17/12/12


17.12.2012

Θα επιτρέψουμε στον Νίκο Αναστασιάδη να φορολογήσει ακόμα πιο άγρια τον λαό, για να κάνουν ανάπτυξη οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό»;

Πέμπτο μέρος

Οι μόνοι από τους Ακελιστές που θα κερδίσουν από αυτή τη χωρίς νόημα, αλλά καταστροφική για τους Ακελικούς εκλογική μάχη, είναι ο Σταύρος Μαλάς, ο οποίος λόγω της προβολής που τυχαίνει, θα εκλέγεται πλέον «βουλευτής» και δεν θα παίρνει μόνο 604 ψήφους στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και ο Άντρος Κυπριανού, ο οποίος εκλέγει με Δόλιο τρόπο τον Νίκο Αναστασιάδη, για να τα κάνει όλα (γ)έρημα, προκειμένου να παρουσιαστεί αυτός το 2018 σαν Μεσσίας της Κολάσεως, αδιαφορώντας για το τι έχουν να τραβήσουν (υποστούν) οι φτωχοί Ακελικοί τα επόμενα πέντε χρόνια, προκειμένου να εκλεγεί αυτός πρόεδρος το 2018 και να αποκαταστήσει την «δίκαιη κοινωνία» (τουλάχιστον όπως την αισθάνθηκαν οι τουρκο«κύπριοι» και οι Λαθρομετανάστες μέχρι σήμερα). Εκτός και αν δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Άντρος Κυπριανού που να θέλει να γίνει πρόεδρος. Θυμάμαι ακόμα πως αντιδρούσαν πριν τέσσερα, πέντε χρόνια κάποιοι φανατικοί συναγερμικοί, όταν τους έλεγα, ότι σκόπιμα ο Νίκος Αναστασιάδης έβαλε το 2008 τον Γιαννάκη Κασουλίδη του «ναι» και όχι π.χ. τον Γιαννάκη Μάτση του «όχι», για να χάσει, να εκλεγεί ο Δημήτρης Χριστόφιας και να πάρει αυτός σειρά το 2013. Μου απαντούσαν οι περισσότεροι ως εξής «Όι όι ο Νίκος δεν είναι τέθκοιος άθρωπος. Δεν ενδιαφέρεται να γίνει πρόεδρος» και εγώ χαμογελούσα, διότι έχω μαρτυρία, ότι από μαθητής του Γυμνασίου έλεγε στους συμμαθητές του, ότι κάποια μέρα θα γίνει Πρόεδρος της Κύπρου.

Ακελικέ ψηφοφόρε, εάν πραγματικά πιστεύεις, ότι ο Σταύρος Μαλάς έχει έστω 50% πιθανότητες ή 40% ή 30%... να κερδίσει τις εκλογές την δεύτερη Κυριακή, αν περάσει την πρώτη, τότε ναι έχεις υποχρέωση να τον ψηφίσεις, έτσι θα έκανα και εγώ στη θέση σου. Eάν συμφωνείς όμως, ότι ο Σταύρος Μαλάς, λόγω των συγκυριών…, των λαθών… και της περιρέουσας ατμόσφαιρας, είναι ουσιαστικά Χαμένη Υπόθεση και κατά συνέπεια Χαμένη Ψήφος, εφόσον σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε τα ποσοστά του ΑΚΕΛ, είναι κρίμα να συνεργήσεις στην εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη.

Ποιον ανθυποψήφιο του θα ήθελε να περάσει στον 2ο γύρο ο Νίκος Αναστασιάδης και οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι που ελέγχουν το κόμμα – Εταιρεία του, τον Γιώργο Λιλλήκα ή τον Σταύρο Μαλά; Σίγουρα προτιμούν τον Σταύρο Μαλά, διότι είναι σίγουροι ότι δεν θα εκλεγεί την 2η Κυριακή, ενώ τρέμουν στο ενδεχόμενο να περάσει την πρώτη Κυριακή ο Γιώργος Λιλλήκας. Η μόνη διέξοδος που μένει για να γλιτώσουμε την Κύπρο μας από τον πλέον αδίστακτο πολιτικάντη και να ματαιώσουμε τα πλέον επώδυνα για τον λαό σχέδια των πολυεκατομμυριούχων μασόνων που ελέγχουν τον ΔΗΣΥ, είναι η στήριξη του Γιώργου Λιλλήκα. Εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, η μασοναρία που ελέγχει τον «Δημοκρατικό Συναγερμό» θα προσθέσει πολλές λεπίδες στο αγγούρι της Τρόικα (Δεύτερο και Τρίτο… Μνημόνιο).

