20/12/12


19.12.2012

Θα επιτρέψουμε στον Νίκο Αναστασιάδη να φορολογήσει ακόμα πιο άγρια τον λαό, για να κάνουν ανάπτυξη οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό»;

Έβδομο μέρος

Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, ο Νίκος Αναστασιάδης δυστυχώς θα περάσει σίγουρα στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Λόγω της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης, αλλά και του πολέμου που έκαναν τα Μ.Μ.Ε των πολυεκατομμυριούχων κατά του Δημήτρη Χριστόφια, σε περίπτωση που περάσει ο Σταύρος Μαλάς την πρώτη Κυριακή, σύμφωνα και πάλιν με όλες τις δημοσκοπήσεις, η πλάστιγγα κλίνει υπέρ του Νίκου Αναστασιάδη του αντιδραστικού αρχηγού της συντηρητικής φατρίας και σε βάρος του Σταύρου Μαλά. Σε περίπτωση όμως που περάσει ο Γιώργος Λιλλήκας στον δεύτερο γύρο, η ταξική μάχη θα διεξαχθεί μεταξύ του Αντιδραστικού Νίκου Αναστασιάδη υποψηφίου των μασονικών στοών και του Γιώργου Λιλλήκα, υποψηφίου της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης.

Ακελικέ ψηφοφόρε πρόσεχε ! Είναι σίγουρο, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης και το κόμμα των πολυεκατομμυριούχων μασόνων, θα πριμοδοτήσει με ψήφους τον Σταύρο Μαλά την πρώτη Κυριακή, για να εξουδετερωθεί ο Γιώργος Λιλλήκας, να περάσει ο Σταύρος Μαλάς, ο οποίος δυστυχώς δεν έχει καμία ουσιαστικά πιθανότητα να εκλεγεί την δεύτερη Κυριακή.

Ακελικέ ψηφοφόρε, μην παίξεις το παιχνίδι των πολυεκατομμυριούχων μασόνων, που σου πίνουν το αίμα και θα πιουν αύριο, αν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης και το αίμα των παιδιών σου. Δεν είναι αρκετό να ψηφίσεις εσύ και η οικογένειά σου Γιώργο Λιλλήκα, πρέπει να πείσεις και άλλους, ότι ο Σταύρος Μαλάς είναι δυστυχώς Χαμένη Υπόθεση και κατά συνέπεια Χαμένη Ψήφος.

Ακελικέ ψηφοφόρε, σε περίπτωση που εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, θα οδηγήσει πολύ περισσότερους πολίτες αυτή τη φορά (σε σχέση με το χρηματιστήριο το 1999) στην αυτοκτονία, εφόσον θα φορολογήσει ακόμα και το οξυγόνο που αναπνέουν τα λαϊκά στρώματα και η μεσαία τάξη, για να κάνουν ανάπτυξη (οξυγονοθεραπεία) οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι Τραπεζίτες… Βιομήχανοι… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχοι, που ελέγχουν το κόμμα – Συμμορία του «Δημοκρατικού Συναγερμού».

Ακελικέ ψηφοφόρε, λόγω πετρελαίων διακυβέβονται συμφέρονται δισεκατομμυρίων (χιλιάδων εκατομμυρίων δηλαδή). Ακόμα και ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ξεκάθαρα, ότι και η εκκλησία ενδιαφέρεται να επενδύσει στα πετρέλαια. Γι’ αυτό τον λόγο ενώ ήταν σφόδρα εναντίον του Νίκου Αναστασιάδη, τώρα ρούφηξε και αυτός την γλώσσα του και τον ευχαρίστησε μάλιστα, όταν ο Απατεώνας Νίκος Αναστασιάδης προεκλογικά και για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προσέφερε από το περίσσευμα του και διατυμπανίζοντας το (ακριβώς το αντίθετο απ’ ότι δίδαξε ο Χριστός) λίγες χιλιάδες ευρώ, για τις ανάγκες των ανέργων που λιμοκτονούν, επειδή τους απόλυσαν οι πολυεκατομμυριούχοι Ξενοδόχοι … Βιομήχανοι κ.α που ελέγχουν το κόμμα – Εταιρεία του «Δημοκρατικού Συναγερμού», για να προσλάβουν στη θέση τους χιλιάδες αλλοδαπούς τους οποίους εκμεταλλεύονται αγρίως.

