13/2/15


 

Το σπαθί της Ομοσπονδίας

 

«Νενικήκαμεν αδελφοί», ακόμα μιαν φορά !

Η Μαύρη Χήρα του Ισλάμ με αιματοβαμμένο μαχαίρι στη χείρα

έρχεται σε πολυπολιτισμικό χοιροστάσιο.

Ομοσπονδία

με την υπογραφή μας, το μαχαίρι του Ισλάμ στον λαιμό των παιδιών μας.

Τρελλές αρσενικές χανούμισσες με μπούργκα

«κάτω από τον ίδιο ουρανό».

 

Τα αντιομοσπονδιακά μου… ποιήματα και τραγούδια.

 

Τιμή 3€

 

 

 

Χάρη Αριστείδου

 

Φανταστείτε πόσες χιλιάδες τούρκοι Τρομοκράτες, φανατικοί Μουσουλμάνοι σαν αυτόν, θα μπορούν να διακινούνται ελεύθερα και χωρίς έλεγχο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση που η τουρκία κατορθώσει να γίνει κάποτε πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

 

Θυμάστε πόσα πτώματα τούρκων Μουσουλμάνων επιχειρηματιών κ.α που δολοφονήθηκαν από τους φανατικούς Ισλαμιστές της τουρκικής Χισμπολάχ ανακάλυψε πριν μόλις λίγα χρόνια η τουρκική αστυνομία σε διάφορα υπόγεια;


 

Όταν ο Δημήτρης Χριστόφιας ήταν πρόεδρος της «Κυπριακής» «Δημοκρατίας», προέβλεψε ότι η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση θα άφηνε την Κύπρο αλώβητη ! Πέστε του να κάνει και μια πρόβλεψη (χωρίς «εποικοδομητικές ασάφειες») κατά πόσο και η Ομοσπονδία θα αφήσει την Κύπρο αλώβητη και τα κεφαλάκια των παιδιών σας αλώβητα.

 

Οι «εξωτερικοί» Εχθροί και (αν)ήθικοι αυτουργοί της τουρκικής Εισβολής και της συνεχιζόμενης Κατοχής, Άγγλοι και Αμερικάνοι, διαθέτουν τεράστια κεφάλαια, αμύθητα πλούτη και για αυτό τον λόγο δεν αξιοποιούν μόνο πολιτικούς με ειδικές ανάγκες, με εμμονές, αγκυλώσεις και ιδεοληψίες, αλλά μπορούν να εξαγοράζουν και έξυπνους Προδότες, είτε αυτοί είναι έξυπνοι ψυχοπαθείς, που ρίχνουν τασάκια και τσιριλλούν, είτε είναι πράοι και γλυκομίλητοι, που είναι πρόθυμοι όμως να χορηγήσουν με μειλίχιο τρόπο το φαρμάκι τους στην Κύπρο Μας.

 

Επειδή δεν θέλουν ή έστω δεν μπορούν να κάμψουν την αδιαλλαξία του Αττίλα, πιστεύουν ότι με τον χρόνο και την οικονομική… υπονόμευση της Πατρίδας, θα λυγίσουν τη θέληση του λαού και θα τον κάνουν να δέχθει τελικά αυτά που θέλει ο Αττίλας, επικαλούμενοι επιχειρήματα όπως «ο χρόνος δρα εναντίον μας…» Ο χρόνος που σκόπιμα και επιμελώς δεν αξιοποίησαν. Ο χρόνος δρα εναντίον μας διότι συστηματικά φροντίζουν να μην εκθέτουν τον Αττίλα…

 

Θα έκανες σε προσωπικό επίπεδο συνεταιρισμό ή συμπεθεριό με ένα τούρκο; Οι συνέπειες της Ομοσπονδίας θα είναι πολύ χειρότερες. Η Ομοσπονδία βλάπτει σοβαρά την υγεία. Η Ομοσπονδία είναι όπως τα άγρια μανιτάρια. Ο ένας «ειδικός» σου λέει «αυτό τρώγεται και είναι νόστιμο», ο άλλος σου λέει «είναι δηλητηριώδες, αν το φας θα πεθάνεις». Εσύ που δεν καταλάβεις, τι θα κάνεις; Θα φας και θα δώσεις και στα παιδιά σου ή θα το αποφύγεις;


 

9.2.2015

 

1974… Έσπαζαν τα κόκκαλα των «αγνοουμένων»

 

Κοιτάξτε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες και τα βίντεο με θέμα «αποκεφαλισμός» για να δείτε πώς αποκεφαλίζουν σήμερα κάποιοι Μουσουλμάνοι τους Χριστιανούς… Άγγλους, Γάλλους ακόμα και Αμερικανούς, υπηκόους της Υπερδύναμης και φανταστείτε τι μας έκαναν εμάς οι Βαρβαρότεροι Μουσουλμάνοι τούρκοι, όταν ήμασταν σκλάβοι, στους αιώνες της μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης κάτω από τον ίδιο ουρανό.

 

Ξέρετε γιατί οι τουρκο«κύπριοι» παραδίδουν στους συγγενείς των δολοφονηθέντων «αγνοουμένων» (απαχθέντων αμάχων πολιτών και αιχμαλώτων στρατιωτών) λίγα μόνο επιλεγμένα οστά για ταφή; Διότι οι περισσότεροι από τους εκτελεσθέντες (συνήθως με μια σφαίρα στο κεφάλι) έχουν εκτελεστεί μετά τα γνωστά, σε όσους ασχολούνται με την Ιστορία, τουρκικά βασανιστήρια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο καταθρυμματισμός των οστών. Θυμάστε την εξόντωση του Τάσου Ισαάκ μπροστά σε κινηματογραφικές και φωτογραφικές μηχανές (υπάρχει και στο διαδίκτυο) και πώς έδρασαν οι αγέλες των τουρκο«κυπρίων» εναντίων κάποιων άοπλων Κυπρίων μόνο και μόνο επειδή διανοήθηκαν να περάσουν την γραμμή Κατοχής; Φανταστείτε πως θα συμπεριφέρθηκαν το 1974 σε συλληφθέντες στρατιώτες, όταν είχαν όλο τον χρόνο στη διάθεσή τους και κανένα εκεί για να απαθανατίσει τα βασανιστήρια. Οι τουρκο«κύπριοι» παραδίδουν μόνο μικρά επιλεγμένα κομμάτια οστών για να αποφύγουν τις ιατροδικαστικές γνωματεύσεις, την Διεθνή Κατακραυγή και ακόμα μια καταδίκη του τουρκισμού από την Ιστορία.

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040

 

 

 


 

25.8.2014

Ισλαμικό Φρενοκομείο, διαφορετικά Welcome to the hell

 

Αφιερώνεται στην μνήμη του Αμερικανού δημοσιογράφου που αποκεφαλίστηκε από Κτηνώδεις Μουσουλμάνους.

 

Πέστε στην μάνα του να γράψει πάνω από τον Τάφο του:

«Ναι αλλά…α…α, έσσιει τζιαι καλούς Μουσουλμάνους»

 

Το πρόβλημα δεν είναι οι Ισλαμιστές, αλλά το Ισλάμ και αυτά που ξεκάθαρα διδάσκει το Κοράνι…

Αλλάχ

Μωάμεθ

Κοράνι

Ισλάμ

Σαρία

Λιβύη … Αίγυπτος … Συρία… Ιράκ… Ιράν… Πακιστάν … Αφγανιστάν … τουρκία…

ένα απέραντο Φρενοκομείο.

Τζαμιά … Τεκέδες … Μιναρέδες …

Χοτζάδες … Μουλλάδες … Ερτογάδες …

Στροβιλιζόμενοι Δερβίσηδες, Στέντωρες Μουεζίνιδες

χανούμισσες, μπούργκα, φερετζέδες

γυναίκα Ερτογάν, μαντήλα, καπαρτίνα, κατακαλόκαιρα

ρουσούδι στον κώλο, στα σκέλια και στα μουνόχειλα της

Φρενοκομείο

τασάκια με σουνέττι

Μπόκο Χαράμ … κλειτοριδεκτομές

Τζιχάντ…

Αττίλας, Ταμερλάνος, Τζένκις Χαν

και πάλιν Αττίλας …

και ο Ρωμιός να μην βάζει μυαλό

Ομοσπονδία

ραγιάς, γκιαούρ, Κουρμπάν Μπαϊράμ.

