9/8/12

Ο κουμπάρος των κουμπάρων με τα Κέρατα


8.8.2012


Ο κουμπάρος των κουμπάρων με τα Κέρατα


Νίκος Αναστασιάδης: «…Εάν δεν εμπλακεί ενεργά η Ευρωπαϊκή Ένωση, κομμάτι της οποίας είμαστε, στην επίλυση του Κυπριακού Προβλήματος, ούτε το ευρωπαϊκό κεχτημένο θα διαδραματίζει ρόλο στο περιεχόμενο της λύσης, ούτε και η τουρκία θα αισθάνεται την ανάγκη να είναι υπόλογος για όσες ε...ε...ε...ε θέσεις αντίκεινται στο ευρωπαϊκό κεχτημένο…»

Ραδιοφωνικός σταθμός, «Ράδιο Πρώτο», 7.8.2012

Ο Νίκος Αναστασιάδης (όπως θα θυμάστε από το 2004…) είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος Πολιτικάντης που έχει βγει από τα σπλάχνα του κοπροποιημένου τμήματος του λαού. Λέει μισές «αλήθειες»… Θέλει να εμπλέξει την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποσκοπώντας όχι στην Απελευθέρωση της Κύπρου, αλλά σε ένα ομοσπονδιακό ξεπούλημα το οποίο τελικά θα φορτώσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τις ίδιες πουτανιές που έκανε δηλαδή το 2004 όταν επικαλείτο τον Φερχόϊκεν…

Να εμπλέξουμε ναι την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά να τους εξιστορήσω και να τους αναλύσω εγώ πρώτα το Κυπριακό Ζήτημα και όχι εσύ ρε Απατεώνα που διαστρέφεις την Ιστορία χάριν του πολιτικαντισμού… και της Κουτάλας, όπως έκανες το 2004. Όταν εσύ δεν θέλεις Ελευθερία αλλά ομοσπονδία και μάλιστα χαλαρή γιατί να θέλει ο όποιος Φερχόϊκεν Απελευθέρωση της Κύπρου.

Ρε Νενέκο, όπως άφησε να νοηθεί ότι είσαι ο Τάσσος Παπαδόπουλος, κάμνωντας σε να φακκάς πάνω κάτω ή Προδότης (προδότη…η…η) όπως σε αποκαλούσαν ακόμα και οπαδοί σου στο μνημόσυνο του αρχηγού της ΕΟΚΑ (Α+Β) όπου πήγαινες κάθε χρόνο ή ακόμα «Καταδότη Ολκής» όπως σε αποκάλεσε ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Χρήστος Γιανναράς, το 2004 με Μανία προωθούσες το Προδοτικό και Καταστροφικό σχέδιο Λονδίνου – C.I.A. – «Ανάν» (Ερτογάν) το οποίο έδινε επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα. Αυτό που πρέπει να ομολογήσεις τώρα, κουμπάρε των κουμπάρων με τα Κέρατα, ίσια ή Ζαβά…, είναι κατά πόσον ακόμα και σήμερα μετά την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα δεχόσουν ένα σχέδιο «Ανάν πεντέμισι…», το οποίο όπως το 2004 θα δίνει επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα.


Χάρης Αριστείδου
www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040


Πατριώτη, φωτοτύπησε το και κυκλοφόρησέ το, για να αποκλείσουμε την εκλογή του χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη και Εκβιαστή Προδότη Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος αυτός αρσενικός Πούττος το 1974, βολεμένος από τον Πραξικοπηματία πατέρα του, έκανε το «τράφικ» στα μετόπισθεν, ενώ το 2004, μαζί τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τους τούρκους, Τρομοκρατούσε το λαό Εκβίαζε και Απειλούσε για το τι θα παθαίναμε δήθεν εάν ψηφίζαμε «Όχι».