Ο Νίκος Αναστασιάδης αποδείχθηκε ικανός κομματάρχης, καθώς στα πλαίσια της κομματοκρατίας και των σχέσεων με τους πολυεκατομμυριούχους εργοδότες… αλλά και με τις διασυνδέσεις του στις Δημόσιες Υπηρεσίες, στους Ημικρατικούς Οργανισμούς κ.τ.λ. μπόρεσε να συσπειρώσει τους Κουταλονικολήδες Κωλοτριπιδογλύφτες του. Αποδείχθηκε όμως Ανίκανος πολιτικός και Ανίκανος διπλωμάτης. Ανίκανος πολιτικός αποδείχθηκε το 2004, επειδή παρόλες εκείνες τις Ανήθικες μεθόδους που χρησιμοποίησε για να περάσει την πολιτική Τρομοκρατία του, δεν μπόρεσε τελικά να πείσει, όχι μόνο την πλειοψηφία του λαού αλλά ούτε καν την πλειοψηφία του κόμματος του. Αποδείχθηκε και ανίκανος διπλωμάτης, διότι εμφανέστατα πλέον το 2004 απέδειξε, ότι δεν πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει οτιδήποτε καλύτερο από αυτό που επιθυμεί ο Αττίλας.

Μπορεί οι εκλογές που θα γίνουν στη Κύπρο το 2013 να είναι για τους περισσότερους ανθρώπους στο πλανήτη μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Για μας όμως, αλλά και για τους τούρκους, τους Άγγλους, τους Αμερικανούς, τους Εβραίους και τις εταιρείες πετρελαίου, είναι σημαντικώτατες, διότι διακυβεύονται οικονομικά συμφέροντα δισεκατομμυρίων (χιλιάδων εκατομμυρίων ευρώ δηλαδή). Όλοι οι προαναφερθέντες, εκτός από μας, που μας πλήγωσαν βαρύτατα το 1974 και προσπάθησαν να μας αποτελειώσουν το 2004, θα ήθελαν 38 χρόνια μετά την τουρκική Εισβολή, να κερδίσει τις εκλογές το Τσογλάνι τους… (όπως τα δρομολόγησε πριν το 1974 ο Κίσινγκερ και οι Άγγλοι … που γνώριζαν για την ύπαρξη πετρελαίου στην Κύπρο δεκαετίες πριν το 1974, από την εποχή που ο Πολύβιος Κυριακίδης με πρωτόγονα μέσα κατέβαλε απεγνωσμένες προσπάθειες για να εντοπίσει εκτός από την οσμή και το ίδιο το πετρέλαιο) για να τελειώσει αυτό που άρχισαν οι ίδιοι με τον Αττίλα.

Και καλά, η ηγεσία του ΑΚΕΛ, ίσως να κάνει «πολιτικό παιχνίδι», κάνοντας πλάτες στην εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη, ελπίζοντας στη «διάλυση» (μείωση ποσοστών) του «Δημοκρατικού Συναγερμού», ότι περίπου συνέβη με τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ… και στην εκλογή του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ το 2018, ο οποίος θα παρουσιαστεί σαν Μεσσίας της Κολάσεως. Η ηγεσία της ΠΕΟ όμως, οι εργατοπατέρες, τι δικαιολογία θα βρουν να πουν στον απλό εργάτη; «Ξέρετε κάνουμε σκόπιμα πλάτες στην υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη, για να εκλεγεί, να σας πιάσει για πέντε (ίσως και δέκα) χρόνια από το λαιμό, να σας φορολογήσει άγρια, για να διαλυθεί ο Συναγερμός και να παραλάβει εντελώς καμένη γη ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού». Μα όταν καταστραφεί εντελώς η Κύπρος, τι θα κάνετε την προεδρία;

Ακελικέ ψηφοφόρε, εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, δεν είναι τα παιδιά ή τα ανίψια του Δημήτρη Χριστόφια που θα δυστυχήσουν. Όλοι αυτοί, όπως και τα παιδιά και τα ανίψια των «βουλευτών»… του ΑΚΕΛ καλά την έχουν, είναι οικονομικά εξασφαλισμένοι. Φρόντισαν να μεριμνήσουν και για τα παιδιά και τα ανίψια και… οι γονείς και οι θείοι… τους. Ακελικέ ψηφοφόρε, εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης είναι τα δικά σου παιδιά που θα δυστυχήσουν. Ο Σταύρος Μαλάς είναι δυστυχώς Χαμένη Υπόθεση και κατά συνέπεια Χαμένη Ψήφος. Δεν είναι αρκετό να λες, ότι εσύ θα ψηφίσεις τον Λιλλήκα (για να μην εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης). Σημασία έχει τι προσπάθειες καταβάλλεις για να ψηφίσουν και άλλοι τον Γιώργο Λιλλήκα (για να γλιτώσουμε τα παιδιά σου… από τον Νίκο Αναστασιάδη).

Εάν περάσει ο Σταύρος Μαλάς την πρώτη Κυριακή, εγώ θα τον ψηφίσω την δεύτερη Κυριακή έστω και αν γνωρίζω, ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι δυστυχώς Χαμένη Υπόθεση. Εάν όμως περάσει ο Γιώργος Λιλλήκας, με ανθυποψήφιο του τον Αηδιαστικό Νίκο Αναστασιάδη έχει πολύ καλές πιθανότητες να εκλεγεί Πρόεδρος και να γλιτώσει την Κύπρο από αυτό το Μίασμα και να απαλλάξει την πολιτική ζωή του τόπου από αυτό το Βδέλυγμα.

Πατριώτη, φωτοτύπισέ το και κυκλοφόρησε το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος αν εκλεγεί, θα φορολογήσει με το πρόσχημα της Τρόικα, άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη, για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους μασόνους Τραπεζίτες… Βιομήχανους… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχους που ελέγχουν το κόμμα – Εταιρεία του «Δημοκρατικού Συναγερμού», οι οποίοι Απατεώνες αυτοί, ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού το 1999 με το κόλπο του χρηματιστηρίου σπλιτ, οδηγώντας κάποιους πολίτες στην αυτοκτονία.

Πάντως, εάν ο Νίκος Αναστασιάδης δεν είναι εντελώς Αχάριστος, σε περίπτωση που εκλεγεί, όπως ο Γλαύκος Κληρίδης ευχαρίστησε τον Απατεώνα Άκη Τζοχατζόπουλο, έτσι και αυτός, πρέπει να ευχαριστήσει την ηγεσία του ΑΚΕΛ, για τις πλάτες που του έκανε, να βάλει σκόπιμα (επειδή ήλθε η Τρόικα και το ΑΚΕΛ θέλει να περάσει στην αντιπολίτευση) σαν ανθυποψήφιο του, τον δυστυχώς συν-καμμένο Σταύρο Μαλά και όχι κάποιον από τους εκατοντάδες εκλέξιμους από το ΔΗΚΟ, από την ΕΔΕΚ, από τους «Οικολόγους», από τους Ανένταχτους, που θα μπορούσαν άνετα να ρίξουν του ώμου τους τον Νίκο Αναστασιάδη, εάν είχαν και την υποστήριξη της ηγεσίας του ΑΚΕΛ.


Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040