9/10/12


8.10.2012

Ο πολιτικός των Εκβιασμών
Τρίτο…

Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν Εκβίαζε μόνο το 2004 το λαό. Όταν ο Νίκος Αναστασιάδης κατηγορήθηκε για το σκάνδαλο με τα Τρύπια Κράνη, ανακάλυψε αίφνης τις ληγμένες μπαταρίες της Εθνικής Φρουράς… Όταν κατηγορήθηκε από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Κώστα Παπακώστα για παραστρατιωτικό επιτελείο που υπήρχε στα γραφεία του ΔΗΣΥ, ξαναθυμήθηκε τα έγγραφα κατά του ΑΚΕΛ που είχε στην κατοχή του, τα οποία όμως από σεβασμό προς την Ιστορία του κόμματος δεν δημοσιοποίησε λέγοντας «από σεβασμόν εις την Ιστορία του κόμματος σας αποφεύγω σήμερα να το πράξω». Εντζιαιν Εκβιαστής ένενι; Ούτε έσσιει παράδοση στους Εκβιασμούς το Κωλό«παιδο» (Κωλόγερος με τα βαμμένα μαύρα μαλλιά που το παίζει γκομενοπαππούλης…)

Δημοσιογράφος: «…αλλά ταυτόχρονα δεν μας εξηγήσετε γιατί και πως φυλάγετε στην τσέπη σας για κάθε φορά εναντίον του ΑΚΕΛ αυτή την κατηγορία την οποία δεν έχετε τεκμηριώσει ακόμα περί χρηματοδοτήσεως»

Νίκος Αναστασιάδης: «… είπα ότι κατείχα ένγραφα περί της χρηματοδοτήσεως του ΑΚΕΛ, εζήτησεν ο κύριος Χριστόφιας, του τα απέστειλα σε φάκελλο και μου τα επέστρεψε πίσω, από την ανησυχία μήπως πλέον κρατώντας τα θα του εζητούσα κάποια στιγμή να τα δημοσιοποιήσει… και μάλιστα εδήλωνα εις τη βουλή ότι από σεβασμόν εις την Ιστορία του κόμματός σας αποφεύγω σήμερα να το πράξω. Σας στέλλω να δείτε σεις εάν ορθώς ή όχι έχω αυτά τα στοιχεία. Εθεώρησα ότι χάρη του…ου ομαλού πολιτικού κλίματος δεν θα ήτο ανάγκη να δημοσιοποιηθούν…»
Ραδιοφωνικός σταθμός «Ράδιο Πρώτο», 29.5.2000

Σχόλιο: Με λίγα λόγια ο Εκβιαστής αυτός Πολιτικάντης εφαρμόζει την τακτική: «Κρύψετε να Κρύψω, Φάτε να Φάμε». Όπως και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και εδώ, ο ίδιος μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα εξουδετερώνει τα κίνητρα της συμπεριφοράς του που θέλει να παρουσιάσει. Ενώ δηλώνει ότι αποφεύγει να δημοσιοποιήσει τα σχετικά έγγραφα «από σεβασμόν εις την Ιστορία του κόμματός σας…», αμέσως μετά λέει ότι «Εθεώρησα ότι χάρη του…ου ομαλού πολιτικού κλίματος δεν θα ήτο ανάγκη να δημοσιοποιηθούν…»

Ο ραδιοφωνικός διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Δημοσιογράφος: «Όμως στο μυαλό σας κύριε Αναστασιάδη… το κόμμα αυτό… ως χρηματοδοτούμενο από ξένες Μυστικές Υπηρεσίες, ούτε λίγο ούτε… πολύ, είναι προδοτικό κόμμα όργανο ξένων…»

Νίκος Αναστασιάδης: «Δεν έχω πει το παραμικρόν, αυτό θα είναι συμπέρασμα που θα εξαχθεί τζιαι από…ο…ο…ο…ο όπλα που του παρεδώθησαν από τις ίδιες Μυστικές Υπηρεσίες τζιαι πιθανότατα και από καθοδήγηση που ενδεχόμενα κατά καιρούς να είχε…»

Σχόλιο: «Δεν έχω πει το παραμικρόν»!!! Απλώς «αυτό θα είναι το συμπέρασμα που θα εξαχθεί»!! Δηλαδή ρε Νίκο θέλεις να πεις ότι το ΑΚΕΛ εχρηματοδοτείτο όπως εχρηματοδοτούσες εσύ την ΕΟΚΑ Β μηνιαίως με το πεντοληρούϊ… πριν γίνει ο Πραξικοπηματίας πατέρας σου Χρύσανθος Αναστασιάδης «Αστυνομικός Διευθυντής» Λεμεσού; Εάν ο Ρόμελ ήταν η «αλεπού της ερήμου», ο Νίκος Αναστασιάδης είναι η Τρελλή Αλεπού η Πουτάνα, της Μπανανίας, που γερήμωσαν Αττίλας τζιαι Φατρίες (κόμματα) Συμμορίες. Ήνταλόης όμως κρατά ο ένας Πολιτικάντης τον άλλο που τα αρτσσιήθκια, εμποδίζοντας τον να φκάλει τα δικά του άπλυτα στη φόρα!!!

Νίκος Αναστασιάδης: «δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που χρηματοδοτεί τον άλλον, ιδιαίτερα αυτές οι Μυστικές Υπηρεσίες, του μεγέθους, της έκτασης και της ανηθικότητος, είτε της C.I.A είτε της K.G.B, που το έπρατταν χωρίς να έχουν τα ανάλογα ανταλλάγματα για να καθορίζουν γραμμή…»

Σχόλιο: Τι ωραία που τα έλεγες το 2000 ρε Νίκο, τέσσερα χρόνια πριν το 2004 για τους Προδότες που τα παίρνουν από Μυστικές Υπηρεσίες «για να καθορίζουν γραμμή…». Δεν μου λέεις ρε Νίκο, κατά την άποψή σου, είναι δυνατό αυτές οι Μυστικές Υπηρεσίες όπως π.χ. η C.I.A αντί να τα στέλλουν στους Προδότες απευθείας, να τα στέλλουν μέσω «φιλανθρωπικών» οργανώσεων όπως π.χ. η Unops; Είναι δυνατόν ο Προδότης που τα εισπράττει να διατηρεί τραπεζικούς λογαριασμούς με άλλο επίθετο, ότι έκανες και εσύ ή ακόμα να διατηρεί τραπεζικούς λογαριασμούς σε ξένες χώρες;

Ρε Νίκο μπορείς να μας πεις ποια Bushτόπαιδα έφαγαν το … 2004… χρήματα από την CIA, είτε μέσω Unops, προκειμένου να εργάζονται για το Ξεπούλημα της Κύπρου Μας στον τούρκο Κατακτητή και το ξεπούλημα των πετρελαίων μας στον άγγλο Κατακτητή;

Κατά την άποψή σας είναι ή δεν είναι Προδότης ένας πολιτικός, ο οποίος σέβεται την Ιστορία ενός κόμματος, το οποίο σύμφωνα με στοιχεία που ο ίδιος κατέχει χρηματοδοτείτο από ξένες Μυστικές Υπηρεσίες;

συνεχίζεται…

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησε το και κυκλοφόρησέ το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, διότι αν εκλεγεί θα φορολογήσει άγρια μαζί με την Τρόικα τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους, Τραπεζίτες… Βιομήχανους… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχους, οι οποίοι ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ και οι οποίοι ξανάφαγαν με άλλο κόλπο τα χρήματα του λαού το 1999 στο Χρηματιστήριο.