22/1/15


22.1.2015

 

Έδωσα κάποτε κάποια ανέκδοτα μου σε ένα γνωστό μου να τα διαβάσει. Όταν τα διάβασε γύρισε και μου είπε: «Όι ρε ήντα αλήθκειες φκαίνουν !».

 

Τι ευτυχία να είσαι κουρεμένος !

Κούρεμα το βάλσαμο των αγανακτισμένων.

 

Μήπως είδατε τους αγανακτισμένους;

Τι να κάνουν σήμερα άραγε όλα εκείνα τα καλόπαιδα

που τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2011

διαδήλωναν έξω από το Κυβερνείο και δήλωναν αγανακτισμένοι;

Μήπως έγιναν άραγε με το κούρεμα του 2013 όλοι ευτυχισμένοι;

Μήπως βάζει σήμερα διπλή φέττα αγγούρι

στο αμφίψωμο που προσφέρει από το υστέρημα της εκκλησίας ο Μητροπολίτης Αθανάσιος;

Τι ευτυχία να τρως αμφίψωμο με διπλή φέττα τροϊκανό Αγγούρι.

 

Ανέκδοτα με τον Νίκο Αναστασιάδη

 

Νίκος Αναστασιάδης, ο ηγέτης του Σατανικού «ναι»: «… Οι παπάδες δεν πρόκειται να δώσουν και να αποζημιώσουν, το μόνο που τους γνοιάζει είναι πώς να αναπτύξουν ακόμα παραπάνω τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες…»

 

Ραδιοφωνικός σταθμός «Άστρα», 18.4.2004

 

Σχόλιο: Έτο ρε Νίκο, εγράψαν στο όνομα της γυναίκας σου κοτζιά μου οικόπεδο, τριπλό σε τιμή ενός!!!

 

Αχ ρε Άντρη αχ, τόσα χρόνια συμβίωσης, έστω χαλαρής, με τον Άλκα Πόνε, εν έμαθες τίποτε; Ήταν ανάγκη να υπογράψεις τα γέρημα σαν Άντρη Αναστασιάδου; Ο άντρας σου ο Μαφιόζος υπέγραφε στην τράπεζα μετά το σχέδιο «Ανάν»… με το όνομα του παπά του, Νίκος Χρυσάνθου. Γιατί εν υπέγραψες τζιαι εσύ με το επίθετο του παπά σου, Άντρη Μουστακούδη, ή έστω σαν Άντρη Κούτουλον Κούτουλον;

 

Λέγεται, ότι ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε από τον Νίκο Αναστασιάδη την δημιουργία Βυζαντινολογικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Νίκος δεσμεύτηκε να διορίσει και σαν πρώτο καθηγητή, τον δίδυμο αδελφό του Πάμπο τον Βιζαντινολόγο λέγοντας του Αρχιεπισκόπου ότι «καλλύτερον του στες βίζες εν θα βρεις σε ούλλο τον κόσμο, να σου κάμει τζιαι σφραγίδα με δικέφαλο αετό που να έσσιει τζιαι δικέφαλο φαλλό».

 

Σαν να τζιαι άρκεψε τζιαι κάμνει λευκές ανταύγειες στα μαλλιά του για να φαίνεται σαράντα τζιαι όι τριάντα; Εν ένας σαραντάρης … !!!

 

Άμαν του προσθέσετε τζιαι ένα τετράγωνο μουστακούϊ με ποιον θα μοιάζει; Θα σας δώσω τρεις επιλογές: (α) Με τον δίδυμο αδελφό του Πάμπο, (β) Με τον Χρήστο Παπά της «Χρυσής Αυγής», (γ) Με τον Αδόλφο Χίτλερ.

 

Συζητούν θκυο γυναίτζες: «Κόρη, μα η μάνα του Νίκου εν δίδυμους που έκαμε όξα τρίδυμους;»

«Κατά που λέει ο κόσμος θκεια, πρέπει ναν τρίδυμους, τον Πάμπον, τον Νίκο τζιαι κάποιον Αδόλφον».

 

Πρέπει να γίνει μια ανθρωπολογική έρευνα κατά πόσο το καλούπι της τζιεφαλής των Χίτλερ – Αναστασιάδη εν όπως την τζιεφαλή του ντόπερμαν τζιαι άμαν ηφτάσει το πλάσμα σε μιαν ηλικίαν πελλανίσκει.

 

Σε τι διαφέρει ο Νίκος Αναστασιάδης από τους αναρχικούς (Αναρχοφασίστες) των Αθηνών; Οι Αναρχοφασίστες πετάσσουν πέτρες στους εχθρούς τους αστυνομικούς, ο Αναστασιάδης πετάσσει τασάκια στους συνεργάτες του.

 

Εν τζιαι φταίει ο Νίκος που θυμώνει, τσιριλλά τζιαι πετάσσει τασάκια. Φταίσιν τα Chem Trails τζιαι οι Εγγλέζοι που μας ψεκάζουν.

 

Εφανταστήκετε πόσες φορές εχρειαστήκαν να περάσουν οι Εγγλέζοι λλίον πριν τες εκλογές πάνω που τους Καλόηρους της Μουτταγιάκας τζιαι να ψεκάσουν με το αντίδοτο για να σταματήσει ο Νίκος Αναστασιάδης να πετάσσει τασάκια τζιαι να γίνει όπως τους άλλους κουρεμένους Κυπραίους, μαρτούϊ;

 

Το πουλλί ρε Νικολάκη ξέρεις γιατί ονομάζεται «πουλλί»; Διότι μιαν σηκώννεται τζιαι μιαν κάθεται, ώσπου να έρτει η ώρα που θα κάτσει για τα καλά τζιαι θα χρειάζεται βιάγκρα για να σηκωθεί.

 

Τον Οκτώβρη του 2012 επήεν ο Νίκος Αναστασιάδης στη Μόσχα για να παρακαλέσει την Ρωσσική Κυβέρνηση να μεν μας δώσει άλλο δάνειο για να έρτει η Τρόικα πιο μπροστά. Εξήασεν όμως να πάρει τα φάρμακα του μαζί του, το βιάγκρα τζιαι που το άλλο που τον χαλαρώννει τζιαι εμποδίζει τον να πετάσσει τασάκια. Κατεβαίνει οργισμένος τρία τρία τα σκαλιά του ξενοδοχείου, τζιαι μπαίνει μέσα στο πρώτο φαρμακείο. Πίσω που τον πάγκο στεκόταν μια όμορφη Ρωσσίδα τζιαι λαλεί της «βιάγκρα». Η Ρωσσίδα εν εκατάλαβε. Ο Νίκος προσπάθησε να σάσει την προφορά του, τίποτε. Ξαναδοκιμάζει τίποτε… οπόταν προσπάθησε να της εξηγήσει με χειρονομίες. Η Ρωσσίδα άρκεψε να θυμώνει. Ξαφανικά όμως κοιτάζει τον στην φάτσα καλλύτερα, χαμογελά τζιαι φωνάζει «Νατάσσια έφκα έξω να δεις ποιος ήρτε στη Μόσχα». «Ποιος ήρτε;» ρωτά η άλλη που μέσα. «Ο Πάμπος τζιαι νέφκει μου ότι θέλει να μας ξαναπάρει στην Κύπρο, για καλλιτέχνιδες. Έβαψε τζιαι τα μαλλιά του μαύρα, παρολλίον να μεν τον καταλάβω. Πελλοδείχνει.»

 

Ξέρετε εν τζιαιν πλέον ακριβώς πελλός. Εν νευρικόπελλος. Μετά το 2004 έγινε πλούσιος. Οι πλούσιοι πελλοί ονομάζονται εκκεντρικοί.

 

Ρε Νίκο να σε κάμω να γελάσεις. Προσπαθώντας να σε εμποδίσω να ξεπουλήσεις την Κύπρο έγραψα τόσα εναντίον σου. Πληθώρα πολιτικών, ιστορικών, ψυχολογικών… επιχειρημάτων. Εχάρισα μέχρι σήμερα δεκάδες χιλιάδες βιβλία. Έσσιει κάποιους, αν το βρεις ήντα λέξεις κλειθκιά βάλλουν για να μπουν στην ιστοσελίδα μου να θκιεβάσουν για λλόου σου;

 

Απάντηση: «Νίκος Αναστασιάδης – πουττί της κουμέρας»

 

Μια αρκετά καλή τιμωρία του Νίκου Αναστασιάδη, θα ήταν να τον κλείσεις για μιαν εφτομάδαν σε ένα πολλά στενό δωμάτιο, με ένα μόνο κρεβάτι, με την λάμπαν αναμμένην (τζιαι να μεν ησβύννει που μέσα) μαζί με την πιο γνωστή Κατιναροκαίτη της Κύπρου (που η καρκιά της «πάλλεται από αγάπη για τους έποικους») τζιαι να ανακατώννεις μέσα στο φαΐ του διπλή δόση βιάγκρα.

 

Είδες βρε Νίκο ότι είμαι και καλαμπουρτζής. Εσένα σου αρέσει το καλαμπούρι;

 

Δημήτρης Χριστόφιας προς Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ: «Είδετε που σας είπα, ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ πρέπει ναν ηθικός. Εφανταστήκετε αν δεν αποφάσιζα να ψηφήσετε Αντρίκκο ήντα ανέκδοτα ήταν να μας ηφκάλουν εμάς; Ενώ του Αντρίκκου μου τζιαι στο πιάτο να του φέρουν το πουττί, εν θα πιάσει αν δεν αρωτήσει πρώτα εμένα. Ο Συλιτζιώτης μας παρεξηγείται καμιά φοράν αλλά άδικα, αλλού κοιτάζει τζιαι αλλού νομίζουν πως κοιτάζει.

 

Ομοσπονδία… το Μεγάλο Κούρεμα

 

Ρε Νίκο, αν σε ρωτήσει κάποιος να του πεις τρεις παρενέργειες του βιάγκρα, είμαι σίγουρος ότι ξέρεις να του πεις. Αν σε ρωτήσει κάποιος άλλος να του πεις μια παρενέργεια μιας Ομοσπονδίας μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα, τι θα του πεις;

 

Ρε Νίκο, εκτός που την εκ περιτροπής προεδρία που θέλει ο Δημήτρης Χριστόφιας, για να μεν τσακκώνεστε, εν γίνεται να έχουμε τζιαι εκ περιτροπής χαλαρή τζιαι σφιχτήν Ομοσπονδία, όϊ για τίποτε άλλο, για να μεν καταϊσσιέφκουμε τζιαι πολλύ βαζελίνη τζιαι να θυμώνει τζιαι η Τρόικα;

 

Δεσμεύτου Ρε

 

Ρε Νίκο, επειδή σε εμπιστεύονται ακόμα πολλές Μούσες του Δέρβη, δεσμεύεσαι ότι αυτή την φορά η «λύση» δεν θα περιέχει εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα όπως το 2004;

 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040