3/10/12


2.10.2012

Τα ανοικτά οδοφράγματα είναι οι Πνεύμονες
του Κατοχικού Ψευδοκράτους του Αττίλα

«…ε…ε…ε και επίσης να θυμίσω ότι ο λόγος που…ου…ου ε…ε συναίνεσαν ε…ε συναίνεσε τότε ο…ο Ντενκτάς για το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ήταν για να δημιουργεί ένταση μεταξύ των δύο κοινοτήτων».
Σταύρος Μαλάς, ραδιοφωνικός σταθμός «107.6», 2.10.2012

Σχόλιο: Όχι κύριε Μαλά, σε αυτή την περίπτωση λέεις ψέματα. Το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ήταν μια ενέργεια του Ραούφ Ντενκτάς, διότι το Κατοχικό Ψευδοκράτος ήταν έτοιμο να καταρρεύσει οικονομικά. Οι οκνηροί τουρκο«κύπριοι» πεινούσαν, άφησαν ακόμα και τα περιβόλια της Μόρφου να ξεραθούν… τα κλεψιμέϊκα από τις λεηλασίες των εκκλησιών είχαν ξεπουληθεί. Προσπάθησαν να πουλήσουν ακόμα και τις εκκλησίες… και στη συνέχεια όταν εισέβαλαν οργισμένοι μέσα στην Ψευδοβουλή και τα έκαναν γης Μαδιάμ, ο Ραούφ Ντενκτάς άνοιξε τα οδοφράγματα προκειμένου να μπορέσει να αναπνεύσει ο ίδιος και να σώσει και το Κατοχικό Ψευδοκράτος από την σίγουρη οικονομική ασφυξία. Μια βασική άλλωστε αρχή της μαρξιστικής ιστοριογραφίας είναι η αναζήτηση οικονομικών κινήτρων πίσω από ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός.

Τα ανοικτά οδοφράγματα ενισχύουν την οικονομία του Αττίλα και την τουρκική Κατοχή.

Αυτά όλα που ισχυρίζεστε, ότι δήθεν ο Ντενκτάς άνοιξε τα οδοφράγματα για να δείξει ότι οι «Ελληνοκύπριοι» και οι τουρκο«κύπριοι» δεν μπορούν να συμβιώσουν είναι ψευδαισθήσεις που προσπαθείτε να καλλιεργήσετε στα μυαλά σας για συνειδησιακούς λόγους. Αν ήθελε να τα ανοίξει για αυτό τον λόγο ο Ντενκτάς θα τα άνοιγε πέντε, δέκα, δεκαπέντε… χρόνια πιο μπροστά και όχι μετά που ξεπούλησαν ακόμα και τα ιερά σκεύη των εκκλησιών… και άρχισαν να λυσσιοπεινούν.

Τα ανοικτά οδοφράγματα είναι οι πνεύμονες της οικονομίας του Κατοχικού Ψευδοκράτους του Αττίλα. Αυτά συντηρούν την οικονομική επιβίωση του Κατοχικού Ψευδοκράτους του Αττίλα. Τα οδοφράγματα πρέπει να κλείσουν… χθες.

Και υπάρχουν τρόποι για να κλείσουν χωρίς να χρειαστεί να τα κλείσουμε. Διορίζοντας π.χ. σε κάθε οδόφραγμα ένα γυναικολόγο και ένα γενικό ιατρό για να κάνουν δακτυλική εξέταση σε όσους και όσες πηγαίνουν σε περιοχές που δεν ελέγχει η «Δημοκρατία» και επιστρέφουν με ναρκωτικά στον κόλπο και στο πρωκτό τους. Επειδή αυτή η εισήγηση μου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακραία ή ακόμα και αστεία από όσους ασχολούνται με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών… ή κάνουν πλάτες σε αυτούς, ας βάλω λίγο νερό στο κρασί μου και να καταθέσω μιαν ηπιότερη εισήγηση. Σε κάθε οδόφραγμα θα μπορούσε να υπάρχει ένας μηχανικός της αστυνομίας για να κάνει φύλλο και φτερό κάθε αυτοκίνητο που έρχεται από περιοχές που δεν ελέγχει η «Δημοκρατία» στις «ελεύθερες» περιοχές… με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα να περιμένουν για ώρες στην γραμμή, να δω αν θα έχουν την υπομονή να ξαναπάνε στα Κατεχόμενα οι Προδότες… για να τα ακουμπίσουν του Αττίλα στα καζίνο…

Κλείνοντας τα οδοφράγματα του Αττίλα και λαμβάνοντας και κάποια άλλα κατάλληλα οικονομικά μέτρα το Κατοχικό Ψευδοκράτος θα υποστεί και πάλιν μιαν οικονομική αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Στερουμένου του οξυγόνου των κοινωνιών που είναι το χρήμα θα καταρρεύσει οικονομικά για τον ίδιο λόγο που κατέρρευσε μια σοβαρή υπερδύναμη που άκουε στο όνομα Σοβιετική Ένωση.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com