20/1/15


 

20.1.2015

 

Ανέκδοτο

 

Άντρη Αναστασιάδου: Τι έσσιεις Νίκο τζιαι είσαι τόσο σκεφτικός;

Νίκος Αναστασιάδης: Έτο σκέφτομαι να πω τζιαι γω «όϊ».

Άντρη Αναστασιάδου: Μα ήρτες μεθυσμένος πάλε;

Νίκος Αναστασιάδης: Μεν μου λαλείς ότι είμαι μεθυσμένος γιατί αρπάζω τα τασάκια μου.

Άντρη Αναστασιάδου: Μα ήντα πράματα λέεις;

Νίκος Αναστασιάδης: Ε ο Τάσσος ήταν παραπάνω έξυπνος που μένα; Εδέχτηκε την επιδιαιτησία τζιαι μετά είπε «όϊ» για να αυτοηρωοποιηθεί. Εκάμαν τον Εθνάρχη τζιαι εσταματήσαν να τον λέσιν τζιαι «πουλημένον» τζιαι «προσκυνημένον» τζιαι «Επίορκο της Ενώσεως» «που εμπήκε κάτω που τον τσσιουππέ του Μακαρίου για να προκόψει». Αν πω τζιαι γώ «όϊ», εν να γίνω τζιαι γω εθνάρχης όπως τον Τάσσο τζιαι εν νάχω ούλλον τον χρόνο μπροστά μου ως το 2018 για να ξεκοκκαλλίσω μαζί με τους Revolutioners μου τζιαι τους Ημικρατικούς Οργανισμούς τζιαι τα πετρέλαια… όπως εξικοκκαλίσαμε τες Κυπριακές Αερογραμμές, για να κάμουμε πιο ύστερα τες Imperio ή Revolutioners airlines. Σκέφτομαι μάλιστα στη θέση του αγρινού να βάλω εσένα το ήμερο με τα άγρια τζιέρατα. Προς το τέλος του 2017 να παραγγείλω τζιαι τους S-400... να επανεκκινήσω τζιαι το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα για να με ψηφίσουν το 2018 όπως τον Κληρίδη το 1998, οι μάππουροι της ΕΔΕΚ. Ως τότε μπορεί να φκει τζιαι που τον Κορυδαλλό ο Ντίνος Μιχαηλίδης του ΔΗΚΟ τζιαι να ψοφίσει τζιαι ο Πουργουρίδης που τον εκατηγορούσε τζιαι εφουτούνιαζε με. Τζιαι μετά πο να ξαναφκώ το 2018 πουλώ τζιαι την Κύπρο τζιαι πιάννω τζιαι τα ριάλλια που το Νόμπελ Ειρήνης.

Άντρη Αναστασιάδου: Ρε Νίκο γιατί τούτη ούλλη η φασαρία; Που το 2004 τζιαι μετά αποχτήσαμε πολλά λεφτά, το δικηγορικό σου γραφείο πετά. Οι Ρώσσοι μεγιστάνες ήθελαν να συνεργάζουνται με το δικηγορικό γραφείο του αρχηγού της μεγαλύττερης φατρίας τζιαι σήμερα προέδρου. Ο συμπέθερος άκουσε σε τζιαι έφκαλε εκατομμύρια που την Κύπρο πριν κουρέψεις τους άλλους Μαλάκες. Πρόσφατα επήες στο Κουβέιτ τζιαι σε άλλες δημοκρατικές χώρες της περιοχής τζιαι έφερες τους εμίρηδες (αλλά μόνο τους δημοκράτες) σε επικοινωνία με τες εταιρείες μας. Ε κανεί σιόρ έχουμε λεφτά να φάσιν τζιαι οι κότες.

Νίκος Αναστασιάδης: Εν αλήθκεια ότι ταΐζω πολλές κότες, χρειάζομαι όμως τζι’ άλλα για τες κουμέρες… Εξάλλου άμαν γεράσει το πλάσμα εν του κάθουνται ούτε οι κουμέρες… Οι Ρωμιές θέλουν λεφτά ή δώρα ακριβά… καρέκλες για βόλεμα. Άκου να δεις ρε ζωντόβολο, τούτα άφηστα να τα χειριστώ εγώ. Εσύ κάμνε τζιείνα που σου περνούν. Βάστα που κοντά τον Θεοβλαμμένο τον Αθανάσιο. Κάθε τόσο να του διάς τζιαι ριάλλια για τα συσσίτια, να το λέσιν τζιαι οι τηλεοράσεις τζιαι τα ράδια, να σταυροκοπιέσαι συνέχεια, άμαν κάθεσαι απέναντι του τζιαι έσσιει τζι’ άλλο κόσμο να κλείεις τα σσιέλλια σου, να έσσιεις το φουστάνι κάτω που τα γόνατα να μεν φαίνουνται ούτε τα πλευρά της ζάμπας σου, να τον αποκαλείς γέροντα τζιαι γενικά να συμπεριφέρεσαι όπως μια παρθένα εφτά χρονών.

Άντρη Αναστασιάδου: Εφτά; Γιατί όϊ δεκαεφτά;

Νίκος Αναστασιάδης: Αμαυροσσιηλοΰρευκε. Να κάθεσαι με υπομονή να τον ακούεις, να γελάς μόνο άμαν γελά τζιείνος τζιαι οι άλλοι ούλλοι τζιαι να του φιλάς το σσιέρι. Ξέρεις που τούτα που τους αρέσκουν.

Άντρη Αναστασιάδου: Να δείξω ενδιαφέρον τζιαι για το Βατοπέδι, τζιαι για την Βιστονίδα λίμνη… τζιαι για τες στυμφαλίδες όρνιθες;

Νίκος Αναστασιάδης: Α παναΐα μου, παναΐα μου, μα επέλλανες γαμώ τα τασάκια μου; Μεν γελαστείς να του κάμεις για τούτα κουβέντα. Μόλις του συναφέρεις τες στυμφαλίδες όρνιθες θα σε ρωτήσει «Τι κάμνει ο άντρας σου;»

Άντρη Αναστασιάδου: Μα γιατί; Τι σχέσει έσσιεις εσύ με τες στυμφαλίδες όρνιθες; Εφόσον εσύ εν έσσιεις φτερά.

Νίκος Αναστασιάδης: Έτσι νομίζεις. Τα φτερά τζιείνης της μότας που κουβαλώ μαζί μου που το ’74 όταν έκαμνα το τράφικ στα μετόπισθεν, εν πολλά σφιχταγκαλιασμένα με το βρατζιή της ψυσσιής μου.

 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040