29/10/21

 

29.10.2021
 
Κοινωνικός Ρατσισμός ΡΙΚ αλλά και << αδυναμία >> της Ελληνικής Γλώσσας.
 
Ακούσαμε στο ψεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΡΙΚ, τον εκφωνητή να λέει τα εξής << Πρώτο διαβατήριο με τον δείκτη ουδέτερου φύλου εξέδωσε το State Department. Η απόφαση αυτή συμβάλλει στην προώθηση της ελευθερίας και της ισότητας όλων των ατόμων, δηλώνει ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών >>.
 
Και συνέχισε δημοσιογράφος του ΡΙΚ << Το υπουργείο εξωτερικών στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξέδωσε το πρώτο διαβατήριο με ουδέτερο δείχτη φύλου. Ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα, αλλά με την επιγραφή Χ θα μπορεί πλέον να ταξιδεύει στο εξωτερικό ο DANA AZIM και δεν θα χρειάζεται πλέον να προσποιείται κάτι που δεν είναι, δήλωσε ... Ο κύριος Πράις επανέλαβε την δέσμευση του State Department για την προώθηση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της ισότητας όλων των ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. >>
 
Σχόλια. Ενώ το άτομο αυτό, πέτυχε και του εξέδωσαν το πρώτο διαβατήριο με ουδέτερο δείκτη φύλου << ... ούτε άνδρας ούτε γυναίκα, αλλά με την επιγραφή Χ... >> η δημοσιογράφος ασεβώντας και βασικά ασελγώντας στον << ουδέτερο δείκτη φύλου του... >> αναφερόμενη σε αυτό το άτομο με ουδέτερο δείχτη φύλου, το απεκάλεσε προσβλητικά για αυτό << Ο >>, ενώ είναι γνωστό ότι το άρθρο << Ο >> αναφέρεται σε αρσενικού γένους πρόσωπα και όχι σε πρόσωπα με << ουδέτερο δείχτη φύλου >>. Το χειρότερο όμως, είναι, ότι συνεχίζοντας, η δημοσιογράφος ασέλγησε και αλλοίωσε ακόμα και το όνομα αυτού του πλάσματος, δίνοντας του ένα μουσουλμανικό ανδρικό όνομα, DANA AZIM, ενώ αν προσέξει κάποιος, στο νέο του διαβατήριο έγραφε, DANA ALYX. Το όνομα ALYX είναι γυναικείο όνομα.
 
Υπάρχουν δυστυχώς κάποιες χρωματοσωμιακές ανωμαλίες, όπως π.χ. στην περίπτωση του συνδρόμου Klinefelter που τα χρωματοσώματα του ανθρώπου δεν είναι ούτε ανδρός, ούτε γυναικός, αλλά ενώ έχει το χρωματόσωμα Y του ανδρός, έχει, αντί για ένα, δύο χρωματοσώματα Χ και κατά συνέπεια το πρόσωπο χρωματοσωμιακά δεν είναι ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα. Λογικά αυτό το θεολογικά ( από τον πάντα εν σοφία εποίησεν ) αδικημένο πρόσωπο, θα αναπτύξει μία ενδιάμεση, θηλυπρεπή προσωπικότητα.
 
Όσον αφορά το γυναικείο όνομα ALYX, που επέλεξε ή ανέκαθεν είχε, το άτομο που πέτυχε το πρώτο διαβατήριο με ουδέτερο δείχτη φύλου, είναι λανθασμένο. Προτού προχωρήσει στην έκδοση τέτοιων διαβατηρίων το State Department θα έπρεπε να επινοήσει νέα ονόματα για άτομα που δεν είναι ούτε άνδρες, ούτε γυναίκες. Όπως λέμε π.χ. << Ο Τριαντάφυλλος >> και εννοούμε ξεκάθαρα άνδρα, ή << Η Τριανταφυλλιά >> και εννοούμε ξεκάθαρα γυναίκα, το άτομο με ουδέτερο δείχτη φύλου θα μπορούσε να ονομάζεται << Το Τριαντάφυλλο >> ( με κεφαλαίο το Ταφ για να ξεχωρίζει που τα λουλούδια ). Εκεί που αδυνατεί ( προς το παρόν ... θα το ξεπεράσει και αυτό ) η Ελληνική Γλώσσα, είναι π.χ. στην προσφώνηση ευγενείας. Λέμε π.χ << Κύριε Τριαντάφυλλε... >> ή << κυρία Τριανταφυλλιά >>. Πώς θα αποκαλέσουμε ευγενικά τα Τριαντάφυλλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Leave a comment: