23/11/12


23.11.2012

Ο Άντρος Κυπριανού έπαθε πανικό

Τι κοινό έχει ο Άντρος Κυπριανού με τους ΕΛΑΜιτες; Και οι «δυο» προσπαθούν απεγνωσμένα να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης. Οι ελαμίτες θέλουν να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης για να αυξήσουν τα ποσοστά τους, λόγω των δυσβάστακτων φορολογικών μέτρων που θα επιβάλει στον λαό και έτσι θα μπορέσουν να μπουν και αυτοί στη «βουλή» της Μάσας, να αποκτήσουν διασυνδέσεις με τους Τραπεζίτες, για να τους χαρίζουν οι τράπεζες και τα δικά τους χρέη (όπως στην περίπτωση της ΠΕΟ του ΑΚΕΛ και της Εταιρείας «Δέλτα» των Ακελικών…) για να τα φορτώνουν οι «βουλευτές» τους στον Μαλάκα λαό, χαρίζοντας στη Λαϊκή… σαν πρώτο βούκκο 1,8 δισ. (χίλια οκτακόσια εκατομμύρια) ευρώ. Ο Άντρος Κυπριανού θέλει να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης για να καταστρέψει τα πάντα και να παρουσιαστεί αυτός το 2018 σαν μεσσίας της κολάσεως (Το ίδιο κόλπο βασικά που έκαμε το 2008 ο Νίκος Αναστασιάδης για να εκλεγεί πρόεδρος το 2013. Κοίταξε τα κείμενα μου στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα εκείνο το δημοφιλές «Νίκος Αναστασιάδης ο ηθικός αυτουργός του προσχεδιασμένου εγκλήματος κατά της Οικονομίας και γενικά κατά της Κύπρου» ημερομηνίας 16.9.2012).

Θαυμάστε τι σκέφτηκε πανικόβλητος ο Άντρος Κυπριανού στην απεγνωσμένη προσπάθεια του να συγκρατήσει τους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ (ειδικά τους νέους που έχουν παιδιά να μεγαλώσουν…) επειδή άρχισαν να αντιλαμβάνονται σιγά σιγά, ότι δυστυχώς ο Σταύρος Μαλάς είναι Χαμένη Υπόθεση και κατά συνέπεια Χαμένη Ψήφος και ότι η μοναδική δυνατότητα που υπάρχει σήμερα για να εμποδίσουμε την εκλογή του ηγέτη της νεοφιλελεύθερης φατρίας των πολυεκατομμυριούχων μασόνων Νίκου Αναστασιάδη, είναι η υπερψήφιση του Γιώργου Λιλλήκα, ο οποίος αν περάσει την πρώτη Κυριακή μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, σε αντίθεση δυστυχώς με τον Σταύρο Μαλά. Ισχυρίστηκε ο Άντρος Κυπριανού ότι ο Γιώργος Λιλλήκας υποστηρίζεται από ΕΛΑΜίτες. Το ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, όπως λέει πολύς κόσμος, έχει διατάξει πολλούς πουλημένους Εοκαβητατζήδες και Πραξικοπηματίες να ψηφίσουν Σταύρο Μαλά την πρώτη Κυριακή για να περάσει και να τον εξοντώσει σίγουρα την δεύτερη Κυριακή, αυτό προσποιείται ότι δεν το γνωρίζει ο κύριος Άντρος Κυπριανού.

Όταν ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας πήγαινε στις εγκαταστάσεις του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Αντένα» και αποκαλούσε τον Πραξικοπηματία Λουκή Παπαφιλίππου «ο φίλος μου ο Λουκής» δεν ήταν μεμπτό, τώρα πρέπει να απολογηθεί ο Γιώργος Λιλλήκας επειδή κάποιοι ρώκολοι του ΕΛΑΜ υποτίθεται ότι τον υποστηρίζουν. Φυσικά ο Πραξικοπηματίας Λουκής Παπαφιλίππου είναι μεγαλοκαναλάρχης και τέτοια φιλία δεν την χαλάς με τίποτε, τα φτωχόπαιδα του ΕΛΑΜ όμως, που βλέπουν τους Τυχοδιώχτες Λαθρομετανάστες, (με τους οποίους ο αλλήθωρος εγέμωσε το τόπο) να τους εκτοπίζουν από τις εργασίες τους, ας πάσιν να γαμηθούσιν…

Κύριε Άντρο Κυπριανού μα δεν εσυνειδητοποίησες ακόμα, ότι τόσο εσύ όσο και ο Δημήτρης Χριστόφιας εάν περπατήσετε χωρίς συνοδεία στη Κύπρο, κινδυνεύετε να φάτε το ξύλο της αρκούδας από τους ίδιους τους ΑΚΕΛικούς; Ξέχασες ότι πριν λίγα χρόνια οι Ακελικοί Σέβεν τζιαι Πουλαρής έκαψαν τα γραφεία του ΑΚΕΛ στην Λάρνακα και εσείς το αποδώσατε σε άλλους;

Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τις εργασίες τους. Άλλες χιλιάδες κινδυνεύουν να τις χάσουν εάν εκλεγεί (με τις πλάτες της ηγεσίας του ΑΚΕΛ) ο Νίκος Αναστασιάδης και π.χ. «μετοχοποιήσει» (ιδιωτικοποιήσει) τους Ημικρατικούς Οργανισμούς. Πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τα σπίτια τους, χιλιάδες άλλοι θα πεινάσουν και ο Άντρος Κυπριανού «ενοχλείται» επειδή υποτίθεται κάποιοι ΕΛΑΜιτες θα ψηφίσουν Γιώργο Λιλλήκα, ενώ είναι γνωστό, ότι οι περισσότεροι ΕΛΑΜίτες θα ψηφίσουν Νίκο Αναστασιάδη για να του δώσουν την ευκαιρία να κυβερνήσει να καταστρέψει τα πάντα για να μπορέσει το ΕΛΑΜ να αυξήσει τα ποσοστά του όπως η «Χρυσή Αυγή».

Ακελικέ μεροκαματιάρη βιοπαλαιστή πρόσεχε. Ο Άντρος Κυπριανού θέλει να εκλεγεί το 2013 ο Νίκος Αναστασιάδης για να πάρει αυτός σειρά το 2018. Αυτό το αποδεικνύει η συνεχιζόμενη εμμονή του σε λάθος επιλογή. Σύμφωνα με ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις 90 μόλις μέρες πριν τις εκλογές, δυστυχώς ο Σταύρος Μαλάς δεν έχει πιθανότητα να εκλεγεί. Κι όμως ο Άντρος Κυπριανού προτιμά να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης παρά ο Γιώργος Λιλλήκας. Ο Άντρος Κυπριανού δεν ενδιαφέρεται ούτε για το κόμμα (άλλωστε στο ΑΚΕΛ έπεσε σαν αλεξιπτωτιστής από το ΑΤΙ όπου δίδασκε) ούτε για τον φτωχό εργάτη. Θυσιάζει και το κόμμα του και τους φτωχούς ανθρώπους προκειμένου να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, να πνίξει τον λαό, να κάνει την κατάσταση της οικονομίας χειρότερη για να παρουσιαστεί αυτός σαν μεσσίας της κολάσεως το 2018. Το μόνο που ενδιαφέρει τους Πολιτικάντηδες είναι η καρέκλα.

Εγώ δεν είμαι του Λιλλήκα. Επειδή όμως σύμφωνα με ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις ο Σταύρος Μαλάς δυστυχώς δεν έχει καμίαν ουσιαστικά πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές, θα ψηφίσω Λιλλήκα για να γλιτώσουν οι φτωχοί άνθρωποι από τα αρπακτικά χέρια του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος με πρόσχημα την παρουσία της Τρόικα θα φορολογήσει άγρια τον λαό για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους που ελέγχουν το κόμμα του και οι οποίοι απέλυσαν μέχρι σήμερα χιλιάδες Κύπριους και προσέλαβαν χιλιάδες αλλοδαπούς για να μπορούν να τους ρουφούν ανενόχλητοι το αίμα.

Κύριε Άντρο Κυπριανού, αν δεν θέλεις να γίνεις αιτία να μειωθούν τα ποσοστά του κόμματος σου σε πρωτοφανή επίπεδα, κόντεψε τζιαι εσύ για να εκλέξουμε τον Γιώργο Λιλλήκα από την πρώτη Κυριακή, να προστατέψουμε τον φτωχό τον κόσμο από τον Χειρότερο, από τον αρχηγό της νεοφιλελεύθερης συμμορίας. Οι Δηκοϊκοί αντέδρασαν και αρνούνται να ακολουθήσουν τον Μάριο Κάρογιαν και τους συμφεροντολόγους που τον περιβάλλουν. Μην το παίρνεις σαν δεδομένο ότι όλοι οι Ακελικοί είναι πρόβατα. Άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι η επιλογή είναι

«ή Καραμανλής ή Τανκς»
ή Λιλλήκας ή ο Χρηματοδότης της ΕΟΚΑ Β΄ Νίκος Αναστασιάδης.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει τ' αρχίδια μόνο για τις κουμέρες …του, αλλά το 1974 αποδείχθηκε αρσενικός Πούττος, βολεμένος από τον Πραξικοπηματία πατέρα του στα μετόπισθεν… Πατριώτη φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, διότι εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, θα φορολογήσει μαζί με την Τρόικα άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους, Τραπεζίτες, Βιομήχανους, Ξενοδόχους, Μεγαλοεπιχειρηματίες που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ και οι οποίοι Απατεώνες ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού το 1999 με άλλο κόλπο στο Χρηματιστήριο.