8/10/12


7.10.2012

Ο πολιτικός των Εκβιασμών

Δεύτερο…

Δημοσιογράφος: «Σχετικά με τις καταγγελίες Κώστα Παπακώστα για την λειτουργία παραστρατιωτικού επιτελείου στον «Δημοκρατικό Συναγερμό», ο κύριος Αναστασιάδης είπε, ότι το κόμμα του αναμένει τώρα τα αποτελέσματα των ερευνών».

Νίκος Αναστασιάδης: «Να μην αναμειγνύουμε τα όποια προβλήματα ενδεχόμενα να έχει η Εθνική Φρουρά τζιαι να τα αποδίδομε σε…ε…ε…ε…ε…ε πολιτικές σκοπιμότητες ή … να προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε πολιτικά τις όποιες ενδεχόμενα διερευνώμενες παρανομίες οποιουδήποτε, όπου πολιτικά και αν ανήκει…»
Ραδιοφωνικός σταθμός «Άστρα», 1.6.2000

Σχόλιο: «Δάσκαλε που δίδασκες…». Ότι ακριβώς έκανες εσύ για βδομάδες, πριν ο Πόλυς Πολυβίου παρουσιάσει το δικό του πόρισμα. Δεν προσπάθησες καθόλου να εκμεταλλευτείς πολιτικά τις συνέπειες της τραγικής έκρηξης στο Μαρί, είτε με δηλώσεις σου στα Μ.Μ.Ε, είτε παρευρισκόμενος στα μνημόσυνα των θυμάτων με εκείνο το θεατρινιστικά θλιμμένο ψηφοθηρικό προσωπείο. Α ρε Καραγκιόζη ευθύνες έχεις και εσύ σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αντί να διαβάσεις την έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας που σε προειδοποιούσε για τους κινδύνους… προτιμάς να αναλώνεις το χρόνο σου για ψηφοθηρικούς λόγους στις κηδείες, στα μνημόσυνα, στους γάμους και στις γιορτές του… κολοκασιού…

Είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι αν κάποτε λάβεις μέρος σε διαγωνισμό εγκυκλοπαιδικών γνώσεων και σε ρωτήσουν σε ποιο τομέα θα ήθελες να διαγωνιστείς, θα τους πεις είτε στη νεκρώσιμη ακολουθεία, είτε στην επιμνημόσυνο δέηση. Τόσα χρόνια πρώτο τραπέζι πίστα για ψηφοθηρικούς λόγους πρέπει να τα έμαθες παπαγαλία. Σίγουρα καλύτερα και από το σχέδιο των δέκα χιλιάδων σελίδων «Ανάν», το οποίο αμφιβάλλω εάν διάβασες έστω και μια φορά.

Έτσι λαός, στην πλειοψηφία του Καραγκιόζης, έτσι Πρόεδρο Καραγκιόζη χρειάζεται. Αλίμονο όμως στην πατρίδα και στους ελάχιστους που αγωνίζονται αφιλοκερδώς και πληρώνουν μάλιστα… για αυτή.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησε το και κυκλοφόρησέ το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, διότι αν εκλεγεί θα φορολογήσει άγρια μαζί με την Τρόικα τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους, Τραπεζίτες… Βιομήχανους… Μεγαλοεπιχειρηματίες… Ξενοδόχους, οι οποίοι ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ και οι οποίοι ξανάφαγαν με άλλο κόλπο τα χρήματα του λαού το 1999 στο Χρηματιστήριο.