21/11/12


21.11.2012

Τα ΜΜΕ των Ακροδεξιών πολυεκατομμυριούχων μεγαλοκαναλαρχών – ξενοδόχων, μεγαλοεκδοτών-μεγαλοεπιχειρηματιών κατάστρεψαν εντελώς τον Δημήτρη Χριστόφια για ν’ ανοίξουν δρόμο στο Νίκο Αναστασιάδη.

Θα παίξουμε το παιχνίδι τους;

Έβδομο…

Ηγετικά στελέχη του ΑΚΕΛ ζήτησαν αρκετές φορές από τον Γιώργο Λιλλήκα να διαβεβαιώσει τον λαό, ότι την δεύτερη Κυριακή, σε περίπτωση που δεν περάσει ο ίδιος δεν θα υποστηρίξει τον Νίκο Αναστασιάδη. Εάν όμως παρασυρθεί από την πρόκληση και κάνει τέτοια δήλωση ο Γιώργος Λιλλήκας, αυτή θα είναι η «καλύτερη» συνταγή για να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή ο Νίκος Αναστασιάδης.

Καταρχάς γιατί προσποιούνται ότι δεν καταλάβουν, ότι ο Γιώργος Λιλλήκας σαν άτομο ίσως δεν μπορεί να ελέγξει ούτε 200 (διακόσους) ψηφοφόρους; Όταν ο Σταύρος Μαλάς σαν υποψήφιος του ΑΚΕΛ πήρε μόνο 604 ψήφους, πόσες ψήφους θα έπαιρνε αν κατερχόταν σαν ανεξάρτητος στις εκλογές;

Όλοι αυτοί που υποστηρίζουν τον Γιώργο Λιλλήκα, τον υποστηρίζουν διότι φοβούνται την νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη, όπως όμως φοβούνται από το ενδεχόμενο να έχουμε ακόμα μια πενταετία οικονομικού μαρασμού όπως αυτή που διανύουμε. Η ανθρώπινη φύση ιδιαίτερα σε περίοδο Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης ελπίζει στο καλύτερο, για αυτό πολλοί άνθρωποι ψηφίζουν αυτόν που υπόσχεται την αλλαγή. Μια τέτοια δύσκολη οικονομική περίοδο μετά το κραχ του 1929 στη Νέα Υόρκη… και τα εκατομμύρια των Γερμανών ανέργων, εκμεταλλεύτηκε και ο Χίτλερ… της Γερμανίας για να φέρει την αλλαγή και την Καταστροφή. Εάν ο Γιώργος Λιλλήκας δηλώσει ότι σε περίπτωση που δεν περάσει την πρώτη Κυριακή θα ψηφίσει τον υποψήφιο της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να εκλεγεί ίσως από την πρώτη Κυριακή ο Απατεώνας Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος υπόσχεται αλλαγή-S300.

Ακόμα και αν ο Γιώργος Λιλλήκας ταχθεί αναφανδόν υπέρ του Σταύρου Μαλά την δεύτερη Κυριακή (σε περίπτωση που δεν περάσει ο ίδιος) ελάχιστα θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτός που μπορεί να επηρεάσει πολύ περισσότερο από τον Γιώργο Λιλλήκα το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ο Γιαννάκης Ομήρου, σαν αρχηγός ενός κόμματος του 8-10%. Τι πιθανότητες όμως υπάρχουν να υποστηρίξει ο Γιαννάκης Ομήρου και η ΕΔΕΚ τον Σταύρο Μαλά τη δεύτερη Κυριακή;

Δυστυχώς λόγω της συστηματικής πλύσης εγκεφάλου του λαού από τα ΜΜΕ των πολυεκατομμυριούχων μεγαλοκαναλαρχών-ξενοδόχων και μεγαλοεκδοτών – μεγαλοεπιχειρηματιών, στο υποσυνείδητο του λαού ο Σταύρος Μαλάς ταυτίζεται με τον Δημήτρη Χριστόφια και την οικονομική κατάσταση του τόπου.

Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί η ηγεσία του ΑΚΕΛ, ότι και αν ακόμα ο Γιώργος Λιλλήκας, σε περίπτωση που δεν περάσει την πρώτη Κυριακή, στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά, η συντριπτική πλειοψηφία της ΕΔΕΚ και ακόμα περισσότεροι του ΔΗΚΟ, θα προτιμήσουν τον Απατεώνα Νίκο Αναστασιάδη που υπόσχεται μια ψεύτικη αλλαγή όπως τα βαμμένα μαύρα μαλλιά της κεφαλής του;

Και αν ακόμα αποσυρθεί εντελώς ο Γιώργος Λιλλήκας υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά, σύμφωνα με ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις οι πιθανότητες που έχει να εκλεγεί ο Σταύρος Μαλάς είναι κάτω από το μηδέν. Εάν όμως αποσυρθεί ο Σταύρος Μαλάς υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Λιλλήκα, τότε με τη βοήθεια και της ηγεσίας του ΑΚΕΛ φυσικά, ο Γιώργος Λιλλήκας μπορεί να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή και να γλιτώσουμε από τον Διεφθαρμένο πολιτικάντη Νίκο Αναστασιάδη και τα θανατηφόρα πλοκάμια της απάνθρωπης νεοφιλελεύθερης πολιτικής του Αδίστακτου δίδυμου Τρόικα-Νίκος.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
Τηλ. 99017040

Πατριώτη, φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, για να εμποδίσουμε την εκλογή του Χρηματοδότη της ΕΟΚΑ Β Νίκου Αναστασιάδη, γιου του Πραξικοπηματία «Αστυνομικού» «Διευθυντή» Λεμεσού Χρύσανθου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει τ' αρχίδια μόνο για τις κουμέρες …του, αλλά το 1974 αποδείχθηκε αρσενικός Πούττος, βολεμένος από τον Πραξικοπηματία πατέρα του στα μετόπισθεν… Πατριώτη φωτοτύπησέ το και κυκλοφόρησέ το, διότι εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, θα φορολογήσει μαζί με την Τρόικα άγρια τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη για να δώσει «κίνητρα για ανάπτυξη» στους πολυεκατομμυριούχους Μασόνους, Τραπεζίτες, Βιομήχανους, Ξενοδόχους, Μεγαλοεπιχειρηματίες που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του ΔΗΣΥ και οι οποίοι Απατεώνες ξανάφαγαν τα χρήματα του λαού το 1999 με άλλο κόλπο στο Χρηματιστήριο.