Ο Νίκος Αναστασιάδης θέλει να περάσει στον 2ο γύρο ο Σταύρος Μαλάς, διότι γνωρίζει, ότι σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις, δυστυχώς δεν έχει καμία ουσιαστικά πιθανότητα να εκλεγεί. Ο Σταύρος Μαλάς είναι Χαμένη Υπόθεση και κατά συνέπεια Χαμένη Ψήφος. Όσοι ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή Σταύρο Μαλά παίζουν το παιχνίδι του Νίκου Αναστασιάδη και των πολυεκατομμυριούχων μασόνων που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό».

Πρέπει να ενημερώσουμε σχετικά τους αγνούς ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ, τους εργάτες και τους άλλους βιοπαλαιστές, που θα δεινοπαθήσουν εάν εκλεγεί ο αρχηγός της φατρίας των πολυεκατομμυριούχων μασόνων Τραπεζιτών… Ξενοδόχων… Μεγαλοεπιχειρηματιών … Βιομηχάνων, Νίκος Αναστασιάδης. Σίγουρα ο Γιώργος Λιλλήκας δεν είναι ο πιο δυναμικός πολιτικός. Μπορεί να έχει τις καλύτερες θέσεις στην Οικονομία, είναι όμως στο Κυπριακό Ζήτημα, πολιτικός μετριοπαθών αντιεπαναστατικών απόψεων, αφάνταστα χλιαρός και κεντρώος. Κοιτάξετε όμως ποιος θα εκλεγεί την δεύτερη Κυριακή, εάν δεν περάσει αυτός την πρώτη. Νίκος Χρυσάνθου Αναστασιάδης, ένα όνομα που όταν προφέρεται ανακατώνεται το στομάχι κάθε τίμιου πολίτη.

Νίκος Χρυσάνθου Αναστασιάδης, ένα θηρίο ανήμερο, προστάτης των ακροδεξιών σωματέμπορων, της μαφίας του χρηματιστηρίου και δικηγόρος του Αττίλα… και των Τραπεζιτών. Να βλέπουμε το κρύο, τον Νίκο τζιαι την Τρόικα, να προβλέπουμε Δεύτερο μνημόνιο βαρβάτο τζιαι Τρίτο… τζιαι να μοιραζούμαστε το πάπλωμα. Αυτή την φορά δεν έχω το δικαίωμα να ισοπεδώσω τους πάντες, να αγνοήσω τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσει η Κύπρος μου και οι μη προνομιούχοι πολίτες αυτού του τόπου και είτε να απέχω από την κάλπη, είτε να γράψω και να υπογράψω, όπως πολλές φορές στο παρελθόν, τα δικά μου στο ψηφοδέλτιο μου. Αποχή, λευκό ή άκυρο (βρισίδι…) κερδίζει ο αρχηγός της μεγαλύτερης φατρίας και αυτός είναι ο ηγέτης των νεοφιλελεύθερων μασόνων Τραπεζιτών… Βιομηχάνων… Μεγαλοεπιχειρηματιών… Ξενοδόχων, που όλο θέλουν κίνητρα για ανάπτυξη σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης. Είναι οι ίδιοι Απατεώνες που ξανάφαγαν τα χρήματα αυτού του Αμπάλατου λαού το 1999 με άλλο κόλπο στο χρηματιστήριο. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που θα συμφωνήσω με την θεωρία της χαμένης ψήφου. Άκυρο, λευκό, αποχή ή ψήφο σε οποιονδήποτε άλλο, που με βάση την κοινή λογική δεν μπορεί να κερδίσει την δεύτερη Κυριακή τις εκλογές, σημαίνει ότι μόνοι σας υφαίνετε την συρτοθηλιά που θα σας βάλει στο λαιμό ο Νίκος Αναστασιάδης με άλοθι την Τρόικα.

Είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα, (ο οποίος σε αντίθεση δυστυχώς με τον Σταύρο Μαλά έχει σοβαρές πιθανότητες να εκλεγεί την δεύτερη Κυριακή) επειδή είναι ο μόνος που μπορεί να εξουδετερώσει τον Νίκο Αναστασιάδη και να απαλλάξει τα λαϊκά στρώματα από το Αδίστακτο δίδυμο Τρόικα – Νίκος.

Εάν το δίλημμα που έθεσε μετά το 1974 ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης ήταν «ή Καραμανλής ή τανκς» η επιλογή που έχουμε σήμερα είναι «ή Λιλλήκας ή Απατεώνας         S-300».

συνεχίζεται


Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com