2/11/21

 

Δημοσιεύτηκε από Χάρης Αριστείδου Μόλις τώρα 
 
2.11.2021
 
Ένας λάθος που έκανε η CIA και δεν εντόπισε μέχρι σήμερα κάποιος
 
Όταν η CIA και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς εκτέλεσαν τον Αρχιδολοφόνο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ακούσαμε στις ειδήσεις, ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έκαιγε στην αυλή του ακόμα και τα σκουπίδια του σπιτιού για να μην αφήσει ίχνη. Μέχρι σήμερα η CIA και οι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς θα είναι περήφανοι, διότι παρόλες τις προσπάθειες απόκρυψης του Οσάμα Μπιν Λάντεν ( ο οποίος έκαιγε ακόμα και τα σκουπίδια στην αυλή του, υποτίθεται για να μην αφήσει ίχνη ) τον εντόπισαν στο Πακιστάν και τον εκτέλεσαν.
 
Όταν κάποιος γεννηθεί και μεγαλώσει στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη, όπως οι επιστήμονες, τα στελέχη και οι εκτελεστές της CIA, είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει στην Αφρική και στην Ασία. Εάν ο δορυφόρος... της CIA ή οι καταδρομείς της, πήγαιναν τριάντα μέτρα ή τρία χιλιόμετρα στο πλησιέστερο με το του, Οσάμα Μπιν Λάντεν σπίτι, θά έβλεπαν, ότι και εκεί οι άνθρωποι καίνε τα σπουπίδια τους στην αυλή τους, χωρίς να είναι τρομοκράτες. Και το ίδιο πράγμα συμβαίνει από την Παπούα Νέα Γουινέα μέχρι και την Ασιατική τουρκιά και ακόμα και σε κάποιες ευρωπαικές χώρες ( π.χ. Αλβανία, Σκόπια, Βοσνία Ερζεγοβίνη ) και σε ΟΛΕΣ τις χώρεςΛατινικής Αμερικής. Τον Μάρτιο του 2020 θα επέστρεφα από μια τέτοια χώρα, αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοιού που ενέσκυψε, την τελευταία μέρα αναβλήθηκε η πτήση και έμεινα αναγκαστικά εκεί για 21 συνολικά μήνες. Έμαθα αρκετά από τα ήθη τα έθιμα τους και γενικά τον τρόπο ζωή τους. Μία από τις πρώτες δουλειές που κάνουν οι γυναίκες σε αυτές τις υποανάπτυκτες και αναπτυσσόμενες χώρες, είναι, να βγούν στην αυλή τους γύρω στις 7 - 8 το πρώι και ξυπόλυτες να καθαρίσουν τις αυλές τους από τα φύλλα ( για να μην κινδυνεύουν τα παιδιά... τους από τα φίδια ) να τα κάνουν ένα μεγάλο σωρό, να προσθέσουν πάνω σε αυτόν τα σκουπίδια ( αποφάγια, πλαστικά, μπαταρίες, φάρμακα ) της προηγούμενης ημέρας και να τα κάψουν, είτε στην άκρη της αυλής τους, είτε ακόμα και στην άκρη του δρόμου. Και αυτό είναι κάτι που κάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη.
Κατά συνέπεια πολύ καλά κάνουμε και κατηγορούμε τις ΗΠΑ και την Κίνα, επειδή δεν συνυπέγραψαν την σύμβαση του Κιότο. Πολύ καλά κάνουμε και κατηγορούμε τις πλούσιες χώρες επειδή οι βιομηχανίες τους μολύνουν τον πλανήτη. Πολύ καλά κάνουμε και αγωνιζόμαστε εναντίον της μόλυνσης του περιβάλλοντος και πρέπει να αγωνιζομάστε μέχρι την τελευταία στιγμή ακόμα και όταν ο πλανήτης θα ξεψυχά. Εκεί που ήμουν, είχα κλείσει μέσα σε ένα γυάλινο μπουκάλλι κάπου δέκα ληγμένες μπαταρίες και επειδή δεν ήξερα τι να τις κάνω ( δεν γίνεται ανακύκλωση ) τις έφερα μαζί μου στην Κύπρο και τις παρέδωσα σε σημείο ανακύκλωσης.
 
Προσωπικά πιστεύω, ότι, ότι μέτρα και να λάβουν ( και ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν πολύ αυστηρά ) οι ανεπτυγμένες χώρες, από την στιγμή που δισεκατομμύρια άνθρωποι στις φτωχές χώρες, καίνε καθημερινά σωρούς από φύλλα, πλαστικά, μπαταρίες και άλλα επικίνδυνα για το περιβάλλον σκουπίδια και όλα αυτά μαζί με τον συνεχώς αυξανόμενο υπερπληθυσμό της γης και κατά συνέπεια μεγαλύτερη ρύπανση του πλανήτη, πιστεύω, ότι δυστυχώς, ο πλανήτης γης δεν έχει σωτηρία. Μετά από εκατομμύρια χρόνια, κάποιο << διαστημόπλοιο >> από κάποιο άλλο πλανήτη, κάποιου άλλου ηλιακού συστήματος, θα προσγειωθεί στον κόκκινο πλανήτη γη, για να ερευνήσουν και να μάθουν αν κάποτε υπήρχε εδώ ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Leave a comment: