολιτείας του… παραμένει μισητός για μεγάλη μερίδα του λαού. Ας ελπίσουμε ότι το μίσος αυτό θα αποδειχθεί αρκετό για να εξουδετερώσει το 2013 τις όποιες προσπάθειες Πολιτικάντηδων της συναλλαγής και της διαπλοκής… που το 2004 κατηγορούσαν τον Νίκο Αναστασιάδη σαν Νενέκο και περίπου σαν Προδότη.

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, ούτως ώστε αν κάποιοι θεσιθήρες Πολιτικάντηδες του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου… προσπαθήσουν να πουλήσουν στο λαό τον χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β και γιο του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, να μπορέσουμε να ενημερώσουμε αποτελεσματικά τις λαϊκές μάζες…