19/12/12


18.12.2012

Θα επιτρέψουμε στον Νίκο Αναστασιάδη να φορολογήσει ακόμα πιο άγρια τον λαό, για να κάνουν ανάπτυξη οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό»;

Έκτο μέρος

Ακελικέ ψηφοφόρε, το 2004 66% των ψηφοφόρων του «Δημοκρατικού Συναγερμού» τόλμησαν να περιφρονήσουν την Τρομοκρατία, τους Εκβιασμούς και τις Απειλές του Ξιμαρισμένου Εκβιαστή… και «καταδότη Ολκής» Νίκου Αναστασιάδη και να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα, ενάντια στη θέληση του Νίκου Αναστασιάδη, των άλλων τούρκων, των Αμερικανών και των Άγγλων που ήθελαν να μας αρπάξουν τα πετρέλαια. Σήμερα σχεδόν όλοι οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ (προς τιμήν τους) αρνούνται να ακολουθήσουν τον Μάριο Κάρογιαν στο δρόμο της Ατιμίας που επέλεξε να ακολουθήσει μαζί με την μικρή ομάδα των πολυεκατομμυριούχων μασόνων του ΔΗΚΟ και τους γνωστούς καρεκλοκένταυρους θεσιθήρες που θέλουν την συνεργασία με τον Νίκο Αναστασιάδη για δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς. Κάποιοι πουλημένοι για να «υπουργοποιηθούν», κάποιοι άλλοι πουλημένοι και αποτυχημένοι δικηγόροι για να μπουν στη «βουλή» της Μάσας και η γνωστή για τις μέχρι σήμερα επιδόσεις της στο «άθλημα» γριά για να γίνει δημαρχίνα…

Ακελικέ ψηφοφόρε, το 2004 ίσως μας έσωσε την τελευταία στιγμή από την Οικονομική Καταστροφή των 40 δισ. (40.000.000.000) σαράντα χιλιάδες εκατομμύρια ευρώ δηλαδή, που θα μας στοίχιζε η «λύση» με τις εποικοδομητικές ασάφειες και τα επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα, αποτρέποντας ταυτόχρονα και το ξεπούλημα των πετρελαίων μας στον άγγλο  Κατακτητή η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ. Τώρα καλείσαι εσύ προσωπικά να σώσεις την Κύπρο, τα πετρέλαια, τον εαυτό σου και τα παιδιά σου από τον Νίκο Αναστασιάδη και την συμμορία του.

Ο Γιώργος Λιλλήκας κατηγορείται ότι έφυγε από το ΑΚΕΛ. Το επιχείρημα είναι ορθό. Δεν άκουσα όμως να κατηγορείται από οποιονδήποτε ακελικό, ότι εγκατέλειψε τις κοινωνικές ευαισθησίες που προφανώς είχε για να εκλεγόταν «βουλευτής» με το ΑΚΕΛ. Κατά συνέπεια ποιος είναι προτιμότερος για τον φτωχό ψηφοφόρο του ΑΚΕΛ; Ο Γιώργος Λιλλήκας που έφυγε από το κόμμα του αλλά συνεχίζει να έχει κοινωνικές ευαισθησίες ή ο μεγαλύτερος πολέμιος της Εργατικής Τάξης Νίκος Αναστασιάδης που είναι ηγέτης της Αχόρταγης νεοφιλελεύθερης φατρίας των πολυεκατομμυριούχων Τραπεζιτών… Μεγαλοεπιχειρηματιών… Βιομηχάνων… Ξενοδόχων που θέλουν κίνητρα για ανάπτυξη σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης.

Αναμφισβήτητα ο Γιώργος Λιλλήκας είναι προτιμότερος του Νίκου Αναστασιάδη, διότι προέρχεται από τα λαϊκά στρώματα. Ξέρει τι σημαίνει φτώχεια και δυστυχία, γνώσεις που χρειάζονται τώρα που ήλθε η Τρόικα. Στην περίπτωση του Νίκου Αναστασιάδη ισχύει το «ο χορτάτος του νηστικού εν πιστέφκει». Ο πατέρας του Νίκου Αναστασιάδη ήταν Ταγματασφαλήτης, ψευδοαστυνομικός, μισθοφόρος στην υπηρεσία του άγγλου Κατακτητή. Όταν οι μάζες του λαού (γεωργοί, κτηνοτρόφοι, εργάτες) πεινούσαν, οι Προδότες συνεργάτες του άγγλου Κατακτητή και τα παιδιά τους ήσαν χορτάτοι.

Ακελικέ ψηφοφόρε, ψηφίζοντας Σταύρο Μαλά την πρώτη Κυριακή, δυστυχώς παίζεις το παιχνίδι του Νίκου Αναστασιάδη και των πολυεκατομμυριούχων μασόνων που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό».

Ακελικέ Ψηφοφόρε, ψηφίζοντας Σταύρο Μαλά την πρώτη Κυριακή, ο εκδικητικός οδοστρωτήρας της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, με χειριστή τον Νίκο Αναστασιάδη και την Τρόικα, τους πρώτους που θα πατήσει στο λαιμό και θα φορολογήσει άγρια προς όφελος των πολυεκατομμυριούχων μασόνων Τραπεζιτών… Μεγαλοεπιχειρηματιών… Βιομηχάνων… Ξενοδόχων που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό», θα είναι οι φτωχοί άνθρωποι που ψηφίζουν ΑΚΕΛ, οι οποίοι θα βιώσουν πέντε (τουλάχιστον) χρόνια φορολογικής Τρομοκρατίας.

Ακελικέ ψηφοφόρε, οι ερυθροί μερσεντάκηδες… της ακελικής νομενκλατούρας καλά την έχουν. Αυτοί και τα παιδιά τους θα αντέξουν πέντε χρόνια (ίσως και δέκα) τον Νίκο Αναστασιάδη. Αυτοί δεν πρόκειται να δυστυχήσουν εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης. Οι «βουλευτικοί» τους μισθοί θα είναι μισθοί, τα επιδόματα, επιδόματα, τα προνόμια, προνόμια, τα αφορολόγητα, αφορολόγητα, οι παχυλές συντάξεις, παχυλές συντάξεις. Αυτοί θα αντέξουν μέχρι το 2018 όταν θα διεκδικήσει τις εκλογές, εμφανιζόμενος σαν Μεσσίας της Κολάσεως ο Άντρος Κυπριανού. Αυτοί που θα δυστυχήσουν όμως στα πέντε χρόνια του Νίκου Αναστασιάδη είναι οι απλοί ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ, οι απλοί άνθρωποι που χωρίς να έχουν διαβάσει ποτέ Μαρξ, πίστεψαν στο ΑΚΕΛ διότι το θεωρούσαν μέχρι πρόσφατα σαν το κόμμα που εξασφάλιζε τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα, σαν το κόμμα της εργατιάς. Ο Νίκος Αναστασιάδης με το πρόσχημα της Τρόικα είναι ικανός να φορολογήσει και το δρεπάνι και το σφυρί και το αμόνι, ακόμα και τον αέρα που αναπνέουν.

συνεχίζεται


Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040