28/11/12


27.11.2012

Καλικάντζαροι και Καρμανιόλοι. Ακούσατε για αυτά τα κόμματα;

Προσέξατε τι ωραίες λέξεις ανακάλυψαν οι Πολιτικάντηδες και οι Τραπεζίτες για να συγκαλύψουν την κλοπή από τον λαό 1,8 δισ. (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια) ευρώ σαν πρώτο βούκκο για να τα προσφέρουν στην Λαϊκή, μιαν ιδιωτική επιχείρηση; Αναχρηματοδότηση και Ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών !!! Αυτή η λέξη ανακεφαλαιοποίηση εμένα μου θυμίζει την λέξη κεφάλια και μάλιστα βρώμικα κεφάλια και κατά συνέπεια μου φέρνει στο νου την καρμανιόλα (λαιμητόμο).

Ο Αγωνιστής του 1821 Σπυρίδωνας Τρικούπης, ο πρώτος Πρωθυπουργός της Ελεύθερης Ελλάδας (ο οποίος παντρεύτηκε την αδελφή του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου και γέννησε τον μετέπειτα Πρωθυπουργό Χαρίλαο Τρικούπη) στο τετράτομο έργο του «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ», στην τρίτη έκδοση «ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ», 1888, στον πρώτο τόμο, στις σελίδες 130 και 131, αναφερόμενος στη νήσο Σάμο γράφει και τα εξής: «Επεκράτουν δε εν τη νήσω δύο φατρίαι υπό το όνομα η μεν των καλικαντσάρων η των ολιγαρχικών, η δε των καρμανιόλων η των δημοτικών. η επικρατεστέρα δε φατρία αρχομένης της επαναστάσεως ήτον η των καλικαντσάρων».

Μια αλήθεια που δεν θα σας αναλύσω τώρα… είναι, ότι στην ουσία δύο κόμματα υπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη, από την εποχή που εμφανίστηκε ο άνθρωπος μέχρι σήμερα. Ίσως πουθενά αλλού δεν δόθηκαν καταλληλότερα ονόματα για αυτά τα κόμματα από ότι στη Σάμο στα χρόνια της τουρκικής Κατοχής. Το κόμμα των Καλικαντζάρων και το κόμμα των Καρμανιόλων. Το πρώτο είναι το κόμμα των ισχυρών (κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά) αυτών που αρμέγουν κανονικά τους πολλούς του άλλου κόμματος. Άσχετα με τις οποιεσδήποτε φαινομενικές διαφορές τους ή ακόμα και τις θορυβώδεις συγκρούσεις των Καλικαντζάρων, όταν πρόκειται για τα προσωπικά, οικογενειακά, οικονομικά τους συμφέροντα, ισχύει ο κανόνας «βόλεψε μου την κουμέρα σήμερα εσύ, να σου βολέψω την κουμέρα αύριο εγώ». Έτσι πέτυχε π.χ. ο Νίκος Αναστασιάδης να βολέψει την κουμέρα του, (που προηγουμένως εργαζόταν στο δικηγορικό του γραφείο), με τη βοήθεια του Δημήτρη Χριστόφια και με παχυλότατο μισθό, προϊστάμενη στην Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού. Και εσύ μικρέ Κωλοτρυπιδογλύφτη τρέχε από πίσω τους στην προσπάθεια σου να πετύχεις κάτι.

Ίσως μετά τις εκλογές ασχοληθώ αναλυτικότερα με αυτές τις Φατρίες, Συμμορίες, Εταιρείες, που συναποτελούν το κόμμα των Καλικαντζάρων το οποίο μας χρεοκόπησε την Πατρίδα.

Καρμανιόλοι Ξυπνάτε, οι Αθάνατοι Καλικάντζαροι σας τα παίρνουν για δεκαετίες και εσείς δεν παίρνετε είδηση. Σήμερα βάφτισαν την μεγαλύτερη Κλοπή, το μεγαλύτερο Σκάνδαλο «ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών». Ασσιοϊλέ ! Με λίγα λόγια οι φτωχοί βιοπαλαιστές, που φκαίνει η πίστη τους για το μεροκάματο, αυτή την στιγμή κάνουν, χωρίς να τους ρωτήσει κανένας Κερατάς, ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, επειδή έτσι αποφάσισαν τα golden boys της «βουλής» της Μάσας, των οποίων οι Τραπεζίτες της Συναλλαγής και της Διαπλοκής είτε διαγράφουν τα κομματικά χρέη, είτε επιτρέπουν στους ίδιους να κάνουν οικονομικές υπερβάσεις…

