23/1/22

23.1.2022 Η αγορά των φρεγατών Belharra συνιστά συνειδητή Προδοσία για τις μίζες

 Η αγορά των γαλλικών φρεγατών Belharra και μάλιστα σε υποβαθμισμένη κατάσταση, σε σχέση με αυτές που θα αποκτήσει το γαλλικο πολεμικό ναυτικό, χωρίς δηλαδή τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα και τα σύγχρονα οπλικά συστήματα αυτοπροστασίας του πλοίου, συνιστά συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ για μίζες.

Διέθεσαν αυτό το τεράστιο ποσό για την αγορά των φρεγατων αυτών, αλλά ουσιαστικά γυμνών απέναντι στα τουρκικά υποβρύχια, για να έρθουν μετά από κάποια χρόνια να προσφέρουν στους Γάλλους, άλλες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να τις αναβαθμίσουν με καλύτερα ηλεκτρονικά και μετά από κάποια άλλα χρόνια να τους προσφέρουν άλλες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να αναβαθμίσουν τα οπλικά συστήματα αυτοπροστασίας του πλοίου.

Προσωπικά πιστεύω, ότι τόσο η αγορά των φρεγατών αυτών όσο και οποιουδήποτε άλλου πολεμικού πλοίου, υπό τις σημερινές συνθήκες, είναι μία λάθος ενέργεια ( που αγγίζει τα όρια της Προδοσίας ) διότι, ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ, ΑΝ ΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΡΠΙΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΡΠΙΛΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ.

Προσωπικά πιστεύω ακόμα, ότι κα το γαλλικό αεροπλανοφόρο και ακόμα και τα ρωσσικά ή ακόμα και τα αμερικάνικα, αν δεχθουν ταυτόχρονη επιθεση με τορπίλλες από Ελληνικά ή ακόμα από τα υποδεέστερα τουρκικά δεν θα μπορέσουν να μείνουν αλώβητα. Αν δεν καταποντιστούν θα υποστούν τεράστιες ζημιές.

Κατά συνέπεια η Ελλάδα ΜΑΣ ( υπό τα σημερινάς συνθήκας, όσον αφορά την τεχνολογία ) δεν χρειάζεται πολεμικά πλοία επιφανείας εκτός από τα μικρά που χρησιμοποιούν οι Ειδικές Δυνάμεις. Η Ελλάδα ΜΑΣ διαθέτει χιλιάδες αβύθιστα αεροπλανοφόρα που είναι τα νησιά και οι βραχονησίδες της Ελληνικής λιμνοθάλασσας του Αιγαίου ΜΑΣ. Αντί για τις φρεγάτες Belharra και όποιαδήποτε άλλα πολεμικά σκάφη επιφανείας, τα χρήματα θα έπρεπε να διατεθούν για την αγορά υποβρυχίων φονιάδων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Leave a comment: