26/10/12


25.10.2012
Το Υπουργικό Συμβούλιο του Νίκου Αναστασιάδη της… Μουτταγιάκας
Ανέκδοτα για κλάματα
Σε περίπτωση που εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, στα πλαίσια της κομματοκρατίας και της «Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας» (χα χα χα) θα βολέψει σαν υπουργούς και από το ΔΗΚΟ. Επειδή όμως ο νούρος του σσιύλλου εν ισσιώνει, με την πρώτην ευκαιρία, είτε θα τους ασιχτιρίσει με το γάντι, είτε θα τους εξαναγκάσει σε παραίτηση και αυτοί θα αποχωρήσουν (εκτός από τους Ημικρατικούς Οργανισμούς…) κατηγορώντας τον για αθέτηση των προεκλογικών του υποσχέσεων. Τα γνωστά καραγκιοζλίκια…

Στην θέση τους θα βολέψει τους πραγματικούς του συμμάχους που είναι τα ίδια πλάσματα που συνεργάστηκαν μαζί του πριν το σχέδιο «Ανάν». Κάποιοι από αυτούς που θα υπουργοποιηθούν είναι ίσως οι εξής:
Γιάγκος Μικελλίδης: (Είτε είναι, είτε όχι ο προσωπικός του γιατρός) Υπουργός Υγείας (για να τον έσσιει δίπλα του… να κουμαντάρει τουλάχιστον τα σσιέρκα του).
Λούης Ηγουμενίδης: Υπουργός Παιδείας.
Χρήστος Πουργουρίδης: Υπουργός Δικαιοσύνης, επειδή ο Άγιος Αγαπητικός θα υπέγραφε και αυτός το σχέδιο «Ανάν» με τα είκοσι του νύσσια.
Χρήστος Στυλιανίδης: Επειδή γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα της Λαϊκής Τράπεζας και επειδή ασχολείται με τα οικονομικά από την εποχή της Unops, Υπουργός Οικονομικών.
Κωστάκης Θεμιστοκλέους: Υπουργός Γεωργίας και Αφαλατώσεων για να ξαναλύσει… το Υδατικό…
Μιχάλης Παπαπέτρου: Υπουργός Εξωτερικών ή διαπραγματευτής για να ξαναλύσει το Κυπριακό Πρόβλημα όπως το 2004.
Κώστας Σιαμμάς: Υπουργός Άμυνας ή Κοντόσταυλος… επειδή όπως δήλωσε, όταν ζούσε στην Αγγλία, από την Κύπρο πιο πολύ του έλειπε η μυρωδιά της κοπριάς των γαϊδάρων.
Καίτη (Κατινάρα) Κληρίδου: Υπουργός Εσωτερικών επειδή έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στους λαθρομετανάστες. Επειδή όμως ο Νίκος Αναστασιάδης την θεωρεί άκρως αντικαβλωτική, μπορεί να την στείλει πρέσβειρα στις ΗΠΑ για να ενημερώνει και μας… και τους Σύρους… και τους Κούρδους… με ότι νεότερο μαθαίνει για τα Conflict Resolution. Με αυτό τον διορισμό θα έχει και πολύ χρόνο στη διάθεσή του ο σύζυγος της Κώστας Σιαμμάς να γυρίζει τα στρατόπεδα και να διδάσκει τους μαλάκες που έγιναν πρόσφυγες «Make love not war», προπονώντας τον καθένα ξεχωριστά, στα άρματα, στο λιθάρι και στο Πήδηγμα…

Ο φιλάνθρωπος Κώστας Σιαμμάς έκαμε το ψυσικό να πάρει το κρίνο το αμάραντο στο άνθος της ηλικίας του, όχι για την περιουσία και τις συντάξεις… που απέκτησε ο πατέρας της από την πολιτική, πουλώντας στους Αμπάλατους πρόσφατα και στους Ζοππόβορτους γονιούς τους παλαιότερα, S-300 τζιαι άλλες Λουβάνες, αλλά για τα αισθήματα της, επειδή όπως δήλωσε κάποτε η Κατινάρα, η καρδιά της πάλλεται από αγάπη για τους έποικους.

