12/11/16



17.1.2013

Πάνω απ’ όλα η Κύπρος. Οποιονδήποτε και αν είναι το Τίμημα…

Τι σημαίνει Πατρίδα; Πατρίδα δεν είναι μόνο οι θάλασσες και τα βουνά, τα βαθυπέδια και τα υψίπεδα, οι πεδιάδες και οι κοιλάδες. Πατρίδα κάθε Ανθρώπου δεν είναι μόνο τα γεωγραφικά όρια μέσα στα οποία η κάθε Φυλή-Οικογένεια, πρώτη έσπειρε σιτάρι, πρώτοι  έβαλαν οι άνθρωποι την μια πέτρα πάνω στην άλλη για να ξαποστάσουν ή έκτισαν τους δικούς τους πανάρχαιους ναούς. Πατρίδα είναι και οι Αυτόχθονες Άνθρωποι που την κατοικούν. Πατρίδα είναι η ευρύτερη οικογένειά μας.

Όπως οι μέλισσες υπεραμύνονται της κυψέλης τους και οι σφήκες της σφηκοφωλιάς τους, έτσι και κάθε Άνθρωπος έχει υποχρέωση να υπεραμύνεται της Πατρίδας του και των πραγματικών συμφερόντων του συνόλου του λαού, χωρίς να υπολογίζει το τίμημα, οποιονδήποτε και αν είναι το Τίμημα…

Ο πραγματικά Πατριώτης δεν είναι αυτός που ρίχνει ένα πατριωτικό σύνθημα ή γράφει ένα ωραίο κείμενο. Με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, θα μπορούσα να σε μεταφέρω με ένα διαστημόπλοιο της γενιάς των S-300, με κυβερνήτη τον «πιλότο» της R.A.F. Γλαύκο Κληρίδη και κοσμοναύτη τον μουτσιοεμπαίχτη Νίκο Αναστασιάδη στο φεγγάρι, να σου φατσσιήσω τζιαι ένα γυρό που τον ήλιο τζιαι στην συνέχεια να σε προσγειώσω στο κοσμοδρόμιο της «βουλής» της Λουβάνας.

Πατριώτης δεν είναι αυτός που σκοτώνεται τυχαία από αδέσποτη σφαίρα στον πόλεμο ή από ένα βλήμα πυροβόλου ενώ προσπαθεί να κρυφτεί. Ο πραγματικός Πατριώτης δεν είναι αυτός που εκφωνεί ωραία λογύδρια κατά των τούρκων αλλά ψηφίζει Τούρκους. Ο πραγματικός Πατριώτης πολεμά κάθε τούρκο, Μουσουλμάνο, Χριστιανό ή Αντίχριστο.

Ο πραγματικός Πατριώτης είναι αυτός που έρχεται σε ρήξη, όχι με τους αδύνατους, αλλά με τους Ισχυρούς, τα Ισχυρά πολιτικοοικονομικά συμφέροντα, τους Διεφθαρμένους Πολιτικάντηδες και τους μηχανισμούς τους, τους Πουλημένους καναλάρχες, τους Πουλημένος εκδότες, τους Πουλημένους δημοσιογράφους και γενικά με κάθε Πουλημένο που κάνει πλάτες σε Πουλημένους Πολιτικάντηδες.

Ο πραγματικός Πατριώτης είναι αυτός που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να θυσιαστεί για την Απελευθέρωση αλλά και για την αποτροπή του ξεπουλήματος της Πατρίδας. Ο πραγματικός Πατριώτης είναι αυτός που είναι πρόθυμος να θυσιάσει το ελάχιστο προς όφελος του Μέγιστου και το ελάχιστο είναι το «Εγώ», ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά. Το Μέγιστο είναι το σύνολο του λαού μαζί με τον χώρο τον οποίο νόμιμα κατέχει (συμπεριλαμβανομένης και της κλαπείσας γης μας).

Ο πραγματικός Πατριώτης δεν δελεάζεται, ούτε υποκύπτει σε Απειλές. Ο πραγματικός Πατριώτης είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να θυσιαστεί χωρίς υπολογισμούς… Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα να τα βάζει κάποιος με τη συμμορία του Νίκου και του Πάμπου Αναστασιάδη. Λόγω πετρελαίων διακυβεύονται συμφέροντα δισεκατομμυρίων (χιλιάδων εκατομμυρίων δηλαδή) ευρώ. Επιχειρηματίες μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοεκδότες εξαγοράζονται κομπλέ (πανστρατιά) με τα μηχανήματά τους και τα κινούμενα σχέδια που ελέγχουν.

