24/6/14


23.6.2014

 

Προσέχετε το Δημόσιο Χρέος… των παιδιών… σας

 

Εορτάζουν οι Πολιτικάντηδες που καταλήστεψαν την Κύπρο και τον λαό για να προσφέρουν 1,8 δισ. (1.800.000.000 άλλοσπως χίλια οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ) συν 6 δισ. (6.000.000.000 άλλοσπως έξι χιλιάδες εκατομμύρια ευρώ) σε τράπεζες (ιδιωτικές επιχειρήσεις) που τους «διαγράφουν» (χαρίζουν) τα κομματικά και όχι μόνο χρέη… Ο λαός δεν αντιλήφθηκε ακόμα το αστρονομικό αυτό μέγεθος (της Κλοπής) και ελπίζει στην «επανεκκίνηση της Οικονομίας». Τι ποσότητες υγραερίου και πετρελαίου θα πρέπει να αντλούνται άραγε καθημερινά για να καλύπτουμε τουλάχιστον τους τόκους αυτού του χρέους των 7,8 δισ. (7.800.000.000 άλλοσπως επτά χιλιάδες οκτακόσια εκατομμύρια) που δημιούργησαν σε βάρος του λαού οι Πολιτικάντηδες για να ξελασπώσουν τους τραπεζίτες που τους έκαναν «δωράκια» και ενίσχυαν οικονομικά για χρόνια τα κόμματα (Φατρίες Συμμορίες);

 

«Επιστρέψαμε στις αγορές», ξέρετε τι σημαίνει; Περισσότερη αύξηση του Δημόσιου Χρέους… των παιδιών σας, για να βολέψουν οι Πολιτικάντηδες που κατέστρεψαν την Οικονομία της Κύπρου, τα παιδιά των συγγενών τους και των κωλοτρυπιδογλυφτών τους… «Ξαναβγήκαμε στις αγορές». Να πληρωθούν τα παλαιά βολεμένα κομματόσκυλλα και να βολευτούν τα νέα κομματόσκυλλα. Ξέρετε που πάνε τα χρήματα του Δημόσιου Χρέους; Παρακολουθείστε ένα παράδειγμα, έστω και αν στεναχωρέσω κάποιους ανθρώπους. Πάνω από όλα είναι η Πατρίδα. Η μοναδική υπηρεσία του Δημοσίου με την οποία έχω μια σχέση μέχρι σήμερα και από παιδί, είναι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού. Στην βιβλιοθήκη αυτή και μάλιστα όταν λειτουργούσε κανονικά με το αναγνωστήριο της και το αρχειακό υλικό της και όχι όπως υπολειτουργεί τα τελευταία χρόνια πίσω από την πινακοθήκη Λεμεσού, εργάζονταν δύο κυρίες η Λένια και η Δήμητρα οι οποίες και εξυπηρετούσαν με πολλή προθυμία τον κόσμο και εύρισκαν και χρόνο για να καθίσουν να ξεκουραστούν και να συνομιλήσουν με τον κόσμο. Η βιβλιοθήκη πήγαινε ρολόι. Μετά από πολλά χρόνια ήλθε και η Γεωργία η οποία σπούδασε βιβλιοθηκάριος και για ένα μεγάλο διάστημα προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Λίγα χρόνια αργότερα η Δήμητρα προτίμησε να μετατεθεί στο δημαρχείο και στη βιβλιοθήκη έμεινε μόνο η Λένια και η Γεωργία.

 

Ξέρετε ρε Φορολογούμενοι Μαλάκες, πόσες κοπέλλες πληρώνουμε σήμερα, για να «εργάζονται» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού; Επί Δημήτρη Χριστόφια (Καταστρόφια) βολεύτηκαν πέντε κοπέλλες (τρεις του ΑΚΕΛ και δύο του Συναγερμού) για να καταγράψουν δήθεν τα βιβλία στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Αυτή την εργασία θα μπορούσε να την διεκπεραιώσει ένα φιλότιμο πρόσωπο σε 2-3 μήνες ή ακόμα και η ίδια η βιβλιοθηκάριος λίγα λίγα και σιγά σιγά. Αυτές οι κοπέλλες κάθονται μπροστά στους υπολογιστές τους, όταν δεν απουσιάζουν, και πληρώνονται τζάμπα για πέντε περίπου ολόκληρα χρόνια! Στην συνέχεια η Λένια αφυπηρέτησε, κέρδισε τις εκλογές ο Νίκος Αναστασιάδης (ΚαταστροφιΆδης) και στις έξι ήδη κοπέλλες που «εργάζονται» στην βιβλιοθήκη προστέθηκαν ακόμα τρεις. Σήμερα «απασχολούνται» (πληρώνονται) σε μιαν βιβλιοθήκη που υπολειτουργεί σε ένα μεγάλο δωμάτιο της πινακοθήκης εννέα τουλάχιστον κοπέλλες, όταν λόγω και της Οικονομικής καταστροφής που προκάλεσαν οι ίδιοι Πολιτικάντηδες, μια θα ήταν υπέραρκετη.

 

Ας γίνει μια έρευνα από τον Γενικό Ελεγκτή και από την επιτροπή ελέγχου της «βουλής» που ελέγχει τους δήμους, για να μάθουμε πόσους τίτλους… βιβλίων περνά κάθε κοπέλλα κάθε μέρα τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή και να υποχρεωθούν αυτοί που τες βόλεψαν και σκόπιμα δεν άσκησαν έλεγχο τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια, να επιστρέψουν τα κλαπέντα από τον λαό χρήματα, που δόθηκαν για τους μισθούς τους.

 

Σίγουρα η περίπτωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεμεσού δεν είναι η μοναδική. Χιλιάδες κομματόσκυλλα – Παράσιτα βολεύτηκαν σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου από τους Πολιτικάντηδες και πληρώνονται τζάμπα. Με αυτό τον τρόπο κατέστρεψαν οικονομικά και τις Κυπριακές Αερογραμμές βολεύοντας για χρόνια άχρηστα και περιττά κομματόσκυλλα τους.

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040