Πραξούλλα (Αντωνιάδου): Επειδή ο Νίκος Αναστασιάδης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο και μάλιστα στις ώριμες και όχι στις ανήλικες κορασίδες, όπως άφησε να νοηθεί σε ανακοίνωση του πριν λίγους μήνες με υπονοούμενα το ΔΗΚΟ όταν τον κατηγορούσε για φαντασιώσεις με ανήλικες κορασίδες, ίσως την διορίσει υφυπουργώ παρά τω προέδρω για να την βλέπει τζιαι να πεθυμά τζιαι λλίον την γυναίκα του, που την εκατάντησε δεύτερη μάμμα του. Τα συζυγικά της καθήκοντα περιορίζονται μόνο στο να του αγοράζει τα ρούχα του. Πέρκει ο Νίκος να εξήχασεν αν έσσιει τρίσσιες για αν το ξξιουρίζει; (Πάντως ούτε γω θέλω να μάθω). Λέσιν ότι επειδή το 1974 ο Νίκος Αναστασιάδης δεν πήγε να πολεμήσει (βολεύτηκε από τον πατέρα του Πραξικοπηματία «Αστυνομικό» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθο Αναστασιάδη να κάνει το «τράφικ» στα μετόπισθεν… όπερ εστί μεθερμηνευόμενο αρσενικός Πούττος ολκής) τα εσώρουχα που φορεί τις καθημερινές είναι unisex. Την Κυριακή όμως επειδή έχει το θράσος να μιλά εξ άμβωνος στα μνημόσυνα των Ηρώων Μας, όπου τον προσκαλούν οι Κωλογλύφτες συγγενείς των Ηρώων Μας, για να κάνουν οι ίδιοι δημόσιες σχέσεις και παζάρι και επειδή στις εξ άμβωνος ομιλίες του ξαπολά προεκλογικά μεγάλους πατριωτικούς πόρτους, προτιμά να φορεί πορδοκόφτη-τάγκα unisex. Λέσιν επίσης ότι η κυρία Άντρη, σαν άλλη Σουλλιώτισσα, επειδή ο Νίκος Αναστασιάδης δεν πήγε να πολεμήσει το 1974 και αποδείχτηκε ένας αρσενικός Πούττος, στην υπερπολυτελή βιλίτσα που έκτισε μετά το 2004 (πριν το 2004 δήλωνε ότι δεν έχει περιουσία…) στην πανάκριβη περιοχή Καλογήρων Μουτταγιάκας, δεν του επιτρέπει να κατουρά στέκοντας αλλά τον βάλλει να κάθεται στην Τουρκού.

Κουμέρα…: Υπουργός Αθλητισμού και ιδιαιτέρα.
Τάσος Μητσόπουλος: Ιδιαίτερος… Πρόσεχε όμως ρε Τάσο, αν σου πει να σε κάμει κουμπάρο μεν δεχτείς, γιατί στο τέλος όπου κάτσεις τζιαι όπου σταθείς, εν να κάμνουν λογοπαίγνιο με το πατρικό επίθετο της γυναίκας σου.
Γιώργος Χριστοφίδης: Επειδή ο Νίκος και ο Γιώργος είναι φίλοι, αλλά μόνο φίλοι (στον Γιώργο Χριστοφίδη δεν αρέσουν οι όμορφοι αρσενικοί Πούττοι…) από τα χρόνια της χούντας και της πρώτης… Λούφας, όταν ο Νίκος Αναστασιάδης υπηρέτησε βολεμένος την ολιγόμηνο στρατιωτική του θητεία στο 3ο Γραφείο της 4ης Ανωτέρας στο κέντρο της Λεμεσού (και για αυτό το λόγο στα βιογραφικά του σημειώματα ο Νίκος Αναστασιάδης αποφεύγει να αναφερθεί στην στρατιωτική του θητεία…) ενώ ο Γιώργος Χριστοφίδης υπηρέτησε στο 2ο Γραφείο (πληροφοριών) και κυκλοφορούσε με πολιτική περιβολή, ενώ σχετικά πρόσφατα κατηγορήθηκε ότι παρακολουθούσε από κλειστό κύκλωμα τους υφιστάμενους του στην ΕΠΑ (Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού)  θα τον διορίσει αρχηγό της ΚΥΠ για να αναλάβει όσον αφορά και το προσώπο μου το έργο του Γιάννη… και του Παύλου…