 

Αυτά που κάνουν σήμερα οι Τζιχαντιστές στο Ιράκ ή η Μπόκο Χαράμ στην Νιγηρία, δεν είναι τίποτε συγκρητικά, με αυτά που μας έχει κάνει η τουρκική Κωλό«ρατσα» (Συμμορία Δολοφόνων) στα χίλια περίπου χρόνια μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης κάτω από τον ίδιο ουρανό.

 

Παρά τις εδώ και χρόνια Ανθελληνικές προσπάθειες του Υπουργείου της Αφελληνισμένης και Αναρχικής παιδείας, σχεδόν όλοι γνωρίζουν, από κάποιαν ηλικία και μετά, τον Αφωρισμένο από τον Πατριάρχη Γρηγόριο Ε΄, Άγιον Αθανάσιο Διάκο. Όλοι σχεδόν γνωρίζουν επίσης, ότι τον σούβλισαν οι τούρκοι. Αυτό όμως που ελάχιστοι αντιλαμβάνονται, είναι ότι το σούβλισμα είναι το παλλούκωμα, το βασανιστήριο του διά ανασκολοπισμού θανάτου. Το παλλούκι το έβαλλαν οι τούρκοι στον κώλο και έβγαινε στην περιοχή του ώμου. Κάποια θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας πέθαιναν αμέσως λόγω ανακοπής της καρδίας. Σε πολλές περιπτώσεις όμως ο Μάρτυρας, όπως ο Άγιος Αθανάσιος Διάκος, πέθαινε από εσωτερική αιμορραγία και μέσα σε Απερίγραπτα Φρικτούς πόνους. Με το βασανιστήριο του παλλουκώματος οι τούρκοι εξόντωσαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες … Σέρβους… Αλβανούς… Βούλγαρους… Ρουμάνους… Ούγγρους… Αυστριακούς… Αρμένιους… Αραμαίους… Ασσύριους… Άραβες… Μετά το 1974 όμως, όπως μου είπε η Δασκάλα Ελένη Φωκά, οι τουρκο«κύπριοι» και οι νεοέποικοι χρησιμοποίησαν πιο «εκλεπτισμένους» τρόπους εξόντωσης, προκειμένου να αναγκάσουν τους σκλαβωμένους Καρπασίτες να φύγουν από τα σπίτια τους.

 

Η αμερικανική κοινή γνώμη πήρε μια ελάχιστη γεύση από όσα Απερίγραπτα Μαρτύρια υποφέραμε από τους τούρκους για αιώνες στην Κόλαση της μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης κάτω από τον ίδιο ουρανό, παρόλο που ο αποκεφαλισμός σε σχέση με τα όσα έχουν υποστεί οι λαοί από τους πιο Βάρβαρους Μουσουλμάνους τούρκους δεν είναι τίποτα. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματα του λέει, ότι πιο γλυκός θάνατος από το λεπίδι δεν υπάρχει. Συγκρίνετε την εκτέλεση του αμερικανού δημοσιογράφου από τους Τζιχανιστές με την εξόντωση του Ηρωομάρτυρα Τάσου Ισαάκ στις 11.8.1996 από τουρκο«κύπριους» και άλλους τούρκους.

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040

9.2.2015

(Σ)το κλουβί* της Ομοσπονδίας

 

(Η) Αφόρητη ζέστη θα επωάσει τα αυγά της τουρκικής Οχιάς

και όχι την κλούβια ειρήνη με τους βάρβαρους.

Ιορδανός πιλότος, Μουσουλμάνος το θρήσκευμα

αιχμάλωτος πολέμου από αδελφούς Μουσουλμάνους.

Τον έβαλαν στο κλουβί και τον έκαψαν ζωντανό.

Φανταστείτε τι έχετε να πάθετε εσείς «Γκιαούρηδες» (Χριστιανοί, Μαρξιστές…)

στο κλουβί της Ομοσπονδίας

ενώ ο Αττίλας θα κελαϊδά απ’ έξω το «αλλαουάχμπαρ»

 

Σημ.*: Αποκαλύψεις μετά από 3000 και βάλε χρόνια;

 

Η λέξη «κλουβί» - «κλωβός» ίσως προέκυψε από το ρήμα «κλείω», το οποίο προέκυψε από το προομηρικό ρήμα «κληίω». Το προομηρικό ρήμα «κληίω» που σημαίνει κλείω, ίσως προέκυψε από την επίσης προομηρική λέξη «κληίς» που σημαίνει το κλειδί, ο σύρτης της θύρας. Εάν είναι σωστή η θεωρία μου για την σημασία του γράμματος κάππα (Κ), όπως την παρουσιάζω στο βιβλίο «ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗ», σελ. 6 «Το γράμμα «κάππα» (Κ) της δύναμης που συγκρατεί» (υπάρχει και στο διαδίκτυο) η λέξη «κληίς» που σημαίνει το κλειδί, ο σύρτης της θύρας, ίσως προέκυψε από την λέξη «ληίς» που σημαίνει λεία, διά της προσθήκης του γράμματος κάππα (Κ) διότι το κλειδί και ο σύρτης της θύρας εμποδίζουν (συγκρατούν) την εύκολη πρόσβαση σε λεία.

 

Από την λέξη «ληίς» που σημαίνει λεία προέκυψε σταδιακά και η λέξη «ληστής»

 

ληίς → ληιστήρ (=ληστής)

 

Η δε λέξη «ληίς» ίσως προέκυψε από την λέξη «λαός» που σημαίνει λαός ως εξής. «Ένα επίθετο της Θεάς Αθηνάς ως θεάς των ληστρικών επιδρομών» ήταν «αγελείη» (από το «άγω» και την «λεία» ή ληΐη) αυτό σημαίνει ίσως, ότι η αρχική λέξη ήταν αγέλαος (αυτή που οδηγεί τον λαό). Κατά ανάλογο τρόπο προέκυψε και η προομηρική λέξη «αγέλη» αλλά και η μεταγενέστερη «αγελάδα». Ο Κώστας Παπαγεωργίου στο «ομηρικό λεξικό» του, γράφει στο λήμμα «αγελαίος» το εξής εντυπωσιακό, «αγελαίος … = … αυτός που προέρχεται από την αγέλη (που δε ζεύτηκε στο αλέτρι). Επίθετο των θηλυκών βοδιών (των αγελάδων)…»

 

Επειδή ο πειρασμός είναι μεγάλος θα παραμείνουμε για να αποκαλύψουμε ίσως και τα εξής. Η προομηρική μας λέξη «βους» που σημαίνει το βόδι, η αγελάδα είναι μάλλον ηχομιμητική και δημιουργήθηκε από τον ήχο που αφήνουν τα ζώα αυτά «βου…ου…ου…ου». Από την σημαντικώτατη αρχέγονη ηχομιμητική πρωτολέξη «βους», προέκυψε π.χ. η μεταγενέστερη αλλά πανάρχαια προομηρική μας λέξη «βοάω» που σημαίνει μεταξύ άλλων φωνάζω (σαν μεταγενέστερη σημασία) αλλά και μυκώμαι, μουγκρίζω (σαν πρώτη σημασία). Από την σημαντικώτατη ηχομιμητική λέξη «βους» προέκυψε επίσης η μεταγενέστερη αλλά πανάρχαια προομηρική λέξη «βοή» που σημαίνει κραυγή… Οι «σημερινές» και κατανοητές σε όλους λέξεις «βοηθός», «βοήθεια» προέκυψαν από την επίσης προομηρική μας λέξη «βοηθός» για την οποία ο Κώστας Παπαγεωργίου στο «ομηρικό λεξικό» του γράφει τα εξής: «βοηθόος-ον (βοή + θέω, όθεν θοός = ταχύς)» = ορμητικός, πολεμικός (κυρίως αυτός προστρέχει στην κραυγή των μαχομένων)…»

 

Όταν θα εκδώσω την συνέχεια του «ΚΩΔΙΚΑ ΣΩΚΡΑΤΗ», θα αναφερθώ λεπτομερέστερα και εκτενέστερα σε κάποιες ηχομιμητικές πρωτολέξεις που γεννήθηκαν από τους ήχους που αφήνουν κάποια ζώα… τις οποίες αυτές πρωτολέξεις, προσωπικά θεωρώ σαν την πηγή και τα θεμέλια της ανθρώπινης γλώσσας.

