17/3/14


17.3.2014

 

Αυτοί κατάστρεψαν την Οικονομία της Κύπρου

για να μπορέσουν να τσιμεντώσουν την προδοCIA του 2004 με διαφορετικό όνομα

 

Ποικιλόχρωμα Τρωκτικά, οι συμμορίες (κόμματα – Φατρίες) τους και τα όργανα τους, όπως ο αλλήθωρος «υπουργός» των Λαθρομεταναστών… σκόπιμα και μεθοδικά κατάστρεψαν την κυπριακή Οικονομία, προσφέροντας για πολλά χρόνια επιδόματα… χιλιάδων ευρώ στους Κκιλίντζιηρους, στους τουρκο«κύπριους», στους Λαθρομετανάστες, στα κομματόσκυλλα τους, ενώ ταυτόχρονα έστελλαν (δωρεάν φυσικά) ηλεκτρικό ρεύμα για να ηλεκτροδοτεί ο Αττίλας τα στρατόπεδα του, ενώ συνεχίζουν και στέλλουν νερό (επίσης δωρεάν) για να ξεδιψά ο τουρκικός κατοχικός στρατός.

 

Πρόσφατα έδωσαν την χαριστική βολή στην κυπριακή Οικονομία, προσφέροντας σε τράπεζες (ιδιωτικές επιχειρήσεις) που τους «διαγράφουν» (χαρίζουν) κομματικά και όχι μόνο χρέη 7,8 δισ. ευρώ (7.800.000.000 άλλοσπως επτά χιλιάδες οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ) με αποτέλεσμα να καταστρέψουν την κυπριακή Οικονομία, να καλέσουν την Τρόϊκα στο νησί και να οδηγήσουν χιλιάδες ανθρώπους στην απόγνωση…

 

Εάν υπήρχε τουλάχιστον πραγματική Δικαιοσύνη σε αυτό το Αποικιακό Κατάλοιπο που φέρει το εύηχο όνομα «Κυπριακή» «Δημοκρατία», όλοι αυτοί οι Ψευτοκλεφτοψευδοδημοκράτες «βουλευτές», δεξιοί και αριστεροί, που ψήφισαν υπέρ της Κλοπής των 1,8 δισ. ευρώ (1.800.000.000 άλλοσπως χίλια οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ) και στην συνέχεια των 6 δισ. ευρώ (6.000.000.000 άλλοσπως έξι χιλιάδες εκατομμύρια ευρώ) από τον λαό, οδηγώντας την Κύπρο στην Οικονομική Καταστροφή και φέρνωντας την Τρόϊκα στο νησί, θα έπρεπε να είναι ήδη στην φυλακή μαζί με τον Παπακώστα του Μαρί, που σε λίγο με κάποιο άλλο κόλπο… θα είναι και αυτός ελεύθερος. 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040


 

17.3.2014

 

Ψευτοκλεφτοψευδοδημοκράτες μιας Ψευτοκλεφτοψευδοδημοκρατίας

με μια Ψευτοκλεφτοψευδοδημοκρατική «Δικαιοσύνη»

 

«Αυτοί που ευθύνονται για την διολίσθηση της Οικονομίας μας, οι εγκληματίες λευκού κολλάρου, θα καταβάλουν το τίμημα του νόμου, είτε είναι ημέτεροι, είτε ανήκουν σε κοσμική ελίτ, όποιοι και αν είναι, όπου και αν ανήκουν, να είναι έτοιμοι σύντομα να απολογηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης»

«Υπουργός» «Δικαιοσύνης» Ιωνάς Νικολάου, 9/3/2014,

μιλώντας στο μνημόσυνο του θυσιασθέντος Δημήτρη Χάματσου στο Δάλι

 

Σχόλιο: «Κύριε» Ιωνά Νικολάου «υπουργέ» «Δικαιοσύνης», για την Καταστροφή της κυπριακής Οικονομίας έχεις και εσύ προσωπική ευθύνη, διότι σαν «βουλευτής» ψήφισες μαζί με όλους τους άλλους «βουλευτές», υπέρ της Κλοπής των 1,8 δισ. ευρώ (1.800.000.000 άλλοσπως χίλια οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ) και στην συνέχεια των 6 δισ. ευρώ (6.000.000.000 άλλοσπως έξι χιλιάδες εκατομμύρια ευρώ) τα οποία προσφέρατε σε τράπεζες (ιδιωτικές επιχειρήσεις) οι οποίες «διαγράφουν» (χαρίζουν) κομματικά χρέη και όχι μόνο…

 

Γιατί στην Ισλανδία, προκειμένου να αποφύγουν αυτή την κατάσταση, στην οποία εσείς οδηγήσατε την Κύπρο και τον λαό, προτίμησαν να αφήσουν κάποιες τράπεζες να χρεοκοπήσουν; Ο Βαγγέλης Τριάντης έγραψε στο περιοδικό «HOTDOC» (7 Φεβρουαρίου 2013), Τεύχος 21, σελ. 37-38 μεταξύ άλλων τα εξής:

 

«Με χορηγό την Τράπεζα Κύπρου

Οι περίεργες όμως συναλλαγές του κ. Αναστασιάδη δεν σταματούν εδώ. Όπως αποκαλύπτει το Hot Doc, ο υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας εμφανίζεται ως αποδέκτης χορηγιών από την Τράπεζα Κύπρου κατά το έτος 2008, οι οποίες ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ…»