Αυτό που γίνεται σήμερα με νομοσχέδια που εκδίδει Αθόρυβα η «βουλή» της Μάσας ονομάζεται «ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» και όχι κλοπή από τον λαό και τα παιδιά του, για να σωθούν κάποιες ιδιωτικές επιχειρήσεις (τράπεζες) που τους «διαγράφουν» (χαρίζουν) κατά καιρούς κομματικά… χρέη, για να τους κρατούν που τ' αρτσιήθκια οι τραπεζίτες και να αναγκάζονται να Κλέψουν και οι «βουλευτές» σήμερα 1,8 δισ. (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια) ευρώ, συν 6 δισ. (6.000.000.000) ευρώ (και αυτά που μας βάλαν εγγυητές χωρίς να μας ρωτήσουν και αυτά χαμένα είναι) από ένα Αμπάλατο λαό (γόνο Ζοππόβορτων) που αν του πιάναν άμεσα δέκα, είκοσι ευρώ από την τσέπη θα έκαμνε τρικούβερτο καφκά, επειδή όμως θα του τα πιάνουν με έμμεσες φορολογίες τακτικά και στο εκατονταπλάσιο για χρόνια, δεν αντιδρά αλλά ούτε καν διαμαρτύρεται.

Ανακεφαλαιοποίηση ή αναχρηματοδότηση, το νέο κόλπο γκρόσο των Αθάνατων Καλικάντζαρων!

«Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο,
αν ξυπνήσεις, μονομιάς θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς».

Ξυπνάτε ρε Ζοππόβορτοι, Αμπάλατοι. Θκυο κόμματα έσσιει. Εμείς ο Λαός οι Καρμανιόλοι τζιαι τούτοι οι Καλικάντζαροι, με τους κουμπάρους, τες κουμέρες, τζιαι τα εξαπτέρυγα τους, τους Κωλοτρυπιδογλύφτες τους.

Τσεκούρι και Φωτιά

Καρμανιόλα μου γλυκειά η λεπίδα σου φτυχά
καθαρίζει τα σαθρά και όλα τα Κωλόπαιδα.
Κατακλέψαν την Πατρίδα κομματάρχες Συμμορίτες
κατακλέψαν την Ελλάδα ποικιλόχρωμες φατρίες.
Οι Τρακόσοι Λωποδύτες την Πατρίδα κατακλέψαν
και την Κύπρο οι γελοίοι όμοια την Καταστρέψαν
Καρμανιόλα μου γλυκειά mea culpa δεν γροικάς
τα σκουπίδια τεμαχίζεις την Πατρίδα καθαρίζεις
«Να καεί να καεί το Μπουρδέλο η βουλή»
να κοπούνε και οι Προδότες όσοι κλέβουν… δηλαδή.
Καρμανιόλα μου γλυκειά σ’ εμποδίζουμε τα ΜΑΤ, το χοντρό τους πλεξιγκλάς,
στη Βουλή να πλησιάσεις και τσιμπούρια για να σφάξεις
Το κεφάλι της Ελλάδας Μας, βαράνε οι Αλήτες
καρμανιόλα γκιλοτίνα λαιμητόμος σωτηρία
καρμανιόλα γκιλοτίνα στα δικά τους τα κεφάλια.
Κατακλέψαν τον λαό τα Λαμόγια του ΦΑΣΟΚ
κατακλέψαν τον λαό τα Λαμόγια της ΝουΔου
και συ Μαλάκα τραγουδάς «με για το κούρεμα, με για το κούρεμα…»
γεια σου Καρμανιόλα λεπίδα μου γλυκειά, έβγα απ’ τον Τάφο Στρατηγέ Ζορμπά…

Γιατί τους φυλάτε μωρέ;

1821
Όταν ο Άϊς Λαός παίρνει Εκδίκηση
«Γιατί τους φυλάτε μωρέ;»
Τούρκοι είναι
«Χριστιανοί» Αντίχριστοι
κατάστρεψαν οι Αλήτες την Κύπρο για να γυρίσουν πίσω
Καραμανλοπαπά… συμμορίτες.
Βρήκαν τα ταμεία γεμάτα
και γλείψαν ακόμα και τον πάτο
«μαζί τα φάγαμε» !
Μεθοδικά και Σχεδιασμένα μέσα σε 34 χρόνια
για να ξεπουλήσουν όσα όσα τα πετρέλαια μας στα μεγάλα αφεντικά τους.
Προσέχετε, έχουν υποχρέωση και απέναντι στον Αττίλα,
χωρίς αυτόν θα έκαναν ακόμα «αντίσταση» και εξώγαμα στην Σουηδία…

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
                     Τηλ. 99017040