1/12/15


1.12.2015

 

«Ελευθέρα» Ελλάς χεζ’ όπου θέλεις

 

Λακωνικά: Μπορώ να λύσω το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, εάν όχι με την πρώτη και την δεύτερη προειδοποιητική ριπή, με την τρίτη…

 

Αναλυτικά: Απλή ερώτηση: Για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν παραχώρησε αυτά τα 3 δισ. (3.000.000.000 άλλοσπως τρεις χιλιάδες εκατομμύρια) ευρώ στις αρμόδιες επιτροπές του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες, για να τα διαχειριστούν εκείνοι εντός της λεγόμενης τουρκίας, αλλά τα έδωσε απευθείας στους Διεφθαρμένους τούρκους πολιτικούς;

 

Κάποια μέρα ίσως αποδειχθεί και αυτό, ότι δηλαδή αυτοί οι Ευρωπαίοι Πολιτικάντηδες που πρωτοστάτησαν να κλαπούν από τους Ευρωπαίους και να δοθούν στους τούρκους 3 δισ. (3.000.000.000 άλλοσπως τρεις χιλιάδες εκατομμύρια) ευρώ για να καταπολεμήσουν δήθεν την λαθρομετανάστευση…, ότι πήρε ο καθένας τους κάποια εκατομμύρια ευρώ σαν μίζες από τους τούρκους. Το χαράτσι αυτό αποδεικνύει ταυτόχρονα πόσον Ηλίθιοι είναι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολιτικοί, οι οποίοι έχουν πλήρη άγνοια του τουρκικού ψυχισμού. Αφού οι τούρκοι πάρουν αυτά τα τρία δισ. θα λάβουν για κάποιους μήνες κάποια μέτρα εναντίον της λαθρομετανάστευσης και υπέρ των Σουνιτών προσφύγων. Στην συνέχεια θα συνδαυλίσουν και θα οξύνουν και πάλιν την λαθρομετανάστευση για να απαιτήσουν επιπλέον χρήματα, διότι όπως ξεκάθαρα άφησε να νοηθεί ο κορυφαίος των Τουρκολόγων Θεόφιλος Γεωργιάδης: Οι τούρκοι είναι τέρας Αχόρταγο, ταΐζοντας τους ανοίγει περισσότερο η όρεξη τους.

 

Η ανοχή που επιδεικνύουν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί στη λαθρομετανάστευση έγινε η αιτία να πνιγούν (και να πνίγονται καθημερινά) εκατοντάδες άνθρωποι στην Μεσόγειο θάλασσα. Και οι Ευρωπαίοι Πολιτικάντηδες είναι συνυπεύθυνοι για όλους αυτούς τους θανάτους.

 

Προσωπικά θα μπορούσα να λύσω μέσα σε 2-3 μέρες την ανώμαλη κατάσταση που δημιουργήθηκε σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα σε βάρος της Ελλάδας Μας και συνδαυλίζεται από την τουρκική «κυβέρνηση» (Συμμορία) η οποία κάνει πλάτες και ευνοεί και ευλογεί την δράση των τούρκων δουλέμπορων.

 

Όπως οι τούρκοι κατέρριψαν πρόσφατα το τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος και κακοποίησαν βάναυσα μέχρι θανάτου τον Ρώσσο πιλότο, έτσι και εγώ, εάν είχα εξουσία και μπορούσα να δράσω νόμιμα, με έδρα την Μυτιλήνη… αφού προσκαλούσα Διεθνή Πρακτορεία Ειδήσεων για να παρευρεθούν, θα έριχνα δύο προειδοποιητικές ριπές πάνω από το πρώτο τουρκικό δουλεμπορικό που θα ερχόταν παράνομα από τα τουρκοκατεχόμενα παράλια της Μικρασίας Μας προς τα ελεύθερα νησιά μας, αλλά την τρίτη φορά θα βαρούσα στο ψαχνό κινηματογραφώντας και αναρτώντας τις σκηνές στο διαδίκτυο και φροντίζοντας να μάθει όλος ο κόσμος και ειδικά οι δουλέμποροι και οι λαθρομετανάστες, ότι η Ελλάδα σήμερα στα χρόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι  όπως η Κέρκυρα στα χρόνια της ρωμαϊκής Κατοχής για την οποία ο Στράβωνας αναφέρει την τότε ειρωνική παροιμία «ελευθέρα Κόρκυρα, χεζ’ όπου θέλεις».

 

Ο κύριος όγκος αυτών που προσπαθούν σήμερα να φύγουν από την Συρία… για την Ευρώπη, με την βοήθεια των Σουνιτών τούρκων, είναι οι γυναίκες, τα παιδιά και οι γονείς των Σουνιτών Τζιχαντιστών λόγω της προέλασης του στρατού του Άσαντ και των Ρώσσων συμμάχων του. Ουσιαστικά η Ευρώπη προσφέρει καταφύγιο και εκκολάπτει τα αυγά της Ισλαμικής Οχιάς που θα την ξαναδαγκώσουν αύριο… και μεθαύριο…

 

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες Ανθρώπων οι οποίοι πραγματικά κινδυνεύουν από τους Σουνίτες Τζιχαντιστές όπως π.χ. οι Γεζίντι, ίσως οι Γνησιότεροι Κούρδοι, οι οποίοι δεν έχουν αλλαξοπιστήσει αλλά διατηρούν την πατρώα θρησκεία τους. Αυτούς ναι, επειδή έπαθαν πολλά και επειδή κινδυνεύουν πραγματικά, έχουμε υποχρέωση και να τους προστατεύσουμε για όσο καιρό κινδυνεύουν προσφέροντας τους άσυλο αλλά και να τους βοηθήσουμε ποικιλοτρόπως.

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 99017040