13/12/12


13.12.2012

Προεκλογικές Ατιμίες

Αποκάλυψα μέχρι σήμερα πολλές δολιότητες του Νίκου Αναστασιάδη. Παρακολουθείστε όμως ακόμα μια προεκλογική δολιότητα της ηγεσίας του ΑΚΕΛ. Τώρα που κάλεσαν την Τρόικα και το Πρώτο… μνημόνιο, η ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν θέλει να είναι ούτε «κυβέρνηση» ούτε «συγκυβέρνηση», αλλά θέλουν να περάσουν στην αντιπολίτευση για να το παίζουν αλά Τσίπρας, για να εμφανίσουν τον Άντρο Κυπριανού σαν Μεσσία της Κολάσεως το 2018. Παρακολουθείστε με τι κόλπα η ηγεσία του ΑΚΕΛ προσπαθεί να σταματήσει το ρεύμα των Ακελικών ψηφοφόρων, που επειδή αντιλήφθηκαν, ότι ο Σταύρος Μαλάς είναι δυστυχώς Χαμένη Υπόθεση και κατά συνέπεια Χαμένη Ψήφος, άρχισαν να υποστηρίζουν μαζικά πλέον την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα προκειμένου να γλιτώσουμε τουλάχιστον από τον φορομπήχτη της φτωχολογιάς Νίκο Αναστασιάδη.

Σκέφτηκαν λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές (ενώ είχαν πέντε ολόκληρα χρόνια στη διάθεσή τους) να προσπαθήσουν να αθωώσουν τους αριστερούς που εκτέλεσε η ΕΟΚΑ σαν συνεργάτες του άγγλου Κατακτητή. Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν πριν .. τέσσερα, πριν τρία, πριν δύο, πριν ένα χρόνο… Επειδή όμως ο Δημήτρης Χριστόφιας επιθυμούσε να επαναδιεκδικήσει την προεδρία δεν το έκαναν, διότι εκτός από το 32% που ψηφίζει ΑΚΕΛ (από όσους πάνε να ψηφίσουν) χρειάζονταν πολλές χιλιάδες επιπλέον ψήφους. Τώρα όμως που γνωρίζουν ότι ο Σταύρος Μαλάς θα χάσει τις εκλογές, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πώς να συγκρατήσουν όσο γίνεται τα ποσοστά του κόμματος τους και να εμποδίσουν την συνεχιζόμενη μαζική υποστήριξη του Γιώργου Λιλλήκα από οπαδούς του ΑΚΕΛ, προκειμένου να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, να φορολογήσει άγρια τον λαό προς όφελος των πολυεκατομμυριούχων μασόνων που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό», για να μπορέσουν να εμφανίσουν το 2018 τον Άντρο Κυπριανού σαν Μεσσία της Κολάσεως.

Θέλω να ρωτήσω κάθε τίμιο Ακελικό τα εξής: Εάν ο Δημήτρης Χριστόφιας επαναδιεκδικούσε την προεδρία ή εάν ο Σταύρος Μαλάς είχε έστω και ελάχιστες πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές την 2η Κυριακή, θα προχωρούσε σε αυτή την πράξη η ηγεσία του ΑΚΕΛ λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές προσπαθώντας να πυροδοτήσει μιαν άκαιρη συζήτηση για να καρπωθεί από την πόλωση που θα προκύψει προς ουσιαστικό όφελος όμως του Νίκου Αναστασιάδη;
Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com