24/10/12


23.10.2012

Νίκος Αναστασιάδης και υπονοούμενα… και για ανήλικες κορασίδες

Παρακολουθείστε πως κατηγορούσε ο Νίκος Αναστασιάδης τον Μάριο Κάρογιαν και τι υπονοούμενα άφηνε το ΔΗΚΟ κατά του Νίκου Αναστασιάδη μόλις πριν λίγους μήνες.

Νίκος Αναστασιάδης:  «δεν θέλω να…α σχολιάζω…ω θέσεις ε…ε ή αντιθέσεις ε…ε μεταξύ ε αμ που γίνονται από...o...o...o τo ίδιο πρόσωπον. Είναι δικαίωμα του το πρωί να υποστηρίζει το άλφα, το μεσημέρι να αναθεωρεί την στάση του και το βράδυ ενδεχόμενα κάτι άλλο».

Σχόλιο: Τι υπονοούμενα άφηνε ο Νίκος Αναστασιάδης για τον Μάριο Κάρογιαν μόλις πριν λίγους μήνες, ότι αναθεωρεί την στάση του… (και υποστηρίζει ακόμα και Νενέκο, «περίπου Προδότη», σύμφωνα με τον Τάσσο Παπαδόπουλο!) Πάντως ο Νίκος Αναστασιάδης αναθεωρεί την στάση του μόνο για έξι περίπου μήνες προσωρινά… πριν τις εκλογές.

Δημοσιογράφος: «Ανακοίνωση για τις αναφορές Νίκου Αναστασιάδη εξέδωσε αργά το απόγευμα το «Δημοκρατικό Κόμμα». «Μη έχοντας αξιόπιστες εναλλακτικές προτάσεις διακυβέρνησης, ο κύριος Αναστασιάδης φαίνεται να προτιμά τα κακόγουστα αστειάκια, τα άκομψα χαριτολογήματα και τις ηχηρές αλλά κενές περιεχομένου και ουσίας ατάκες παρά την κατά μέτωπο σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Αντί να φαντασιώνεται ότι έχει να κάνει με ανήλικες κορασίδες και να προσφεύγει σε ατάκες που υποβιβάζουν το επίπεδο του πολιτικού λόγου, καλά κάνει να συνειδητοποιήσει, ότι απέναντι του βρίσκεται ένας ώριμος κυπριακός λαός που απαιτεί σοβαρότητα και πολιτική υπευθυνότητα απ’ αυτούς που διεκδικούν την εμπιστοσύνη του και που ονειρεύονται να αναλάβουν ακόμα και την διακυβέρνηση του τόπου» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το «Δημοκρατικό Κόμμα».

Τηλεοπτικός σταθμός «ΡΙΚ», δελτίο ειδήσεων, 6.3.2011

Οι Πολιτικάντηδες είναι όπως τα γαϊδούρια
την μια κλωτσά ο ένας τον άλλον
και την επομένη βόσκουν μαζί
Εάν ζούσα στην Ελβετία… στην Ισπανία… στην Σουηδία…
θα είχα και εγώ πολιτικούς αντιπάλους
Ζω όμως σε μια Κατεχόμενη Πατρίδα
Αγωνίζομαι για την Αποτροπή του Ξεπουλήματος της και για την Απελευθέρωση της
Εγώ δεν έχω δυστυχώς την πολυτέλεια να έχω πολιτικούς αντιπάλους
Έχω Συναγωνιστές, «συμμάχους» και Εχθρούς

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει τ' αρχίδια μόνο για τις κουμέρες …του, αλλά το 1974 αποδείχθηκε αρσενικός Πούττος βολεμένος από τον Πραξικοπηματία πατέρα του στα μετόπισθεν… Πατριώτη φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, διότι εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, θα φορολογήσει μαζί με την Τρόικα άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους, Τραπεζίτες, Βιομήχανους, Ξενοδόχους, Μεγαλοεπιχειρηματίες που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ και οι οποίοι Απατεώνες ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού το 1999 με άλλο κόλπο στο Χρηματιστήριο.