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040


 

10.2.2015

 

Οι κακοί Μουσουλμάνοι εν μακριά…

 

Να μην σας προβληματίζουν οι αλληλοσκοτωμοί μεταξύ Μουσουλμάνων στην Λιβύη…

εν μακριά…

Να μην σας ανησυχούν οι αλληλοσκοτωμοί μεταξύ Μουσουλμάνων στο Ιράκ…

εν μακριά…

Να μην σας επηρεάζουν οι αλληλοσκοτωμοί μεταξύ Μουσουλμάνων και η εξόντωση των Χριστιανών στην Αίγυπτο…

εν μακριά…

Αγνοείστε τους αλληλοσκοτωμούς μεταξύ των Μουσουλμάνων και την εξόντωση των Χριστιανών στην Συρία…

εν μακριά…

Κλείστε τα μάτια και τα αυτιά σας σε όσα διαπράττουν κακοί Μουσουλμάνοι σε άλλες περιοχές του κόσμου.

Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με Μουσουλμάνους

αλλά με Μουσουλμάνους τούρκους.

τούρκος: Έργο τέχνης ενός διεστραμμένου μυαλού

το Αριστούργημα της Δημιουργίας του Διαβόλου.

Το ποτήρι πάντως δεν είναι μισοάδειο αλλά μισογεμάτο… με δηλητήριο.

Ακούσατε… ακούσατε… στο «Ισραήλ» μια Εβραία παντρεύτηκε Μουσουλμάνο !

αφού έγινε Μουσουλμάνα φυσικά.

Η αρχή πάντως είναι το ήμισυ του παντός

και η Ομοσπονδία με τις εποικοδομητικές ασάφειες και τα επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα η αρχή του τέλους

«Η Κρίση θέλει Ηγέτη»

«εμείς» πάντως έχουμε ηγέτη Καραπουσσιουκλή.

Η Ομοσπονδία θα πάει ρολόι

όπως αυτό στον τοίχο του κεντρικού σφαγείου Κοφίνου

ή σε κάποιο πτηνοσφαγείο

τακ χραπ

τακ χραπ

τακ χραπ… χραπ

τακ χραπ

«Η Κρίση θέλει Ηγέτη»

Ο ηγέτης δεσμεύεται ότι η Ομοσπονδία θα αφήσει την Κύπρο χωρίς… κούρεμα

όπως θα άφηνε αλώβητη την Κύπρο η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση σύμφωνα με την Ερυθρή Τσσιόφτα

Μας περιβάλλει (την Κύπρο) έναν Απέραντο Μουσουλμανικό Φρενοκομείο

Θέλουν λένε για το καλό μας να βάλουν με την υπογραφή μας και μας μέσα

να δώσουν σε μας το ρετιρέ χωρίς ασανσέρ

και στον Αττίλα τον πιο κάτω όροφο με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα.

 

Υπάρχει οποιοσδήποτε πολίτης, από αυτούς τους ελάχιστους που χωρίς οικονομικό συμφέρον θεωρούν την Ομοσπονδία μια κάποια μορφή «λύσης», την οποία πρέπει να δεχθούμε προκειμένου να υπάρξει μια κάποια «λύση» του Κυπριακού «προβλήματος», που να μην προβληματίστηκε από όλες αυτές τις σφαγές και τα εγκλήματα που διαπράττουν οι Μουσουλμάνοι καθημερινά, όταν ακόμα και ο ηλιθιότερος πολίτης γνωρίζει, ότι η τουρκική Κωλό«ρατσα» (Συμμορία Δολοφόνων) είναι ότι χειρότερο υπάρχει στον μουσουλμανικό κόσμο;

 

Μα εν το εκαταλάβετε σιόρ, ότι τούτοι που θέλουν Ομοσπονδία με τους Μουσουλμάνους τούρκους είναι είτε Προδότες είτε ψυχοπαθείς;

ο ένας πετάσσει τασάκια, τσιριλλά, ξιτιμάζει…

ο άλλος εσήκωσε το Μαρί στον αέρα

πηαίνει πάνω που τον τάφο του Καβάζογλου τζιαι μιλά μαζί του.

Τζιαι οι θκυο… εκαταστρέψαν την Οικονομία της Κύπρου

για να μπορέσουν να τσιμεντώσουν την ΠροδοCia του (2004) 1974.

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040


 

10.2.2015

 

Ομοσπονδιακός κυκεώνας

 

Όπως 11.000 περίπου χρόνια πριν, στα χρόνια της Ατλαντίδας

η οποία ηττήθηκε από την Ηθική – τότε – Αθήνα (Τίμαιος, Κριτίας)

θα επιβιώσει τελικά ο πιο ηθικός.

Βάπτισμα από την μια σουνέτι από την άλλη

Ισότητα των φύλων από την μια, απόλυτη Φαλλοκρατία από την άλλη

Χριστιανικά και μαρξιστικά ενεδυμένες με σιορτ, τάγκα και στριγνκ, ακόμα και στις εκκλησίες από την μια

σεμνά ενεδυμένες ακόμα και στα καταστήματα… από την άλλη

Οι Χριστιανές να βγάζουν τα ρούχα τους κατακαλόκαιρα… για να το δροσίσουν

και από την άλλη οι Μουσουλμανίδες να «προτιμούν» να βγάλουν ρουσούι για να μην κολάσουν και να μην κολαστούν

(μέχρι να τους επιτρέψει η Αλ Κάιντα και ο προφήτης Μωάμεθ) να κάνουν και αυτές την σεξουαλική επανάστασή τους

Με πολυγαμική ανατροφή (ή έστω ανοχή) από την μια

αυστηρότατα μονογαμικές ή έστω με φοιτητικές (μεταπτυχιακές) παρθενοραφές από την άλλη.

 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040

 

10.2.2015

Πράμνειος Ομοσπονδία

 

Λάβετε φάγετε

Θεός και Αθεΐα στην μια μεριά, Αλλάχ στην άλλη

Χριστός, Λένιν και εγώ Ελλαδολάτρης από την μια, Μωάμεθ και τουρκιά από την άλλη

Καμπαναριό από την μια, Μιναρές από την άλλη.

Αγάπα τον εχθρό σου από την μια, διά πυρός και σιδήρου από την άλλη

Με τον σταυρό από την μια, με το σπαθί από την άλλη.

Πάνω απ’ όλα ο άνθρωπος (και το χρήμα) από την μια, πάνω απ’ όλα ο Προφήτης και ο νόμος του από την άλλη.

Απετάξω τον Σατανά από την μια, απετάξω τον Γκιαούρη από την άλλη.

Ελεύθερη επιλογή θρησκείας από την μια, οι αποστάτες θα θανατώνονται στην άλλη

Ευρώπη από την μια, Ασία από την άλλη

Ευρωπαϊκή νοοτροπία από την μια, ασιατική νοοτροπία από την άλλη

Ευρωπαϊκό κεκτημένο από την μια, (κεντρ)ασιατικό κεκτημένο από την άλλη

Ρίζες Πολιτισμού από την μια, Ρίζες Βαρβαρότητας από την άλλη

Όμηρος… Ζήνωνας… Κύπρια Έπη… από την μια, Κοράνι… Λαλά Μουσταφάς… έπος του Αττίλα από την άλλη

Σαλαμίνα… Σόλοι.. Κούριον με Θέατρα από την μια, τουρκοχώρια δυσωδίας με καφενέδες… από την άλλη

Ένα δύο παιδιά από την μια, πέντ’ έξι… τουρκιά από την άλλη

Διαλυμένες Χριστιανικές και μαρξιστικές οικογένειες

με προβληματικά παιδιά που καταφεύγουν στα ναρκωτικά από τη μια

Ισχυρές Μουσουλμανικές οικογένειες με τουρκιά μεθυσμένα με όπιο του λαού από την άλλη

Διαλλακτικότητα μέχρι ξεβρακώματος από την μια, πλήρης Αδιαλλαξία από την άλλη

Η μια θα κτίζει και η άλλη θα χαλά

Μακροχρόνιοι Ανόητοι ευσεβοποθισμοί από την μια, μακροχρόνια σχέδια εξόντωσης και επικράτησης από την άλλη.

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040

10.2.2015

 

Έστω κάτι θα είναι και αυτό

 

- Εικοσιτετράωρη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Μουσουλμάνων στο Ιράκ.

- Έστω, κάτι είναι και αυτό.

- Εικοσιτετράωρη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Μουσουλμάνων στην Συρία.

- Έστω, κάτι είναι και αυτό.

- Εικοσιτετράωρη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Εβραίων και Μουσουλμάνων στη Λωρίδα της Γάζας;

- Έστω, κάτι είναι και αυτό.

- Εικοσιτετράωρη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Χριστιανών στην Ουκρανία.

- Έστω, κάτι είναι και αυτό.

Και στην Κύπρο μετά την Ομοσπονδία

θα είναι η εικοσιτετράωρη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων

«μία κάποια λύση»

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040


 

10.2.2015

 

Πειρατικό Καταφύγιο

 

 

 

Στον πορτολάνον του Τάγια

 

δεν αναφέρεται ασφαλές λιμάνι με τ' όνομα Ομοσπονδία

 

παρά μόνον στις δέκα χιλιάδες σελίδες του σχεδίου «Ανάν» αναφέρεται,

 

σαν πειρατικό καταφύγιο

 

του Αττίλα

 

και των εταιρειών πετρελαίου

 

της Λόνδρας… και της Ουασινγκτώνος.

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040


 

 

 

10.2.2015

 

Ομοσπονδία

 

 

 

Ομού σπονδή

 

με τούρκους Μουσουλμάνους !!

 

Ομόνοια

 

ομού και νους

 

με τούρκους Μουσουλμάνους !!

 

Στη ρωμαίικη καθομιλουμένη

 

«καβλιές by number»

 

 

 

Ομοσπονδία

 

 

 

Τρικυμία

 

και αντί για ελαιοφόρον σάκον στο καράβι

 

εποικοδομητικές ασάφειες !

 

Σπονδή στον Θεό της Τρέλλας.

 

 

 

Ομοσπονδία

 

 

 

με τους Μουσουλμάνους τούρκους !

 

Του Κίτσου η μάνα

 

τρία πουλλάκια κάθονται

 

χάνουν τα λάδια του

 

παίρνει ληγμένα

 

βράζει η παττίχα του

 

ρίχνει τασάκια…

 

 

 

Ναι αλλά…α, έσσιει τζιαι καλούς Μουσουλμάνους

 

Ναι αλλά…α, έσσιει τζιαι καλούς τούρκους

 

όπως ο σοσιαΛηστής «ποιητής» της ελληνοτουρκικής φιλίας Μπουλέντ Ετζεβίτ

 

Ναι αλλά…α, εν τζιαιν ούλλοι οι τουρκο«κύπριοι» σαν τον Έρογλου

 

τον Ντενκτάς τζιαι τον αριστερό Φασίστα Μεχμέτ Αλή Ταλάτ

 

Ναι αλλά…α, πέτε το τζιαι της Ελένης Φωκά…

 

τζιαι της Μάνας του Τάσου Ισαάκ…

 

Επειδή όμως δεν πρέπει να είμαστε ακραίοι

 

όπως ο Αδιάκριτος Τουρκοφάγος Νικηταράς

 

όντως υπάρχουν και καλοί τούρκοι

 

ΟΛΟΙ όσοι δεν γεννήθηκαν και δεν θα γεννηθούν ποτέ.

 

 

 

Σάλτο Μορτάλε

 

 

 

Η Φίνος φίλμ σας παρουσιάζει την ταινία Τρόμου

 

Ομοσπονδία με Μουσουλμάνους τούρκους

 

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Φόρεϊν Όφις

 

Διευθυντής παραγωγής: Χένρυ Κίσινγκερ

 

Πρωταγωνιστούν: Οι πρεσβείες του Θανάτου και οι Εταιρείες Πετρελαίου

 

Κομπάρσοι: Οι εκλεκτοί των πρεσβειών του Θανάτου, Πολιτικάντηδες

 

Πουζιασμένα μυαλά… πουζιασμένα κοντέινερ… Χρηματιστήριο… Κούρεμα … (και Ξύρισμα)

 

Κασκαντέρ: Ο Λαός

 

Guest Star (φιλική συμμετοχή): Ο Αττίλας

 

 

 

Λίβανος

 

ένα πολυπολιτισμικό φρενοκομείο θρησκειών

 

Ομοσπονδία

 

ένα πολυπολιτισμικό φρενοκομείο όπως ο Λίβανος  

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040


 

23.6.2014

 

 

 

Η Ομοσπονδία βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα

 

 

 

Ανθελληνικά Τοξικά ρωμαίικα μυαλά

 

Τοξικές ψήφοι

 

Τοξική «δημοκρατία»

 

Τοξική Οικονομία

 

Τοξική «λύση».

 

 

 

Τοξικοί πολιτικοί, τραπεζίτες…

 

που «θριάμβευσαν» επί της Οικονομίας

 

έχουν θετική άποψη για την Τοξική «λύση» της Ομοσπονδίας.

 

Μετά το Τοξικό κούρεμα της Οικονομίας

 

αγωνίζονται για το Τοξικό κούρεμα της Πατρίδας.

 

Οι Τοξικοί πολιτικοί είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι από τους Τοξικούς τραπεζίτες.

 

Οι Τοξικοί τραπεζίτες βλάπτουν σοβαρά την Οικονομία.

 

Οι Τοξικοί πολιτικοί βλάπτουν σοβαρά την Πατρίδα.

 

 

 

Η Τοξική «λύση» της Ομοσπονδίας

 

είναι τοξικό δάνειο σε βάρος της Πατρίδας.

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040


 

23.6.2014

 

 

Η Ομοσπονδία βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα

 

 

 

Ανθελληνικά Τοξικά ρωμαίϊκα μυαλά

 

Τοξικές ψήφοι

 

Τοξική «δημοκρατία»

 

Τοξική Οικονομία

 

Τοξική «λύση».

 

 

 

Τοξικοί πολιτικοί, τραπεζίτες…

 

που «θριάμβευσαν» επί της Οικονομίας

 

έχουν θετική άποψη για την Τοξική «λύση» της Ομοσπονδίας.

 

Μετά το Τοξικό κούρεμα της Οικονομίας

 

αγωνίζονται για το Τοξικό κούρεμα της Πατρίδας.

 

Οι Τοξικοί πολιτικοί είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι από τους Τοξικούς τραπεζίτες.

 

Οι Τοξικοί τραπεζίτες βλάπτουν σοβαρά την Οικονομία.

 

Οι Τοξικοί πολιτικοί βλάπτουν σοβαρά την Πατρίδα.

 

 

 

Η Τοξική «λύση» της Ομοσπονδίας

 

είναι τοξικό δάνειο σε βάρος της Πατρίδας.

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040

 


 

23.6.2014

 

 

 

Η Ομοσπονδία Ηλίθιε

 

 

 

Η Ομοσπονδία Ηλίθιε δεν θα είναι το τέλος της Ιστορίας…

 

Δίπλα στην Συρία οι Μουσουλμάνοι, όλοι μιας φυλής, της Αραβικής, αλληλοεξοντώνονται

 

Λίγο πιο κάτω στο Ιράκ, οι Μουσουλμάνοι, όλοι μιας φυλής, επίσης της Αραβικής, αλληλοσφάζονται

 

Τι πιθανότητες επιτυχίας έχει μια Ομοσπονδία με τους πλέον Βάρβαρους Μουσουλμάνους «Το σπαθί του Ισλάμ»,

τους Παράσπονδους τούρκους;

 

Η Ομοσπονδία Ηλίθιε δεν θα είναι το τέλος της αιματοβαμμένης Ιστορίας

 

ούτε θα βάλει τέρμα στην μαύρη (Κατάμαυρη) συμβίωση αιώνων, «κάτω από τον ίδιο ουρανό…»

 

Η Ομοσπονδία Ηλίθιε είναι απλώς η αρχή του δικού μας τέλους

 

στη δική Μας Πατρίδα.

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040





 

21.3.2014

 

Η Ομοσπονδία εν ΧΑΤτάς*

 

Άκου θεία Κατίνα τι σημαίνει Ομοσπονδία.

Θυμάσαι την υπόθεση με τους S-300; Πόσα μας εστοίχισαν;

Θυμάσαι θεία Κατίνα που βαζες την γριά μάνα σου με την κουρούκλα

να στέκει στην γραμμή που το χάραμα του φου, άμπα τζι’ εν προλάβει,

για να αγοράσει μετοχές της «Δήμητρας» για τα εγγόνια της,

που τα Συνεργατικά Ταμιευτήρια της Ερυθρής Φατρίας;

Θυμάσαι τι έπαθε ο Αμπάλατος άντρας σου στο χρηματιστήριο σπλιτ,

όταν έλεγαν του Μαλάκα, ότι «το χρηματιστήριο είναι ο καθρέφτης της Οικονομίας;»

Σας κατέκλεψαν τελικά την περιουσία.

Στην συνέχεια ήθελαν να επενδύσουν στο χρηματιστήριο και το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων

το οποίο όμως είχαν ήδη κατακλέψει προς πολλού !

Θα τα χρωστούσαμε σήμερα στο άδειο «ταμείο» δυο φορές !!

Όλα αυτά στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Ομοσπονδία θεία Κατίνα, σημαίνει να παίξεις («επενδύσεις») ολόκληρη την Κύπρο στο ΧΑΤ

Χρηματιστήριο Αξιών τουρκίας

Αφού επρόκοψες στο ΧΑΚ βουρ…ρ…ρ… για το ΧΑΤ !

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040

 

Σημ.*: Η χρησιμοποιούμενη στην Κύπρο λέξη «χαττάς», ίσως δεν προέκυψε από την τουρκική λέξη hata, όπως κάποιοι λεξικογράφοι ισχυρίζονται, αλλά ίσως και οι δύο λέξεις (χαττάς και hata)  προέκυψαν από την προομηρική ελληνική λέξη «άτη» και «αάτη».

Σύμφωνα με το «ΟΜΗΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ» του Κώστα Παπαγεωργίου οι ελληνικές λέξεις άτη και αάτη, μεταξύ άλλων σημαίνουν, η βλάβη, το κακό. Στον πληθ. τα μέσα εξαπάτησης και περιαγωγής σε δεινή θέση… ενώ έχουν και άλλες ενδιαφέρουσες σημασίες.


 

21.1.2012

 

Αφιερωμένο στη Ζαχαρούλα που σκότωσε ο ψυχασθενής αδελφός της.

Αφιερωμένο επίσης σε ένα Λαό-Ζαχαρούλα, που για δεκαετίες τώρα, προσπαθούν να δολοφονήσουν κάποιοι Ψυχοπαθείς με Ιδιοτελείς «Ιδεολογικές» Ιδεοληπτικές Αγκυλώσεις… Εμμονές… είτε ρίχνουν είτε όχι τασάκια.

 

Αποϊδρυματοποίηση

 

Η Αθαλάσσα έκλεισε

Η Λέρος μακριά

και αν η Τρόικα κλείσει και το Δαφνί;

Κοπιάστε Αδέλφια Εδώ… αλλά σαν Λαθρομετανάστες

Η Τρέλλα εδώ Επιδοτείται

«Οι τούρκοι της Κύπρου δεν είναι εχθροί μας, οι τούρκοι της Κύπρου είναι αδελφοί μας»

Τη μάμα σας… Ανιστόρητο Φρενοκομείο !

Άλλοι μιλούν με τον Μισιαούλη και τον Καβάζογλου πάνω από τους Τάφους, άλλοι με Αγίους

και ο φακός απαθανατίζει τακτικά τον συνομιλητή Έρογλου να κόφκει κουβέντες μόνος του.

Οι τουρκο«κύπριοι» εργάτες της «ΑΗΚ» του Αττίλα απεργούν

Οι Εργατοπατέρες του Νότου Απεργοσπάστες του Βορρά… και της Κατοχής.

Οκνηροί «προλετάριοι» της Λούξ νομενκλατούρας του Λούμπεν Προλεταριάτου

με γυμνασμένα στομάχια και φανελίτσες του Τσε Γκουεβάρα πάνω σε αγύμναστες χοντρές κοιλίτσες

και κάτω από καπιταλιστικά κουστούμια

ηλεκτροδοτούν τα στρατόπεδα του Κατακτητή… με τους Ομαδικούς Τάφους.

Ποιος είναι άραγε περισσότερο ψυχοπαθής;

Αυτός που σκοτώνει την αδελφή του κτυπώντας την στο κεφάλι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή

ή αυτός που όταν παίρνει ληγμένα ρίχνει τασάκια

και πιστεύει ότι μπορεί να συμβιώσει με τους δολοφόνους εκατομμυρίων… Τάσων Ισαάκ…

και τον υμνητή του Ραούφ Ντενκτάς, Μεχμέτ Αλή Ταλάτ της ΤΜΤ, το γένος Εσιέκξιξι;

Χαλόου…ου…ου. Το «action» εν πίσω ακόμα

Οι Εποικοδομητικές Ασάφειες, τρενάκι του Τρόμου σε τουρκικό λούνα παρκ

Η Τζιεμαλιέ η Πουτάνα εκπαιδεύεται από την ΜΙΤ…

 

Χάρης Αριστείδου

Τηλ. 99017040


 

27.4.2013

 

Ομοσπονδία

 

Μαρί

πουζιασμένα κκοντέινερ

τα δίδυμα αδέλφια εξαϋλώθηκαν.

Κίσινγκερ

Δίδυμα Καθάρματα

Ομοσπονδία

Το Μεγάλο Φονικό.

Μαρί, 98 εμπορευματοκιβώτια φορτωμένα πυρίτιδα.

Σχέδιο «Ανάν», 9000 σελίδες φορτωμένες με δυναμίτη

κάθε σελίδα και φάλια

ολόκληρη η Κύπρος ένα Μαρί

και ο Διοικητής, Λιποτάκτης όπως το 1974.

Θα τον φυγαδεύσει από το Τρελλάδικο ο Έρογλου

ή κάποιος άλλος με σουνέτι καρτάσσιης.

Και ποιος θα κυβερνά τότε το Τρελλάδικο;

Τρεις ξένοι δικαστές

και ο Αττίλας.

 

Χάρης Αριστείδου

è     www.ellinikidexameniskepsis.com

         Τηλ. 99017040

 


 

27.4.2013

 

Κωλοφαγούρα

 

Πουζιασμένα μυαλά

Ομοσπονδία με τους τούρκους !

Ε ρε γλέντια !

Τρώει σας ο Κώλος σας α !

Χαλαρήν ή σφιχτήν… Ομοσπονδία;

Θα φάτε καλά, θα φάτε καλά!

Πόσο καλά;

Εξαρτάται

Πέστε μου πόσοι περίπου τουρκο«κύπριοι» σκέφτονται

όπως τον Καβάζογλου, τον Ντουρτουράν και τον Αρίφ Χασάν Ταχσίν

περίπου, περίπου

Πέστε μου και πόσοι σκέφτονται

σαν τον Ντενκτάς, τον Έρογλου και τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ της ΤΜΤ

περίπου, περίπου

Θα φάτε καλά, θα φάτε καλά

θα αιματοκυλίσετε κατ’ αρχάς την Κύπρο

στη συνέχεια θα την διχοτομήσετε με βούλλαν

όπως ο Αρκοντής τζιαι ο Κκιαζίμης την Λεμεσό

και στη συνέχεια ο Αττίλας θα καθαρίσει.

Δεν πάτε καλά, θα φάτε καλά.

 

Χάρης Αριστείδου

è    www.ellinikidexameniskepsis.com

         Τηλ. 99017040

 


 

23.6.2014

 

Το δίκτυ

 

 

 

Μέχρι πρόσφατα, ποικιλόχρωμοι Φελλοί… στο τουρκικό δίκτυ της Ομοσπονδίας,

 

στην προσπάθειά τους να μας πείσουν, να δεχθούμε το ξεπούλημα της Πατρίδας Μας

 

αγωνίζονταν να μας εξηγήσουν ότι δεν είμαστε ο ομφαλός της γης

 

ότι είμαστε μια κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη

 

και ότι δεν έχουμε πετρέλαια όπως το Κουβέιτ, αλλά πορτοκάλια.

 

Πορτοκάλια… σάπια έχουν τα βαμμένα κόκκινα από το σπέρμα του Αττίλα, βιασμένα μυαλά σας

 

και μπανάνες ματόκε Αφρικανικές

 

ο υπέρ της εκ του σύνεγγης επαναπροσέγγισης και της σφιχτής… ή χαλαρής Ομοσπονδίας κώλος σας.

 

Ποικιλόχρωμα Σκουλήκια

 

Ταγματασφαλίτες της τουρκικής Κατοχής

 

που χρωστάτε ευγνωμοσύνη στον Αττίλα για το 1974

 

διότι τα αρπάξατε χονδρά μέχρι Οικονομικής Καταστροφής της Μπανανίας,

 

τι θα ήσασταν σήμερα χωρίς τον Αττίλα

 

του αριστερού ποιητή της Ελληνοτουρκικής φιλίας Μπουλέντ Ετζεβίτ;

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040

 


 

20.3.2014

 

Ομοσπονδία ή Ελευθερία;

 

Τώρα που έχουμε και εμείς πετρέλαια όπως το Κουβέιτ

και όχι μόνο πορτοκάλια. Θυμάστε ε…ε…ε !

Γιατί να παραμείνουμε αγκυλωμένοι με ιδεοληψίες και εμμονές στην Ομοσπονδία

και να θάψουμε για πάντα την Ελευθερία;

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040


 

10.2.2015

 

 

 

Ομοσπονδία, το όραμα του αριστερού ποιητή Μπουλέντ Ετζεβίτ

 

 

 

Πήγα σαν Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ

 

για ψάρι στον Βόσπορο και ανέπτυξα το όραμα μου για Ομοσπονδία σε τούρκους Μουσουλμάνους βουλευτές

 

και οι τούρκοι όλο γελούσαν και γελούσαν και μου έλεγαν «μπαρίς καρτάσσ».

 

Κάποιος μας απήγγειλε και ποίημα για την ελληνοτουρκική φιλία

 

που έγραψε πριν το 1974 ένας αριστερός ποιητής ονόματι Μπουλέντ Ετζεβίτ.

 

Στη συνέχεια πήγα σαν απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

για έλεγχο στις τουρκικές φυλακές.

 

Ρώτησα ένα τούρκο Κομμουνιστή

 

ενώ βρισκόταν κρεμμασμένος ανάποδα

 

με τα πόδια πάνω και τα χέρια κάτω

 

σε «λευκό κελλί» της τουρκικής Δημοκρατίας

 

να μου πει για ποιον λόγο, οι τούρκοι Κομμουνιστές δεν μπορούν να τα βρουν με τους υπόλοιπους τούρκους

 

όταν εμείς στην Κύπρο είμαστε έτοιμοι για ειρήνη

 

με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα.

 

Κάτι ψιθύρισε στην γλώσσα του, αλλά επειδή από το στόμα του έσταζε κόκκινο αίμα

 

δεν κατάλαβα τίποτε, πάρεξ…. τρεις λέξεις

 

«ΑΚΕΛ, Ππεζεβέγκ Μιλλέτ»

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040

 

 

 

Σύντομα θα σας ταξιδέψω ποιητική άδεια σε θέατρα πολέμου δίπλα στην Συρία

 

ίσως και ακόμα παρακάτω περιμετρικά

 

στο Αρτσάχ, στο Κουρδιστάν, στο Ιράκ, στον Λίβανο, στην Λωρίδα της Γάζας

 

στην Αίγυπτο, στην Λιβύη, χαιρετίσματα νοτιότερα στην Μπόκο Χαράμ

 

ίσως καταλάβετε ρε Μαλακκισμένα

 

τι σημαίνει Ομοσπονδία με Μουσουλμάνους τούρκους

 

και με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα.


 

 

 

10.2.2015

 

 

 

Ρουμ Ππεζεβέγκ Μιλλέτ

 

 

 

Ρώτησα έναν τούρκο Κομμουνιστή που σαπίζει στις τουρκικές φυλακές

 

γιατί δεν μπορούν να τα βρουν οι εκεί κομμουνιστές με τους Κεμαλικούς και τους Ισλαμιστές

 

όταν οι εδώ μερσεντάκηδες «κομμουνιστές» … της χλιδής, μπορούν, όχι απλώς να τα βρουν με τους Κεμαλικούς και τους Ισλαμιστές

 

αλλά δέχονται και «λύση» με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα του στον Αττίλα !

 

Ξέρετε τι μου απάντησε οργισμένος με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω;

 

«ΑΚΕΛ, Ππεζεβέγκ Μιλλέτ»

 

Ρώτησα ένα Χριστιανό της Αιγύπτου, γιατί εκείνοι δεν μπορούν να τα βρουν με τους Μουσουλμάνους της Αιγύπτου

 

και από τα δεκαπέντε περίπου εκατομμύρια Χριστιανών έμειναν περίπου μόνο πέντε

 

όταν εδώ κάποιοι «Χριστιανοί» με τους δύο και τρεις… χιτώνες (πουκάμισα…)

 

όχι απλώς μπορούν να τα βρουν με τους τούρκους Ισλαμιστές

 

αλλά δέχονται και «λύση» με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα !

 

Ξέρετε τι μου απάντησε;

 

«Ρουμ Ππεζεβέγκ Μιλλέτ»

 

Ρώτησα ένα Σύριο Σουνίτη (Μουσουλμάνο) γιατί δεν μπορούν να τα βρουν με τους Σύριους Σιίτες… (και αυτοί Μουσουλμάνοι καλέ)

 

όταν εδώ Χριστιανοί και Αντίχριστοι με δυο και τρεις… χιτώνες (πουκάμισα…)

 

μπορούν να τα βρουν με τους Βαρβαρότερους Μουσουλμάνους τούρκους

 

και θα κάνουν λένε ειρήνη με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα !

 

Ξέρετε τι μου απάντησε εις άπταιστον κυπριακήν;

 

Ε πε αλλόναν ρε.

 

Ρώτησα ένα Μαρωνίτη του Λιβάνου γιατί δεν μπορούν να τα βρουν με τους Μουσουλμάνους του Λιβάνου.

 

όταν οι εδώ φιλοξενούμενοι Μαρωνίτες, είναι πρόθυμοι να δεχθούν «λύση»

 

με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στους Βαρβαρότερους Μουσουλμάνους τούρκους

 

Ξέρετε τι μου απάντησε γελώντας;

 

Όπως φαίνεται οι Μαρωνίτες της Κύπρου θέλουν, αφού πουλήσουν και ξεπουλήσουν σαν γνήσιοι Φοίνικες

 

να επιστρέψουν στον Λίβανο… αλλά με το καθεστώς του πολιτικού πρόσφυγα για να παίρνουν και επιδόματα.

 

Ρώτησα ένα Μουσουλμάνο πολιτικό πρόσφυγα γιατί δεν μπορούν να τα βρουν οι Μουσουλμάνοι μεταξύ τους

 

όταν εδώ κάποιοι «Χριστιανοί» πιστεύουν, ότι μπορούν να τα βρουν με τους Βαρβαρότερους Μουσουλμάνους τούρκους;

 

Ξέρετε τι μου απάντησε με τα σπασμένα ελληνικά του;

 

«Τι περιμένεις που τούτο ππεζεβέγκη που του γάμησαν γεναίκα μπροστά μμάθκια του

 

τζιαι ένε μασσιέρωσε τους τζιαι τωρά έθελει γεναίκα;»

 

Και κατάλαβα ότι κάποιοι αγράμματοι άνθρωποι μιλούν την ίδια γλώσσα με τον Λιμνιώτη ποιητή

 

Τέλος ρώτησα ένα Ρώσσο Χριστιανό Ορθόδοξο της Κριμαίας, γιατί δεν μπορούν να τα βρουν με τους Ουκρανούς Χριστιανούς Ορθοδόξους…

 

όταν εδώ κάποιοι «Χριστιανοί» ισχυρίζονται, ότι μπορούν να τα βρουν με τους Βαρβαρότερους Μουσουλμάνους τούρκους

 

Κάτι μου απάντησε στα Ρωσσικά

 

μα αυτή τη φορά δεν κατάλαβα απολύτως τίποτε.

 

Στα ρωσσικά το «Ρουμ Ππεζεβέγκ Μιλλέτ» πρέπει να προφέρεται διαφορετικά.

 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040


 

10.2.2015

 

 

 

Α ρε Λέσσια

 

 

 

Δεν βλέπετε τους Ομοσπονδιακούς;

 

Έσσιει να πει κανένας οτιδήποτε για τον πατριωτισμό τους;

 

Σαράντα χρόνια αγώνων με ανιδιοτέλεια

 

Βάλλουν τζιαι που την πούγκα τους

 

Α ρε Λέσσια.

 

Έφαεν κανένας που τούτους έστω τζιαι μια μπακκίρα που την Πατρίδα;

 

Αφορολόγητα… Επιδόματα… Μίζες… Συντάξεις…;

 

Εβολέψαν πούποτε έστω τζιαι ένα συγγενή τους ή Κωλογλύφτη τους;

 

Α ρε Λέσσια.

 

Μόνη τους έγνοια το καλό της Κύπρου

 

Βάλλουν τζιαι που την πούγκα τους

 

Α ρε Λέσσια.

 

Το ’74 ήταν με θκυο καλασνίκωφ ο καθένας στα σσιέρκα

 

ένα στο δεξί τζιαι ένα στ’ αριστερό

 

ετσακώνονταν για το ποιος εν να πρωτοπάει στην Τζιερύνεια

 

να χτυπήσει τους τούρκους στο τζιύμμα

 

Α ρε Λέσσια.

 

Εφάν προηγουμένως έστω τζιαι μια δεκάρα που την Χούντα;

 

Τζιαι ας είχαν τζιαι την φωτογραφία του Χουντικού Ασλανίδη στα σωματεία τους;

 

Α ρε Λέσσια.

 

Θα εδιούσαν τζιαι την ζωή τους για την Κύπρο

 

ας όψεται όμως η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση που εμείωσε την αξία της

 

Α ρε Λέσσια.

 

Εν τζιαι εναντίον του Ιμπεριαλισμού

 

εκτός του τούρτζιηκου

 

διότι «οι τούρτζιοι της Κύπρου δεν είναι εχθροί τους, οι τούρτζιοι της Κύπρου είναι αδελφοί τους»

 

που την ίδια μάνα …

 

Α ρε Λέσσια.

 

Θέλουν τζιαι «έντιμο συμβιβασμό» με τον Κατακτητή

 

τζιαι λλίον οδυνηρόν

 

με εποικοδομητικές ασάφειες τζιαι επεμβατικά δικαίωματα στον Αττίλα

 

Α ρε Λέσσια.

 

 

 

 

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040


9.2.2015

 

 

 

Δολεροί Άγγλοι

 

 

 

Μας έστειλε το φάκελο της «λύσης» το Foreign Office το Σατανικό

 

κομμάτι γης μας λέει θα επιστρέψει φτάνει ν΄ αρπάξει το πετρέλαιο.

 

Χρόνια τον έχουν μέσα στην κωλοτρυπίδα των Βρωμεροπολιτικάντηδων

 

στοχεύει τώρα και υφαλοκρηπίδα ο δολερός των Άγγλων δάκτυλος.

 

Ξεσχίσανε και ράσα και κουστούμια, κασμίρια αγγλικής κατασκευής

 

μπαίνουν Εθνάρχες βγαίνουν καλογήρια… σε οίκους των Εγγλέζων ενοχής.

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040


 

9.2.2015

 

 

 

Ήλθανε τα σχέδια απ΄ την CIA

 

 

 

Ο Σταλινάκος και ο Φυρεράκος το σχέδιο θέλουνε της εντροπής

 

Να σου σύρω το τασάκι Φυρεράκο μ΄ ένα σμπάρο δυο Προδότες ευστοχώ

 

δεν  θ’ αφήσουμε να δώσετε την Κύπρο στης τουρκιάς τον βρωμερό στρατό

 

δεν  θ’ αφήσουμε να δώσετε την Κύπρο στης τουρκιάς τον βρωμερό Λαό.

 

Φυρεράκο είσαι τρέλλα με το κράνος, που έχεις βάλει στο κεφάλι το μικρό

 

μα το κράνος Φυρεράκι είναι τρύπιο θ’ αγγαστρώσεις τον Παφίτη τον γκλιν γκλον.

 

Φάγατε παλιά την Πολωνία είχατε προγόνους ισχυρούς

 

είχατε και τότε συμμαχία Βρώμικους και Ανήθικους σκοπούς.

 

τώρα θέλετε την Μπανανία στην τουρκιά να την πουλήσετε μαζί

 

ήλθανε τα σχέδια απ΄ την CIA,  ήλθαν και δολλάρια μαζί.

 

Αρχιδόψειρες της Ιστορίας θέλετε της Κύπρου το χαμό

 

στα κατάστιχα της Ιστορίας δυο Προδότες  με κοινό σκοπό

 

θέλουνε να δώσουν στην τουρκία το μικρό νησί που Αγαπώ.

 

Τώρα θέλετε την Μπανανία στην τουρκιά να την πουλήσετε μαζί…

 

 

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040


 

 

9.2.2015

 

 

 

Ψηφοφόροι Λαμόγια

 

 

 

Κωλογλύφτες στην Πατρίδα μου ψηφίζουν

 

του Πολιτικάντη γλύφουν τα σκατά

 

την Πατρίδα δέχονται να ξεπουλήσουν

 

για ν’ αρπάξουνε λεφτά

 

θέσεις και διορισμούς και βολέματα για αυτούς

 

να βολέψουν το μπαστάρδικο τους θέλουν

 

και την πόρνη που ακολουθά

 

οι Ανθέλληνες των τούρκων το καμάρι…

 

Οι Χανούμισσες στα κόκκινα ντυθήκαν

 

και ο Ευνούχος τις καθοδηγά

 

Πασαλίκι για να στήσουνε τ' Αττίλα

 

θέλουν στην Κερύνεια Μας.

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040


 

28.4.2013

 

Σαν την Ομοσπονδία του Μαυρομουνίου εν έσσιει !