Είχα πάρα πολλούς μήνες στη διάθεσή μου (πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια αφότου κυκλοφόρησα το «ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ») για να σταθμίσω και να ξανασταθμίσω αν ήθελα, τις οικονομικές συνέπειες, τις κοινωνικές συνέπειες αλλά και την ασφάλεια της σωματικής μου ακεραιότητας. Πριν ξεκινήσω με το βιβλίο μου «ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» κατά του Νίκου Αναστασιάδη, έβαλα στο ζύγι (σχήμα λόγου, ούτε το διανοήθηκα) τις οικονομικές συνέπειες και το ζύγι ήταν ασήκωτο προς την μεριά της αποτροπής του ξεπουλήματος της Κύπρου μου. Στη συνέχεια έβαλα στο ζύγι (και αυτό σχήμα λόγου) τις κοινωνικές συνέπειες (παράπονα από γνωστούς και συγγενείς «Θέλεις να ξαναφκούν οι κουμμουνιστές;»…) Το ζύγι παρέμενε ασήκωτο. Και όταν άρχισα να μοιράζω εκτός από τα βιβλία μου και τα φυλλάδια μου, επίσης κατά χιλιάδες, από Πάφο μέχρι Λευκωσία, και άρχισα να δέχομαι και τις πρώτες Απειλές, στο ζύγι τέθηκε (ούτε και αυτό τέθηκε έστω για ένα δευτερόλεπτο) και το θέμα της σωματικής μου ακεραιότητας. Το ζύγι παρέμεινε βράχος, αμετακίνητο στην μεριά της αποτροπής του ξεπουλήματος της Κύπρου και της αποτροπής του οικονομικού στραγγαλισμού του λαού από τον Νίκο Αναστασιάδη (που με το πρόσχημα της Τρόικα, θα επιβάλει άγριες φορολογίες, θα φέρει Δεύτερο και Τρίτο… μνημόνιο) διότι τούτο το ζύγι που χρησιμοποιώ εγώ για να κλέβω τον εαυτό μου, δεν είναι όπως εκείνα τα ακριβείας, που χρησιμοποιούν οι έμποροι ναρκωτικών, αλλά είναι το δικό μου μαγγωμένο ζύγι, όπως τα μαγγωμένα μυαλά υπέρ της χαλαρής Ομοσπονδίας (και του «χαλαρού» Ξεπουλήματος της Κύπρου) του Νίκου Αναστασιάδη.

Σημασία έχει ο σκοπός, ιδιαίτερα όταν ο σκοπός είναι η Αποτροπή του ξεπουλήματος της Πατρίδας και η αποτροπή του οικονομικού στραγγαλισμού του λαού από ένα Διεφθαρμένο Πολιτικάντη, προς όφελος των πολυεκατομμυριούχων μασόνων Τραπεζιτών… Μεγαλοεπιχειρηματιών…, Βιομηχάνων…, Ξενοδόχων…, που ελέγχουν το κόμμα-Εταιρεία του «Δημοκρατικού Συναγερμού».

Όταν στριμώξεις ένα λυσσασμένο σκυλί, είσαι έτοιμος να δεχθείς και κατά μέτωπο επίθεση και όχι μόνο πισώπλατες δαγκωνιές. Υπάρχουν δύο επιλογές, είτε απομακρύνεσαι και γλιτώνεις από το λυσσασμένο σκυλί, είτε το αντιμετωπίζεις οποιονδήποτε και αν είναι το Τίμημα.

Όταν η επιλογή είναι «μπρος Γκρεμμός και πίσω Προδοσία», μην κοιτάξεις καν πίσω, επιτάχυνε το βήμα σου προς τα μπρός, ίσως μωλόσεις με την θυσία σου τον Γκρεμμό και επιβιώσουν οι πολλοί. Άλλοσπως οποιονδήποτε και αν είναι το Τίμημα… δικηγόρε της Μαφίας και του Αττίλα.

Ρε οι Μουλλάες στην Αίγυπτο, στη Λιβύη, στην Συρία, στην Υεμένη και αλλού έκαναν επανάσταση λόγω διαδυκτίου ! Λέτε εγώ να μην μπορέσω να αφυπνίσω τους Ζοππόβορτους του Δέρβη που θεωρούνται η πνευματική ελίτ της Ανατολικής Μεσογείου, έστω και αν πληρώσω Βαρύτατο Τίμημα;

Χάρης Αριστείδου
è     www.ellinikidexameniskepsis.com
                    Τηλ. 99017040