23/2/13


23.2.2013

... Χρηματιστήριο και S-300 σπλιτ …

Μια μάχη για την οποία πρέπει να αιτιάσαι τον εαυτό σου, όταν την χάσεις, είναι αυτή που αναξιοπρεπώς απέφυγες να δώσεις.

Αύριο Κυριακή 24.2.2013, είμαι αναγκασμένος να σφίξω την καρδιά και να ψηφίσω Σταύρο Μαλά για τους εξής (μεταξύ άλλων) λόγους.

Πρώτος και Βασικώτερος. Για να μειώσω τις πιθανότητες Ξεπουλήματος της Πατρίδας μου… από τον Νίκο Αναστασιάδη (στην Τράπεζα Νίκο Χρυσάνθου).

Δεύτερος, για να μειώσω τις πιθανότητες Ξεπουλήματος των πετρελαίων της Κύπρου.

Τρίτος, για να προσπαθήσω να αποτρέψω το Ξεπούλημα των Ημικρατικών Οργανισμών… των Κυπριακών Αερογραμμών… στους Μασόνους που ελέγχουν τον «Δημοκρατικό Συναγερμό».

Τέταρτος, για να προσπαθήσω να χαλαρώσω τον βρόγχο που στοχεύει στον οικονομικό στραγγαλισμό του λαού.

Πέμπτος, για να χαλάσω το Δόλιο «παιχνίδι» του Άντρου Κυπριανού και να αποτρέψω την εκλογή του το 2018. Ο Άντρος Κυπριανού έβαλε σκόπιμα τον Σταύρο Μαλά υποψήφιο, για να χάσει, να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, να καταστρέψει τα πάντα και να εμφανιστεί ο Άντρος Κυπριανού σαν νέος Μεσσίας της Κολάσεως σε μια διπλοκαμένη γη.

Μην παίξετε το παιχνίδι του Νίκου Αναστασιάδη και του Άντρου Κυπριανού, ψηφίστε Σταύρο Μαλά για να γλιτώσουμε την Κύπρο Μας και τον λαό και από τους δύο.


Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
        Τηλ. 99017040