28/1/22

28.1.2022 Θα μπορούσαν ίσως και να κέρδιζαν τον επόμενο Ελληνοτουρκικό πόλεμο αν δεν απεκάλυπταν τα << drones >> UCAV μπαιραχτάρ

 Γιατί οι τούρκοι χρησιμοποίησαν τα μπαιραχτάρ στον  δευτερευούσης σημασίας για αυτούς πόλεμο στο Αρτσάχ << Ναγκόρνο Καραμπάχ >> και πριν, στην Συρία, στο Ιράκ και στην Λιβύη και δεν τα κράτησαν σαν κρυφό άσσο για να μας αιφνιδιάσουν και να κερδίσουν τον επόμενο Ελληνοτουρκικό πόλεμο. Φανταστείτε, τι καταστροφές θα μπορούσαν να προκαλέσουν στα Ελληνικά άρματα μάχης, στο πυροβολικό μας, στα αντιαεροπορικά μας συστήματα, στα πυραυλικά μας συστήματα, αλλά ακόμα και σε εγκαταστάσεις, όπως λιμάνια, αεροδρόμια κ.α., αν τα κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό για να τα χρησιμοποιούσαν σε βάρος του μεγαλύτερου Εχθρού τους, της Ελλάδας.

Υπάρχουν δύο βασικά ενδεχόμενα, είτε δεν πιστεύουν, ότι υπάρχει ενδεχόμενο ενός νέου Ελληνοτουρκικού πολέμου τα επόμενα χρόνια, οπόταν τα χρησιμοποίησαν τώρα που είναι αποτελεσματικά και πριν τα ξεπεράσει η εξέλιξη της τεχνολογίας, είτε και αυτό είναι πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ( ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΗ Ή ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ) διαθέτουν και άλλο ή ακόμα και άλλα μυστικά οπλικά συστήματα, που είναι ακόμα πιο επικίνδυνα για τον Στρατό μας και την Ελλάδα ΜΑΣ. Ανησυχώ διότι δεν εμπιστεύομαι τους << φύλακες >>. Αυτοί οι << φύλακες >> δεν έχουν καμία σχέση με τους Φύλακες, όπως τους ήθελε ο Πλάτωνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Leave a comment: