12/2/15


12.2.2015

 

Το σπαθί της Ομοσπονδίας

 

«Νενικήκαμεν αδελφοί», ακόμα μιαν φορά !

Η Μαύρη Χήρα του Ισλάμ με αιματοβαμμένο μαχαίρι στη χείρα

έρχεται σε πολυπολιτισμικό χοιροστάσιο.

Ομοσπονδία

με την υπογραφή μας, το μαχαίρι του Ισλάμ στον λαιμό των παιδιών μας.

Τρελλές αρσενικές χανούμισσες με μπούργκα

«κάτω από τον ίδιο ουρανό».


 

Όταν ο Δημήτρης Χριστόφιας ήταν πρόεδρος της «Κυπριακής» «Δημοκρατίας», προέβλεψε ότι η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση θα άφηνε την Κύπρο αλώβητη ! Πέστε του να κάνει και μια πρόβλεψη (χωρίς «εποικοδομητικές ασάφειες») κατά πόσο και η Ομοσπονδία θα αφήσει την Κύπρο αλώβητη και τα κεφαλάκια των παιδιών σας αλώβητα.

 

Οι «εξωτερικοί» Εχθροί και (αν)ήθικοι αυτουργοί της τουρκικής Εισβολής και της συνεχιζόμενης Κατοχής, Άγγλοι και Αμερικάνοι, διαθέτουν τεράστια κεφάλαια, αμύθητα πλούτη και για αυτό τον λόγο δεν αξιοποιούν μόνο πολιτικούς με ειδικές ανάγκες, με εμμονές, αγκυλώσεις και ιδεοληψίες, αλλά μπορούν να εξαγοράζουν και έξυπνους Προδότες, είτε αυτοί είναι έξυπνοι ψυχοπαθείς, που ρίχνουν τασάκια και τσιριλλούν, είτε είναι πράοι και γλυκομίλητοι, που είναι πρόθυμοι όμως να χορηγήσουν με μειλίχιο τρόπο το φαρμάκι τους στην Κύπρο Μας.

 

Επειδή δεν θέλουν ή έστω δεν μπορούν να κάμψουν την αδιαλλαξία του Αττίλα, πιστεύουν ότι με τον χρόνο και την οικονομική… υπονόμευση της Πατρίδας, θα λυγίσουν τη θέληση του λαού και θα τον κάνουν να δέχθει τελικά αυτά που θέλει ο Αττίλας, επικαλούμενοι επιχειρήματα όπως «ο χρόνος δρα εναντίον μας…» Ο χρόνος που σκόπιμα και επιμελώς δεν αξιοποίησαν. Ο χρόνος δρα εναντίον μας διότι συστηματικά φροντίζουν να μην εκθέτουν τον Αττίλα…

 

Θα έκανες σε προσωπικό επίπεδο συνεταιρισμό ή συμπεθεριό με ένα τούρκο; Οι συνέπειες της Ομοσπονδίας θα είναι πολύ χειρότερες. Η Ομοσπονδία βλάπτει σοβαρά την υγεία. Η Ομοσπονδία είναι όπως τα άγρια μανιτάρια. Ο ένας «ειδικός» σου λέει «αυτό τρώγεται και είναι νόστιμο», ο άλλος σου λέει «είναι δηλητηριώδες, αν το φας θα πεθάνεις». Εσύ που δεν καταλάβεις, τι θα κάνεις; Θα φας και θα δώσεις και στα παιδιά σου ή θα το αποφύγεις;

 

Και αυτή η φωτογραφία είναι αληθινή. Δημοσιεύτηκε πριν λίγα χρόνια (1996) στην αγγλική εφημερίδα «European». Δείχνει τούρκο Μουσουλμάνο στρατιώτη να κρατά τα κομμένα κεφάλια Κούρδων Μουσουλμάνων στο τουρκοκατεχόμενο Κουρδιστάν.

 

Σκεφτείτε, φανταστείτε, υπολογείστε, πόσες δεκάδες εκατομμύρια κεφάλια Χριστιανών (Ελλήνων, Αλβανών, Σλάβων, Αυστριακών, Ούγγρων, Βουλγάρων, Ρουμάνων, Ρώσσων, Γεωργιανών, Αρμενίων, Αράβων, Αραμαίων, Ασσυρίων…) έκοψαν οι Βαρβαρώτεροι των Μουσουλμάνων τούρκοι στα χρόνια της μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης κάτω από τον ίδιο ουρανό.

 

Ο Αποκεφαλισμός της Κύπριδος

 

Ομοσπονδία

και αίφνης αναδύθηκε μέσα από τον αφρό διεστραμμένων μυαλών

Τζιχαντιστής με μπούργκα

για να αποκεφαλίσει την Κύπριδα.

Άτιμε Κίσινγκερ

φέρατε τον Αττίλα

θέλετε και Ομοσπονδία και μάλιστα Διζωνική, Δικοινοτική, συνοπτικά στην πρίζα Τριφασική

Φονιαδές των λαών Άγγλοι, τούρκοι, Αμερικάνοι

 

Αποσπάσματα από την υπό έκδοση ποιητική συλλογή μου «Το σπαθί της Ομοσπονδίας»

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040