19/11/12


20.11.2012
Προς την ηγεσία του ΑΚΕΛ

Γιατί επιμένετε να συνεχίζετε με ένα υποψήφιο, ο οποίος σύμφωνα με ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις 90 μόλις μέρες πριν τις εκλογές δεν παίρνει ούτε τα ποσοστά του ΑΚΕΛ;

Γίνεστε συνυπεύθυνοι στην εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη. Οδηγάτε τον λαό στην οικονομική εξαθλίωση. Οι ψυχές των Ακελικών εργατών… (και όχι μόνο) που θα οδηγηθούν στην αυτοκτονία, όταν θα βλέπουν τους Τραπεζίτες του ΔΗΣΥ να τους παίρνουν τα σπίτια… θα σας καταριούνται από ψηλά και θα σας αναθεματίζουν όταν θα βλέπουν εσάς κάτω στην γη να συνεχίζετε να οδηγάτε ανεπηρέαστα τα αυτοκίνητα πολυτελείας που αποκτήσατε πουλώντας στους βιοπαλαιστές κόκκινες λουβάνες λαϊκισμού, για να ξεχρεώνετε σήμερα τους Συναγερμικούς Τραπεζίτες της Λαϊκής… στα πλαίσια της συναλλαγής και της διαπλοκής… (της διαγραφής δηλαδή χρεών…).

Αυτοί που θα πεινάσουν όταν θα χάσουν τις δουλειές τους από τους Ημικρατικούς Οργανισμούς, τους οποίους ο Νίκος Αναστασιάδης θέλει να «μετοχοποιήσει» (ιδιωτικοποιήσει) εσάς θα καταριούνται, διότι κάνετε πλάτες στον Νίκο Αναστασιάδη τον ηγέτη της νεοφιλελεύθερης φατρίας των πολυεκατομμυριούχων μασόνων Τραπεζιτών… Ξενοδόχων… Μεγαλοεπιχειρηματιών… Βιομηχάνων, οι οποίοι ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία που ονομάζεται ΔΗΣΥ και οι οποίοι απολύουν τους Κύπριους εργαζόμενους και προσλαμβάνουν αλλοδαπούς για να μπορούν να τους ρουφούν ανενόχλητοι το αίμα.

Αν δεν λυπάστε την Κύπρο, λυπηθείτε τουλάχιστον αυτούς τους βιοπαλαιστές οι οποίοι σας ψηφίζουν για δεκαετίες, διότι πίστεψαν ότι είστε το κόμμα της εργατιάς. Εσείς καλά την έχετε με τους παχυλούς μισθούς σας, με τα επιδόματά σας, με τα αφορολόγητά σας και τις συντάξεις σας, ούτε στην ανεργία θα βρεθείτε, ούτε θα πεινάσετε. Αλίμονο όμως σε εκείνους τους μεροκαματιάρηδες βιοπαλαιστές αν σας ακολουθήσουν σε μια εκ προοιμίου χαμένη υπόθεση στην οποία θα θυσιαστούν άδικα τόσες χιλιάδες χαμένες ψήφοι.

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
         Τηλ. 99017040