28/2/14


28.2.2014

 

ΟΧΙ στο τραπέζι … της Ομοσπονδίας

 

Μάθε θεία Κατίνα τι σημαίνει Ομοσπονδία (άλλοσπως, Ομοσπονδία με απλά λόγια)

 

Ιστορικές πηγές αναφέρουν, ότι στους Καταραμένους αιώνες της μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης κάτω από τον ίδιο ουρανό, κάθε τούρκος μπορούσε να μπει στο σπίτι των ξεχασμένων από το θεό, Χριστιανών και να αναγκάσει τις γυναίκες τους ή τις κόρες τους, να ανεβούν στο τραπέζι να χορέψουν και να τον διασκεδάσουν… Οποιαδήποτε αντίδραση από τον σύζυγο ή πατέρα εσήμαινε φυσικά τον θάνατό του και την καταστροφή του σπιτιού του… ή ακόμα και του χωριού.

 

Πριν λίγο καιρό, η ηλικιωμένη «βουλευτίνα» Αθηνά Κυριακίδου, υποτίθεται ότι ανέβηκε στο τραπέζι για να χορέψει, γλίστρησε, έπεσε στο έδαφος και μεταφέρθηκε σε κλινική. Εάν η ηλικιωμένη «βουλευτίνα» και γνωστή για τις επιδόσεις της στο άθλημα, γνώριζε, ότι ανεβαίνοντας στο τραπέζι για να λικνιστεί, θα έπεφτε κάτω και θα εξευτελιζόταν ακόμα περισσότερο από όσο όταν αποφάσισε υποτίθεται να ανεβεί στο τραπέζι (χωρίς να έχει σχέση η απρέπεια αυτή με την ηλικία της) θα ανέβαινε;

 

Αυτή είναι η Ομοσπονδία και ακόμα Χειρότερη, ένα τραπέζι στρωμένο με εποικοδομητικές ασάφειες (πεπονόφλουδες… μπανανόφλουδες… λάδια…) το οποίο έστρωσαν Κίσινγκερ, Άγγλοι και τούρκοι και ανέθεσαν στις θηλυκές και αρσενικές Πολιτιτζιές να ανεβάσουν την Κύπρο και τον λαό μαζί, για να μας χορέψουν και να μας γκρεμμοτσακίσουν από ένα ολισθηρό τραπέζι – ταψί.

 

Σκέφτου με την ησυχία σου: Θα μας αφήσει άραγε και η Ομοσπονδία αλώβητους, όπως δήλωναν οι Ηλίθιοι, ότι θα άφηνε την Κύπρο η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση;

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040

 

Πατριώτη, αν όλα όσα έγραφα πριν τις εκλογές και προειδοποιούσα, αποδείχθηκαν ψέματα, ρίξε το κείμενο μου αυτό στα σκουπίδια. Εάν όμως όλα όσα έγραψα αποδείχθηκαν αληθινά, τότε φωτοτύπησε το και κυκλοφόρησε το, διότι μετά το δωρεάν προεκλογικό ξύρισμα και το μετεκλογικά καλοπληρωμένο Κούρεμα, στήνουν την Ομοσπονδιακή Λαιμητόμο, ίνα συμπληρωθεί το ρηθέν «Ξιούρισμα τζιαι Κούρεμα τζιαι κόμμα η κκελλέ σας». Στις κυρίες φυσικά, ο Κουρέας ο σεΒίλλης θα κόψει μόνο την άνω κεφαλή.