28/2/14


28.2.2014

 

Επιχείρηση κόκκινο στιλέττο

 

Εξοντώστε τον Κατσουρίδη

για να εκλέξουμε τον Αναστασιάδη

και να τσιμεντώσουμε το «ναι», την προδοCIA

με τις εποικοδομητικές ασάφειες … και τα επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα

 

Δημήτρης Χριστόφιας: «Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ πρέπει να είναι ηθικός»

 

Σχόλιο Χάρη Αριστείδου: Να κλέβει δηλαδή από τον λαό μαζί με τους άλλους Κλεφτο«βουλευτές» μόνο 1,8 δισ. (1.800.000.000 χίλια οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ) συν 6 δισ. (6.000.000.000 έξι χιλιάδες εκατομμύρια ευρώ) και να τα προσφέρουν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις (Τράπεζες και Συνεργατικά Ταμιευτήρια) που τους «διαγράφουν» (χαρίζουν) τα κομματικά και όχι μόνο… Χρέη.

 

Ήλθαν δύσκολα χρόνια

 

Δεκάδες χιλιάδες οι άνεργοι, ενώ πολλοί πεινούν και περιμένουν στην γραμμή για να πάρουν συσσίτιο όχι από τα κόμματα (Φατρίες – Συμμορίες) που προκάλεσαν την Οικονομική Καταστροφή της Κύπρου, αλλά από τα συσσίτια της εκκλησίας. Φυσικά αυτά τα χρήματα δεν προέρχονται από τους παπάδες αλλά από τον λαό. Μόνο ο πατέρας μου Τάκης Αριστείδου προσέφερε μεταξύ των όσων άλλων πρόσφερε μια ζωή… μυστικά (το ανακάλυψα αργότερα στο κτηματολόγιο) έναν οικόπεδο αξίας τριακοσίων χιλιάδων περίπου ευρώ διότι πίστευε ότι η εκκλησία προσφέρει κοινωνικό έργο. Αρκετό καιρό πριν το μεταβιβάσει στην εκκλησία με ρώτησε γενικά και αόριστα: «Ρε Χάρη μου θέλω να πουλήσω ακόμα ένα οικόπεδο σε πειράζει;». Και φυσικά του απάντησα: «Όχι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις».

 

Εσείς πιστεύετε, ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να πεινάσουν, είτε τα παιδιά και τα εγγόνια του Νίκου Αναστασιάδη, είτε τα παιδιά και τα εγγόνια του Δημήτρη Χριστόφια… ή υπάρχει πιθανότητα να αφήσει ο Νίκος Αναστασιάδης το παιδί του Δημήτρη Χριστόφια… χωρίς δουλειά, όταν ο Δημήτρης Χριστόφιας βόλεψε κουμέρα του Νίκου Αναστασιάδη σε προνομιούχο θέση με παχυλό μισθό;

 

Όπως θα σας υπενθυμίσω με τα κείμενά μου, σας είχα προειδοποιήσει εγκαίρως, τόσο μέσω διαδικτύου, αλλά και μοιράζοντας δωρεάν τα βιβλία μου κατά δεκάδες χιλιάδες από Πόλη Χρυσοχούς μέχρι Δερύνεια. Έγραφα πολύ καιρό προηγουμένως, ότι την δεύτερη Κυριακή θα ψήφιζα (και ψήφισα) Σταύρο Μαλά αν περνούσε, αλλά ότι δυστυχώς είναι χαμένη υπόθεση και δεν εκλέγεται. Δυστυχώς ο Δημήτρης Χριστόφιας και ο Άντρος Κυπριανού προτίμησαν να εκλέξουν με Δόλιο και Άτιμο τρόπο τον Νίκο Αναστασιάδη προωθώντας τον Σταύρο Μαλά μιαν εκ προοιμίου χαμένη υπόθεση.

 

Όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν, ότι αν περνούσε ο Σταύρος Μαλάς την πρώτη Κυριακή δεν μπορούσε να εκλεγεί πρόεδρος την δεύτερη Κυριακή. Πιστεύει οποιοσδήποτε, ότι αν εκείνη την κρίσιμη για την Κύπρο και τα Λαϊκά στρώματα στιγμή, γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ ήταν αντί του Άντρου Κυπριανού, ο Νίκος Κατσουρίδης, θα έκανε πλάτες στην υποψηφιότητα του Νενέκου Νίκου Αναστασιάδη και των πλουτοκρατών, προωθώντας την εκ προοιμίου χαμένη υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά, ο οποίος στις «βουλευτικές» εκλογές είχε πάρει μόνο 604 ψήφους ή θα υποστήριζε την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα για να γλιτώσει την Κύπρο αλλά και τα λαϊκά στρώματα από το κόμμα-Συμμορία των Μασόνων πλουτοκρατών; Παρόμοια συντροφικά μαχαιρώματα με αυτό που δέχτηκε την κρίσιμη ώρα ο Νίκος Κατσουρίδης από τον Δημήτρη Χριστόφια όταν δήλωσε: «Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ πρέπει να είναι ηθικός», είχε δεχτεί και ο Πλουτής Σερβας (όταν ήταν γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ) από την ομάδα επαγρύπνησης του ΑΚΕΛ Λεμεσού και τον πατέρα του Ανδρέα Χρήστου, Κυριάκο, οι οποίοι διέδιδαν ότι «η γυναίκα του Πλουτή έσσιει πολλούς φίλους».

 

Εάν ήταν το 2013 γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ ο Νίκος Κατσουρίδης δεν θα ήταν σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης πρόεδρος. Για αυτό τον λόγο έπρεπε να εξοντωθεί (να καταστραφεί ηθικά) ο Νίκος Κατσουρίδης για να εκλεγεί το παπαγαλάκι του Χριστόφια και αλεξιπτωτιστής στο ΑΚΕΛ Αντρίκκος. Ο Αντρίκκος ο «ηθικός» που δέχτηκε να κλαπούν από το λαό 7.8 δισ. (7.800.000.000 επτά χιλιάδες οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ) για να δοθούν σε ιδιωτικές τράπεζες) που τους «διαγράφουν» (χαρίζουν) τα κομματικά χρέη και όχι μόνο.

 

Οι Δολοφονικές «μαχαιριές» που δέχτηκε ο Τρότσκη από τα όργανα του παλαιού συντρόφου του Στάλιν ήσαν λιγότερο οδυνηρές και Ανήθικες από την μαχαιριά που δέχτηκε την κρίσιμη ώρα ο Νίκος Κατσουρίδης αλλά και ο κόσμος του ΑΚΕΛ και τελικά η Κύπρος από τον «σύντροφο» Δημήτρη Χριστόφια προκειμένου να εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης για να τσιμεντώσει το «ναι». Πιστεύει οποιοσδήποτε ακελικός, ότι αν ήταν γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ ο Νίκος Κατσουρίδης, θα ήταν τόσον Ανήθικος που να ευνοούσε την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη, υποστηρίζοντας τον Σταύρο Μαλά, μιαν εξ’ υπαρχής χαμένη υποψηφιότητα;

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040