24/6/14


23.6.2014

 

Ελληνοτουρκικός πόλεμος για πετρέλαια… στο Αιγαίο

 

«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», ισχυρίζονται τα Σκουλήκια που τραγουδούν… στην Γη Μας.

 

Η Τραγική κατάσταση της ελληνικής Οικονομίας απασχολεί τους σημαντικότερους οικονομολόγους του κόσμου και κατά συνέπεια το παγκόσμιο ενδιαφέρον, επειδή η Ελλάδα διαθέτει για νόμισμα της το συστημικό ευρώ, του οποίου κάθε κλυδωνισμός δρα σαν εκκρεμές και επηρεάζει την παγκόσμια Οικονομία. Η τουρκική Οικονομία ενώ βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από την ελληνική Οικονομία (πριν λίγα χρόνια ο ασθενής Ετζεβίτ κουτούλησε στον τοίχο του υπνοδωματίου του και η μπακκιρήσιμη τουρκική λίρα από πάτο έπιασε Απόπατο) δεν ασχολείται κανένας ξένος σημαντικός οικονομολόγος συστηματικά μαζί της, διότι ουσιαστικά δεν επηρεάζεται αρνητικά καμία άλλη χώρα.

 

Η «ελληνική» κυβέρνηση πρέπει να αρχίσει τώρα την εξόρυξη πετρελαίων στο Αιγαίο, σε περιοχές που και με βάση το Διεθνές Δίκαιο μας ανήκουν, αλλά ο τουρκικός Επεκτατισμός διεκδικεί, θεωρώντας τες σαν «Γκρίζες Ζώνες». Ακόμα και σήμερα η Ελλάδα διαθέτει ποιοτική υπεροπλία απέναντι στην τουρκία. Αυτό το ισοζύγιο δυνάμεων όμως ίσως δεν διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα, λόγω της οικονομικής Καταστροφής που προκάλεσαν οι Διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες… και η πλάστιγγα σταδιακά θα κλίνει υπέρ της στρατιωτικής πολεμικής μηχανής των τούρκων που συνεχίζουν να εξοπλίζονται.

 

Εάν οι τούρκοι δεν αντιδράσουν στην εξόρυξη των πετρελαίων Μας από την περιοχή των Ιμίων…, του Αρχιπελάγους της Μεγίστης κ.α., συνεχίζουμε την εξόρυξη… Εάν δοκιμάσουν να μας εμποδίσουν, να αντιδράσουμε στα πλαίσια της Άμυνας των Κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ακόμη και στρατιωτικά. Ακόμα και η γάτα που δεν επιτίθεται σχεδόν ποτέ στον άνθρωπο, μπορεί να σε ξεσχίσει, εάν αισθανθεί ότι απειλούνται τα γατάκια της ή εάν κάνεις το λάθος να την γωνιάσεις (στριμώξεις).

 

Η πολεμική τεχνολογία, δυστυχώς για μας σήμερα, προοδεύει. Εάν π.χ. οι Αγωνιστές του 1821 είχαν ένα μόνο άρμα μάχης Τ-34 (από αυτά που είχαμε στην Κύπρο το 1974) θα μπορούσαν να απελευθερώσουν ολόκληρη την λεγόμενη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Το 12-13 λόγω της υπεροχής του θωρηκτού Αβέρωφ, που ναυπηγήθηκε κυρίως με χρήματα του ομώνυμου Ευεργέτη (ίσως για να ξεπλύνει την προδοσία των συγγενών του το 1825 εάν ήσαν συγγενείς του όμως και όχι απλώς συνώνυμοι… που συνεργάστηκαν με τον Μωχάμετ Άλη, τον Αλβανό Σατράπη και Αντιβασιλέα του Σουλτάνου στην Αίγυπτο) ελευθερώσαμε το Αιγαίο Μας. Εάν δεν αξιοποιήσουμε σήμερα την ποιοτική υπεροπλία που διαθέτουμε για να βγάλουμε τα πετρέλαια που μας ανήκουν, σε λίγα χρόνια αυτά τα «σιδερικά» (οπλικά συστήματα) θα είναι άχρηστα, ενώ οι τούρκοι που συνεχίζουν να εξοπλίζονται έστω αργά (λόγω επίσης οικονομικών προβλημάτων) θα ξεράσουν τα σιδερικά τους στα σώματα των παιδιών σου.

 

Η οικονομική Καταστροφή την οποία προκάλεσαν οι Διεφθαρμένοι Πολιτικάντηδες θα έχει δυστυχώς συνέπειες και στην άμυνα της Πατρίδας με ότι συνεπάγεται αυτό. Δεν πρέπει να περιμένουμε μοιρολατρικά τον από μηχανής θεό να μας σώσει. Πρέπει είτε να ξελασπώσουμε τάχιστα, είτε αποφασιστικά να συμπαρασύρουμε τάχιστα στην Καταστροφή την τουρκιά διαφορετικά αλοίμονό μας. Μόλις φύγουν οι πρώτοι Ελληνικοί πύραυλοι εδάφους εδάφους ATACMS και πλήξουν την Σμύρνη και άλλες τουρκοκατεχόμενες πόλεις μας ή «γκρεμμήσουν» τα στενά των Δαρδανελλίων (εάν έχουν αυτή την καταστροφική δυνατότητα) η τουρκική λίρα θα μετακομίσει για πολλά χρόνια από τον πάτο στον Απόπατο της Παγκόσμιας Οικονομίας. Μετά από ένα σύγχρονο ελληνοτουρκικό πόλεμο θα βγούμε και οι δυο μας Έλληνες και τούρκοι ισοπεδωτικά κατεστραμμένοι (ενώ τώρα προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς μόνοι μας). Μετά από ένα τέτοιο καταστροφικό και για τους δυο πόλεμο, η Ελλάδα λόγω και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει καλύτερες προοπτικές να συνέλθει από ότι η τουρκιά.

 

Όταν ο Εχθρός σε εξευτελίζει διαρκώς και εσύ ενώ είσαι αρκετά ισχυρός καταπίνεις τις προσβολές για να αποφύγεις πάση θυσία τον πόλεμο, θα αναγκαστείς να πολεμήσεις τον Εχθρό, όταν αυτός αντιληφθεί ότι είσαι πλέον ανίσχυρος να κερδίσεις τον πόλεμο. Όταν αρνείσαι να χρησιμοποιήσεις τους ισχυρότερους την δεδομένη στιγμή «πελταστές» και «ψιλούς» που διαθέτεις κατά του Θρασύτατου Εχθρού, θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με τις «Ασπίδες» τους «πελταστές» και τους «ψιλούς» του Εχθρού, όταν ο Εχθρός αντιληφθεί ότι οι «πελταστές» και οι «ψιλοί» σου έχουν πλέον απογυμνωθεί.

 

Ένα πράγμα δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Για την οικονομική Καταστροφή της Πατρίδας, δεν ευθύνονται μόνο οι Διεφθαρμένοι Πολιτικάντηδες που κατέκλεψαν την Πατρίδα. Ασυγκρίτως μεγαλύτερες ευθύνες έχει η τουρκική Κατάρα, με την οποία παλεύουμε είτε σαν σκλάβοι, είτε ελεύθεροι, εδώ και χίλια περίπου χρόνια. Φανταστείτε σε τι κατάσταση θα βρισκόταν σήμερα η Ελλάδα Μας, εάν η «τύχη» (Ατυχία) ή για τους Αλαφροΐσκιωτους, ένας Διεστραμμένος Θεός, δεν επέτρεπε να πατήσουν τα Άγια Χώματά Μας, οι τουρκομογγολικές ορδές του Διαβόλου. Κάθε π.χ. πολεμικό αεροπλάνο που είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να αγοράζουμε, στοιχίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Φανταστείτε τι έχουμε πληρώσει συνολικά σαν Ελληνισμός στα χίλια περίπου χρόνια μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης «κάτω από τον ίδιο ουρανό».

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040