 

Κλέψατε, από τον λαό 1.8 δισ. ευρώ συν 6 δισ. ευρώ για να γλιτώσετε δήθεν την «ΛΑΪΚΗ» τράπεζα, ενώ ο σκοπός σας ήταν να γλιτώσετε την τράπεζα «ΚΥΠΡΟΥ», η οποία επιχορηγούσε οικονομικά τον Νίκο Αναστασιάδη και της οποίας ο πρώην Ανώτατος Διοικητής, Μασόνος, Σόλωνας Τριανταφυλλίδης, είναι θείος της «βουλευτίνας» του «Δημοκρατικού Συναγερμού» Στέλλας Κυριακίδου, η οποία ψήφισε επίσης υπέρ της Κλοπής των 1,8 δισ. ευρώ από τον λαό, αλλά μετά την αποκάλυψη που έκανα του μέγιστου των Σκανδάλων, όταν θα γινόταν η Κλοπή των έξι δισ., φρόντισε να λείπει στην Αργεντινή για να καλύψει την Διαπλοκή… Όταν τελικά αποφασίστηκε η διάλυση της «ΛΑΪΚΗΣ» τράπεζας και το κούρεμα των άνω των 100.000 ευρώ στην τράπεζα «ΚΥΠΡΟΥ», ο συμπέθερος του Νίκου  Αναστασιάδη ειδοποιήθηκε εγκαίρως και έβγαλε εκατομμύρια ευρώ έξω από την Κύπρο. Στην συνέχεια βολέψανε κοντά σε Γενικό Εισαγγελέα που ακούει στο όνομα Κληρίδης* τον Ρίκκο, ο οποίος εργάστηκε για την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη, για τον οποίο το 2004 άφηνε υπονοούμενα για αθέμιτο πλουτισμό και ότι όζει, βρωμεί δηλαδή.

 

 

Ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ (και ΠΡΟΔΟΤΕΣ) που σκόπιμα και μεθοδικά οδηγήσατε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην οικονομική εξαθλίωση για να μπορέσετε να τσιμεντώσετε το «ναι», εάν υπήρχε πραγματική Δικαιοσύνη θα έπρεπε να σας στείλουν όλους εκ περιτροπής στον Κορυδαλλό, την πρώτη βραδιά σε διπλό κρεβάτι με τον ακροδεξιό Λαγό της «Χρυσής Αυγής» και την άλλη ημέρα, μετά από ένα υγιεινό πλύσιμο των αιδοίων… σε πιντέ (αιδοιολεκάνη) της πτέρυγας VIP του κορυδαλλού, όπου στα πλαίσια της «ισονομίας» και της «ισοπολιτείας» φιλοξενούνται εκλεκτοί Κατσαπλιάδες, όπως ο σοσιαΛηστής Άκης και η «δημοκρατική» συμμορία του και πάλιν κάτω ισόγειο στο κελί του ακροαριστερού Κουφοντίνα της «17Ν» με ένα ημιφορτωμένο (λόγω Οικονομικής Καταστροφής) έτοιμο προς χρήση εξάσφαιρο στον κώλο. Και επειδή τα πιο πάνω σίγουρα είναι υπερβολικά, όσοι δεξιοί και αριστεροί και κεντρώοι συνήργησαν στην κλοπή των 1,8 δισ. ευρώ και στην συνέχεια των 6 δισ. ευρώ… οδηγώντας την Κύπρο στην Οικονομική Καταστροφή και δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην εξαθλίωση, θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται στην φυλακή μαζί με τον Παπακώστα του Μαρί. Αλλά γράψετε το, σε λίγο θα βρίσκεται και ο Παπακώστας του Μαρί έξω, επειδή θα έχει κάποιο «συνάχι» στα μητρικά του…

 

Επειδή αντιλήφθηκαν, ότι ένας βασικός λόγος που αρκετοί Ρωμιοί ψήφισαν «Όχι» το 2004, δεν ήταν από αίσθημα φιλοπατρίας ή από αγάπη και έγνοια για την ασφάλεια των παιδιών τους, αλλά λόγω της τεράστιας διαφοράς που χώριζε την Οικονομία των «ελεύθερων» περιοχών από την Οικονομία του Αττίλα, σκόπιμα και μεθοδικά κατέστρεψαν την Οικονομία της Κύπρου και οδήγησαν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην εξαθλίωση, για να μπορέσουν, και πάλιν με ψευδείς παραστάσεις, να τσιμεντώσουν το «ναι». Θα μας αφήσει όμως άραγε και μια Ομοσπονδία με τούρκους, που θέλουν να τσιμεντώσουν, αλώβητους, όπως έλεγαν οι ίδιοι Ηλίθιοι, ότι θα άφηνε την Κύπρο η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση;

 

Σημ.*: Δεν γνωρίζω αν έχει οποιαδήποτε συγγένεια με τον Πισσοχόγλαστον Απατεώνα Γλαύκο Κληρίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων, με πληρωμένες προεκλογικές διαφημίσεις εξαπάτησε ακόμα μια φορά τους Αμπάλατους ψηφοφόρους αυτού του «δημοκρατικού» Μπύθουλα και αντί για S-300 τους έφερε σχέδιο «λύσης» (Διάλυσης) Λονδίνου – CIA – «Ανάν» (Ερτογάν) με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα !!!

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040