Τουμέρ Χαλίλ: Επειδή αυτός ο τούρκος είναι για χρόνια έμμισθος του ΔΗΣΥ θα τον διορίσει Κισλάρ Αγά (Αρχιευνούχο) του χαρεμιού του Μπέη Νενέκου και ταυτόχρονα υπεύθυνο των Ελληνοχριστιανικών ιδανικών μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Πάμπο Αναστασιάδη τον επί των ροζ βιζών βιζα-ντινολόγο.

Νίκος Ρολάνδης: Τον Νίκο Ρολάνδη, επειδή πούλησε την 7-up, μπορεί να του πουλήσει το Κεντρικό Σφαγείο (όχι του Αττίλα, αλλά της Κοφίνου) για να χαράζει πορεία…

Πάμπος Αναστασιάδης: Υπουργός Πετρελαίων.
Νίκος Χρυσάνθου: Υπουργός εισπράξεων μιζών πετρελαίου…

Φυσικά όλα τα πιο πάνω δεν είναι τίποτε άλλο πάρα ένα ανέκδοτο για κλάματα, από το οποίο όμως «ήντα αλήθκειες φκαίνουν !!!» όπως μου είπε κάποιος διαβάζωντας προηγούμενα ανέκδοτα μου.

Ποιος βάζει στοίχημα όμως, ότι σε περίπτωση που ο Νίκος Αναστασιάδης εκλεγεί, η γυναίκα του Άντρη θα παραμείνει στη Λεμεσό με τους εγγονούς της, ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης θα μετακομίσει στο Κυβερνείο μαζί με τις αγγόνισσες του των Ελληνοχριστιανικών ιδανικών οι οποίες θα κάνουν το μεταπτυχιακό τους στη χριστιανική ηθική των Ελληνοχριστιανικών ιδανικών τρίβοντας το κέρατο του μονόκερου του βρετανικού θυρεού…;

Σε άλλες εποχές ο γιος του τριάστερου του κεντικελένη (του Δοσίλογου συνεργάτη του άγγλου Κατακτητή) που του «αρέσκει να καφκαλατίζει με ούλλους», ήταν να φάει τον τόπο, τους ραδιοφωνικούς και τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τώρα όλα αυτά τα «ευαίσθητα» «παιδιά», που πάλλεται η καρδιά τους από αγάπη για τους έποικους γιατί σιώπησαν; Γιατί ρούφησαν την γλώσσα τους και κρύφτηκαν; Γιατί δεν τολμούν να πουν δημόσια στο λαό ότι στηρίζουν τον Νίκο Αναστασιάδη; Γιατί δεν τους ρωτά κάποιος από τους δημοσιογράφους του 1998 (1997)… των S-300 και του Ε.Α.Δ. – Ε.Α.Χ… ποιον σκοπεύουν να ψηφίσουν στις επόμενες προεδρικές εκλογές, να το ακούσει ο λαός τζιαι να ποτιτσινιάσει;

Εάν τολμήσουν όλοι οι προαναφερθέντες στο κείμενο αυτό, να δηλώσουν δημοσίως, ποιον θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, αυτή η δήλωση τους θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά τους προς την Πατρίδα, διότι θα γίνουν αιτία μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα του λαού να θυμηθεί, να ξυπνήσει και από αντίδραση προς αυτούς να ψηφίσουν τον εκλέξιμο αντίπαλό του.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει τ' αρχίδια μόνο για τις κουμέρες …του, αλλά το 1974 αποδείχθηκε αρσενικός Πούττος βολεμένος από τον Πραξικοπηματία πατέρα του στα μετόπισθεν… Πατριώτη φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, διότι εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, θα φορολογήσει μαζί με την Τρόικα άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους, Τραπεζίτες, Βιομήχανους, Ξενοδόχους, Μεγαλοεπιχειρηματίες που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ και οι οποίοι Απατεώνες ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού το 1999 με άλλο κόλπο στο Χρηματιστήριο.