14/12/12


13.12.2012

Θα επιτρέψουμε στον Νίκο Αναστασιάδη να φορολογήσει ακόμα πιο άγρια τον λαό, για να κάνουν ανάπτυξη οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό»;

Τρίτο  μέρος

Ο βασικός λόγος για τον οποίο θα ψηφίσω Γιώργο Λιλλήκα, είναι διότι αυτός μπορεί να εκλεγεί την δεύτερη Κυριακή ενώ ο Σταύρος Μαλάς, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, δυστυχώς δεν έχει καμία ουσιαστικά πιθανότητα. Κατά συνέπεια θα ψηφίσω Γιώργο Λιλλήκα, διότι αυτός θα συμπεριφερθεί στα λαϊκά στρώματα και στην μεσαία τάξη με ανθρωπιά, σε αντίθεση με τον Νίκο Αναστασιάδη, τον ηγέτη της νεοφιλελεύθερης φατρίας των πολυεκατομμυριούχων μασόνων Τραπεζιτών… Βιομηχάνων… Μεγαλοεπιχειρηματιών…  Ξενοδόχων…, που έφαγαν το 1999 τα χρήματα του λαού με το κόλπο του Χρηματιστηρίου, ενώ στην συνέχεια μέλη της Φατρίας αυτής, ήθελαν να «επενδύσουν» στο χρηματιστήριο ακόμα και το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων !!! Θα ψηφίσω αναγκαστικά Γιώργο Λιλλήκα, διότι έτσι όπως «ήρθαν», οδήγησαν τα πράγματα ο Μάριος Κάρογιαν και οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι του ΔΗΚΟ, μαζί με τους καρεκλοκένταυρους θεσιθήρες, ο Γιώργος Λιλλήκας είναι ο μόνος που έχει καλές πιθανότητες να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη την δεύτερη Κυριακή και να εμποδίσει το Αδίστακτο δίδυμο Τρόικα – Νίκος να πατήσουν τον λαό στο λαιμό, φορολογόντας τον άγρια για να κάνουν ανάπτυξη οι πολυεκατομμυριούχοι μασόνοι που ελέγχουν το κόμμα – Εταιρεία του ΔΗΣΥ.

Τώρα που κάλεσαν την Τρόικα στην Κύπρο, η ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν θέλει να είναι ούτε «κυβέρνηση» ούτε «συγκυβέρνηση», θέλουν να περάσουν στην αντιπολίτευση για να ασκούν εύκολη κριτική παίζοντας το αλά Τσίπρας… για αυτό και κάνουν πλάτες στην υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη, βάζοντας για υποψήφιο τον Σταύρο Μαλά, γνωρίζοντας ότι μαζί με τα ξερά (Δημήτρης Χριστόφιας) κάηκαν ήδη και τα χλωρά (Σταύρος Μαλάς). Η ηγεσία του ΑΚΕΛ γνωρίζει, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης θα κάνει τις συνθήκες διαβίωσης για τα λαϊκά στρώματα αφόρητες και με αυτό τον τρόπο θα παρουσιαστεί ο Άντρος Κυπριανού το 2018 σαν Μεσσίας της Κολάσεως. Η ηγεσία του ΑΚΕΛ γνωρίζει, ότι αν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, τους πρώτους που θα πιάσει από το λαιμό και θα φορολογήσει άγρια για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους μασόνους που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό» είναι η φτωχολογιά. Οι περισσότεροι όμως από αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους, είναι ή ήσαν ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ. Είναι κρίμα και κυρίως ντροπή η ηγεσία του ΑΚΕΛ να θυματοποιεί σήμερα και για πέντε ολόκληρα χρόνια αυτούς τους ανθρώπους, προκειμένου να μπορέσει να παρουσιαστεί το 2018 ο Άντρος Κυπριανού σαν Μεσσίας της Κολάσεως.

Μετά από αυτή την πρωτοφανή Παγκόσμια Οικονομική Κρίση, από την οποία σίγουρα ούτε η κυπριακή οικονομία έμεινε αλώβητη, η πλειοψηφία του λαού επιθυμεί την αλλαγή (λόγω ανεργίας, επειδή απειλούνται επιπλέον θέσεις εργασίας, ενώ είναι ήδη γεγονός οι μειώσεις μισθών και συντάξεων). Αυτή είναι η αιώνια ανθρώπινη φύση και η ψυχολογία του ανθρώπου, όπως συνέβηκε π.χ. την εποχή του κραχ του 1929… της ανεργίας και του Χίτλερ Original μέχρι σήμερα… και αύριο και Πάντα. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που θα ψηφίσουν Γιώργο Λιλλήκα την πρώτη Κυριακή, σε περίπτωση που δεν περάσει, είτε θα απέχουν από την κάλπη την δεύτερη Κυριακή, είτε θα ψηφίσουν Νίκο Αναστασιάδη ελπίζοντας στην αλλαγή.

Το βασικό ερώτημα που πρέπει να προβληματίζει όλους όσους συμφωνούμε, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο πιο επικίνδυνος για τα οικονομικά συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης, είναι κατά πόσο ο Σταύρος Μαλάς σε περίπτωση που περάσει την πρώτη Κυριακή, μπορεί να εξασφαλίσει (αν εξασφαλίσει προηγουμένως τα ποσοστά του ΑΚΕΛ) εκείνες τις χιλιάδες επιπλέον ψήφους που χρειάζεται, για να ξεπεράσει τα ποσοστά που θα πάρει ο Νίκος Αναστασιάδης και να εκλεγεί. Σχεδόν όλοι από όσους ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή Γιώργο Λιλλήκα (εκτός από μένα που θα ψηφίσω Σταύρο Μαλά και ίσως και ο ίδιος ο Γιώργος Λιλλήκας) θα προτιμήσουν την δεύτερη Κυριακή δυστυχώς Νίκο Αναστασιάδη. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Γιώργος Λιλλήκας δεν περάσει στον δεύτερο γύρω, ο φτωχός ο κόσμος, τα λαϊκά στρώματα, η μεσαία τάξη και ιδιαίτερα οι Ακελικοί, θα ζήσουν πέντε χρόνια μαρτυρίου, πέντε χρόνια οικονομικής Τρομοκρατίας.


συνεχίζεται


Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com