 

Η Ομοσπονδία Σλάβων διαλύθηκε φριχτά

και η Γιουγκοσλαβία είναι παρελθόν και αναφορά

Σλοβακία και Τσεχία, που είναι η Τσεχοσλοβακία;

Πάει η Ομοσπονδία διαλύθηκε και εκεί.

Μαυροβούνιο Σερβία χάθηκε η Ομοσπονδία

μια θρησκεία ένα έθνος, δύο κράτη για το κέρδος.

Και όμως κάποιοι Απατεώνες της Πατρίδας μας Προδότες

θέλουνε Ομοσπονδία για να βγάλουνε λεφτά

Στείλε CIA, στείλε CIA μέσω Unops και Πρεσβείας

Ζήτω η Ομοσπονδία και ο Μαυρόφαλλος Αττίλας

Μαυροβούνιο Σερβία χάθηκε η Ομοσπονδία

και του «Άστρα» η Ζωή, «Μαυρομούνιο»* παραλαλεί

Ποιος το «αιδοίον», ποιος ο «φαλλός» θα το μάθετε προσεχώς…

 

Χάρης Αριστείδου

è     www.ellinikidexameniskepsis.com

         Τηλ. 99017040

 

 

Σημ.*: Πριν αρκετά χρόνια η δημοσιογράφος του «Άστρα» Ζωή Τηλεγράφου, εν τη ρήμη του λόγου, αντί να πει Μαυροβούνιο είπε «Μαυρομούνιον» !

 

Μπορεί να τραγουδηθεί με την εξαιρετική μουσική που έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκης για τους στίχους του Εξαιρετικού Νίκου Γκάτσου «Τι να γίνεται ο κυρ Φώτης» και τραγουδά με την εξαιρετική φωνή του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.


 

9.2.2015

 

 

 

Και ο Ρωμιός; Αφερίμ ! Μυαλό; Κουκούτσι.

 

Από τον καφενέ στην Πόλη μπαίνει,

 

του ναργελέ κρατώντας το μαρκούτσι.

 

Κωστής Παλαμας

 

Ντενίζ δύο

 

Ένα καράβι παλιό αλλά γνώριμο θα φαίρνει όπλα καινούρια καλά

θα εξοπλίζει τους Λύκους της Τ.Μ.Τ για να μας κόψουν κεφάλια ξανά.

Πόσο θα ήθελα, πόσο θα ήθελα μπανιέρα να είχα καλή

μέσα να ξάπλωνα μέσα να ξάπλωνα τους Λύκους της Τ.Μ.Τ.

 

Οι τούρκοι, σύμφωνα με αρκετούς πολιτικούς αναλυτές… δεξιούς… και αριστερούς εξοπλίζουν τους Τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους» που κόβουν κεφάλια… και καίνε ζωντανούς ανθρώπους σε κλουβιά. Εσείς όμως Μούσες του Δέρβη με τετρακίνηση, να μην ανησυχείτε καθόλου, διότι οι τούρκοι εξοπλίζουν μόνο τους Τζιχαντιστές, ενώ σε περίπτωση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο, δεν πρόκειται να στείλουν ούτε ένα κονβόι παμπόρια φορτωμένα με όπλα για τους τουρκο«κύπριους» Φασίστες της Τ.Μ.Τ.

 

Η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία θα αφήσει και την Κύπρο αλώβητη, όπως σύμφωνα με τον Δημήτρη Χριστόφια θα την άφηνε και η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση. Περί τούτου συμφωνεί με τον Δημήτρη Χριστόφια και δεσμεύεται (για να μην έχετε αμφιβολία) και ο Νίκος Αναστασιάδης.

 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040

 

 


 

9.2.2015

 

 

 

Και αν κάνει μπαμ;

 

 

 

Και αν κάνει μπαμ και αν κάνει μπαμ, θα λένε «τον Μαλάκα…»

 

που πιασε κακοτράχαλα δύσκολα μονοπάτια.

 

Μην κάνεις πουφ…φ, μην κάνεις πουφ…φ και ας πούνε «τον Μαλάκα…»

 

η Λευτεριά κερδίζεται με την ψυχή μπροστά μας.

 

Όταν ψυχή μου μπαίνεις πάντα πρώτη τότε το σώμα σε ακολουθεί

 

όταν ψυχή μου όμως μένεις πίσω τότε η Πατρίδα μου τόσο πονεί.

 

Ας κάνει μπαμ, ας κάνει μπαμ και ας πούνε «τον Μαλάκα…»

 

όσα Σκουλήκια ζήσανε άχρηστοι στην Ελλάδα.

 

Όταν Σκουλήκια σε κατηγορούνε προχώρα μπρος και μη χασομεράς

 

την Λευτεριά δεν φέρνουνε Σκουλήκια αλλά Γεράκια και άλλα Αρπακτικά

 

Ας κάνει μπαμ, ας κάνει μπαμ…

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040


 

Και αυτή η φωτογραφία είναι αληθινή. Δημοσιεύτηκε πριν λίγα χρόνια (1996) στην αγγλική εφημερίδα «European». Δείχνει τούρκο Μουσουλμάνο στρατιώτη να κρατά τα κομμένα κεφάλια Κούρδων Μουσουλμάνων στο τουρκοκατεχόμενο Κουρδιστάν.

 

Σκεφτείτε, φανταστείτε, υπολογείστε, πόσες δεκάδες εκατομμύρια κεφάλια Χριστιανών (Ελλήνων, Αλβανών, Σλάβων, Αυστριακών, Ούγγρων, Βουλγάρων, Ρουμάνων, Ρώσσων, Γεωργιανών, Αρμενίων, Αράβων, Αραμαίων, Ασσυρίων…) έκοψαν οι Βαρβαρώτεροι των Μουσουλμάνων τούρκοι στα χρόνια της μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης κάτω από τον ίδιο ουρανό.

 

Ο Αποκεφαλισμός της Κύπριδος

 

Ομοσπονδία

και αίφνης αναδύθηκε μέσα από τον αφρό διεστραμμένων μυαλών

Τζιχαντιστής με μπούργκα

για να αποκεφαλίσει την Κύπριδα.

Άτιμε Κίσινγκερ

φέρατε τον Αττίλα

θέλετε και Ομοσπονδία και μάλιστα Διζωνική, Δικοινοτική, συνοπτικά στην πρίζα Τριφασική

Φονιάδες των λαών Άγγλοι, τούρκοι, Αμερικάνοι

 

Αποσπάσματα από την υπό έκδοση ποιητική συλλογή μου «Το σπαθί της Ομοσπονδίας»

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040

 


 

24.6.2014

 

Ομοσπονδία με τους Μουσουλμάνους τούρκους !

 

 

 

Ακούσατε τι συμβαίνει δίπλα στην Συρία και μάλιστα μεταξύ Μουσουλμάνων;

 

Ακούσατε τι συμβαίνει λίγο παρακάτω στο Ιράκ και μάλιστα μεταξύ Μουσουλμάνων;

 

Ακούσατε τι συμβαίνει στην Ουκρανία και μάλιστα μεταξύ Χριστιανών;

 

Πόσοι θέλετε ακόμα Ομοσπονδία στην Κύπρο μεταξύ των Χριστιανών… και των πιο Βάρβαρων Μουσουλμάνων, των τούρκων;

 

Μόλις νομιμοποιήσετε την τουρκική Εισβολή, η Ιστορία θα επαναληφθεί…

 

Εάν η ένταξη μας στην Ε.Ε. ήταν φίδι στον κόρφο μας, σύμφωνα με μιαν αφίσα του ΑΚΕΛ

 

φανταστείτε τι θα είναι μια Ομοσπονδία με τους Βάρβαρους τούρκους.

 

Κουφή με τα τζιέρ…ρ…ρατα στον κόρφο των παιδιών σας…

 

 

 

Χάρης Αριστείδου

 

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

 

Τηλ. 00357 99 017040