25/12/19

25.12.2019 << Χριστούγεννα >>. Σήμερα οι Έλληνες πενθούμε για την Σταύρωση της Ελλάδας ΜΑΣ

Ο Ισοκράτης στο πανηγυρικό του λέει τα εξής << ... και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας >>. Κατά συνέπεια το κείμενο αυτό, το αφιερώνω, όχι σε όμαιμους Ανθέλληνες, αλλά σε Ομότροπους, Ομόδοξους, και Ομόθρησκους ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.
Σήμερα, γονιδιακά αδέλφια μας, άλλοι συγγενείς, αλλά και φίλοι μας, τα απολωλότα της Ελληνικής Φυλής, εορτάζουν την Απάτη ( ημερομηνιακά ψεύτικη, κοίταξε προηγούμενη ανάρτηση μου ) γέννηση του Εβραίου Χριστού, ενώ εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ, πενθούμε για την Σταύρωση της Ελλάδας ΜΑΣ, της Ελληνικής Φυλής, των μυαλών και κατά συνέπεια του Πολιτισμού, από τους Εβραιοσιωνιστές, η οποία επιτεύχθηκε πριν από 1500 περίπου χρόνια, μετά από πολλά Εγκλήματα που διέπραξαν οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες και Κατακτητές, προκειμένου να ευνουχίσουν πνευματικά και να καθυποτάξουν την πιο δημιουργική αλλά και πιο πολεμική Φυλή του πλανήτη, κάτι που πέτυχαν τελικά.
Εάν ήξερα να σχεδιάζω, θα έκανα δύο Σταυρούς, σαν αυτό του Χριστού, στους οποίους, στον ένα,... να είναι Σταυρωμένη η Ελλάδα και στον άλλο τα μυαλά της Φυλής. Από κάτω από τον πρώτο Σταυρό θα έγραφα << Προσδοκώ Ανάσταση Ρωμιών >> και από κάτω από τον δεύτερο Σταυρό << Προσδοκώ Ανάσταση Ρωμαίικων μυαλών >>
Η 25η Δεκεμβρίου, τα λεγόμενα Χριστούγεννα, έπρεπε να κηρυχθεί σαν μέρα Πνευματικού Ευνουχισμού της Ελληνικής Φυλής ... και του Πολιτισμού και κατά συνέπεια σαν μέρα της μεγαλύτερης Γενοκτονίας σε βάρος της Ελληνικής Φυλής.
Εμείς οι << Τρακόσοι >>, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι..., μαζί με τους << Επτακόσους >> του Δημόφιλου..., δεν δεχόμαστε και δεν ανεχόμαστε τις Ανοησίες ενός Εβραίου Φακκίρη, που δίδαξε, ότι πρέπει να αγαπούμε τους Εχθρούς μας, π.χ. τους τούρκους Κατακτητές της Ελλάδας ΜΑΣ δηλαδή και ότι, όταν κάποιος σε κτυπήσει στο μάγουλο πρέπει να του γυρίσεις και το άλλο. Πενθούμε σήμερα, πενθούμε για την Σταύρωση των μυαλών της Φυλής.
Και όμως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όταν πριν εικοσιέξι ( 26 ) περίπου χρόνια ( μετά που έσπασα με τις χειροπέδες που μου έβαλαν οι Χριστιανοί αστυνομικοί και ενώ ήμουν σε απέργία πείνας και δίψας, τον ανεμοθώρακα της βασίλισσας της Αγγλίας ) σε συνέντευξη μου που έδωσα, ομολόγησα, ξεκάθαρα, ότι είμαι Ορθόδοξος Έλληνας και όχι Χριστιανός. Τότε είναι ζήτημα να ήμασταν σε όλη την Κύπρο 5-6 άτομα, σήμερα είμαστε δεκάδες, ενώ σε όλη την Ελλάδα εκατοντάδες. Εάν μάλιστα ισχύουν αυτά που έγραψε ένα χριστιανικό περιοδικό με τίτλο << Απειλή από το παρελθόν >>, τότε πρέπει να είμαστε ήδη χιλιάδες και Απειλή ... από το Ελληνικό Μέλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Leave a comment: