14/12/12


14.12.2012

Η Τρόικα, τα πουράκια και η ακίνητη περιουσία των Ξενοδόχων που υποστηρίζουν Νίκο Αναστασιάδη

Λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές, η ηγεσία του ΑΚΕΛ θυμήθηκε τους αριστερούς που εκτελέστηκαν από την ΕΟΚΑ σαν συνεργάτες του άγγλου Κατακτητή.

Η προσπάθεια πόλωσης που επιχείρησε η ηγεσία του ΑΚΕΛ (προκειμένου να αναχαιτήσει το ρεύμα των Ακελικών που μαζικά πλέον υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα, προκειμένου να μην εκλεγεί ο φορομπήχτης της φτωχολογιάς Νίκος Αναστασιάδης) όπως αναμενόταν, βρήκε συνεργούς.

Σήμερα 14.12.2012, ο αρχισυντάκτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Πρώτο» Λάζαρος Μαύρος, συνομίλησε για το σχετικό θέμα με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.

Την ίδια ώρα ο Απατεώνας Νίκος Αναστασιάδης (ο οποίος μετά το 2004 αποκαλύφθηκε ότι υπογράφει στην τράπεζα με διαφορετικό επίθετο σαν Νίκος Χρυσάνθου), ο αρχηγός της φατρίας των πολυεκατομμυριούχων μασόνων Τραπεζιτών … Μεγαλοεπιχειρηματιών… Βιομηχάνων… Ξενοδόχων, βρισκόταν ήδη στο εξωτερικό, σε μια προσπάθεια του να πείσει τους ξένους να επιτρέψουν την τροποποίηση του νόμου περί ακίνητης περιουσίας (που επέβαλε η Τρόικα στην «Κυρίαρχη» «Κυπριακή» «Δημοκρατία»), προς όφελος των Ξενοδόχων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το αφεντικό του Λάζαρου Μαύρου, Μεγαλοκαναλάρχης - Μεγαλοεκδότης - Ξενοδόχος Κωστής Χ’’Κωστής, ο οποίος μαζί με τα τσιράκια του κάνει πλάτες στον «οδοιπόρο στα Σούσα…»  Ανανοκλή, όπως το 1998 (κοίταξε το βιβλίο μου «Αν αρνηθώ…»).

Και ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης θα προσπαθήσει να τροποποιήσει προς όφελος των Ξενοδόχων… το νόμο που επέβαλε η Τρόικα περί ακίνητης περιουσίας, λίγες μέρες «ώρες» προηγουμένως, ακούγαμε τον ίδιο δημοσιογράφο Λάζαρο Μαύρο να παραπονιέται ότι η Τρόικα δεν επιτρέπει καν την αύξηση της φορολογίας στα πουράκια !!

Μπορεί η Τρόικα να μην επιτρέπει την σχετική με τα πουράκια τροποποίηση του νόμου, ο Νίκος Αναστασιάδης όμως θα κάνει την γη πηγή, για να βελτιώσει προς όφελος των Ξενοδόχων τον σχετικό περί ακίνητης περιουσίας των  Ξενοδόχων… νόμο της Τρόικα.

«Να καεί να καεί το Μπουρδέλλο η «βουλή»»
Να κοπούνε και οι Προδότες όσοι κλέβουν δηλαδή…



Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com