12/11/15


12.11.2015

 

Η Συμμορία του Τύπου στην υπηρεσία της Μαφίας του λευκού κολάρου

 

Στην ουσία, σήμερα «δημοκρατία» σημαίνει Δικτατορία των Μ.Μ.Ε. (Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας) και των άλλων Ο.Ο.Σ. (Οργανωμένων Οικονομικών Συμφερόντων). Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Ποιον Έλληνα (Ακαδημαϊκό… Διανοούμενο… Φιλόσοφο… Στοχαστή… Επιστήμονα… Πολιτικό…) εκτιμάτε εσείς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον σήμερα; Εάν αυτός ο Άνθρωπος κατέλθει σαν υποψήφιος σε εκλογές αυτών των «δημοκρατικών» καθεστώτων χωρίς να έχει την υποστήριξη κάποιων ισχυρών Μ.Μ.Ε, ξέρετε πόσες ψήφους θα πάρει;

 

Τα λεγόμενα δημοκρατικά καθεστώτα στην πραγματικότητα δεν είναι Δημοκρατικά, διότι στην ουσία επικρατούν εκείνοι οι Πολιτικάντηδες οι οποίοι είτε έχουν φανερές ή υπόγειες διασυνδέσεις με τα Μ.Μ.Ε. και γενικότερα με τα Οργανωμένα Οικονομικά Συμφέροντα, είτε λαδώνουν τα Μ.Μ.Ε. αγοράζοντας διαφημιστικό χρόνο από αυτά τα πλυντήρια μυαλών την δεδομένη στιγμή.

 

Ότι δεν μπόρεσαν οι Κατακτητές (Ρωμαίοι… τούρκοι… Γερμανοί… Άγγλοι) και ξένες θρησκείες να κάνουν μέσα σε 2000 περίπου χρόνια, να αφελληνίσουν εντελώς του Ρωμιούς και να τους κάνουν Ανθέλληνες που να μην αγαπούν ουσιαστικά την Ελλάδα, μπόρεσαν να το πετύχουν μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, σε Κύπρο και υπόλοιπη Ελλάδα, τα κόμματα και τα Μ.Μ.Ε. και ειδικότερα η τηλεόραση, αυτό το ακάθαρτο πλυντήριο μυαλών που με τις σαπουνόπερες… της, γαργαλίζει και ακονίζει από την παιδική ηλικία της κλειτορίδες των γυναικείων μυαλών.

 

Ασφαλώς όμως και χρειάζονται τα Μ.Μ.Ε. Εάν υπήρχαν Μ.Μ.Ε. όπως υπάρχουν σήμερα, π.χ. πριν 1600… περίπου χρόνια, κάποιοι φτωχοί Γκουρού και Φακκίρηδες που εμφανίστηκαν και επιβλήθηκαν από τους Κατακτητές σαν Μεσσίες και τρέλλαναν την ανθρωπότητα, δεν θα είχαν καμία ελπίδα, θα είχαν αποκαλυφθεί εγκαίρως. Από την άλλη όμως, σήμερα τα Μ.Μ.Ε. επιβάλλουν τελικά Ττενεκέδες και Προδότες σαν μετρ της πολιτικής, προβάλλοντας τους και προωθώντας τους έναντι πληρωμένων αδρά πολιτικών διαφημίσεων.

 

Τα Μ.Μ.Ε. (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) είναι στην υπηρεσία (αλλά ταυτόχρονα είναι και συγκοινωνούντα δοχεία) της Δικτατορίας των Ο.Ο.Σ (Οργανωμένων Οικονομικών Συμφερόντων).

 

Τα ισχυρά Μ.Μ.Ε. (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) είναι τα εκφραστικά όργανα (gauleiter) της παγκοσμιοποιημένης εβραιοσιωνιστικής Μασονίας και του Φασισμού των Ο.Ο.Ε. (Οργανωμένων Οικονομικών Συμφερόντων). 

 

Το Εβραιοελεγχόμενο Χόλυγουντ που τροφοδοτεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι το Παγκόσμιο «Υπουργείο» (Διαφθορείο) παιδείας. Το Σιωνιστοκρατούμενο Χόλυγουντ και η τηλεόραση, μέσα σε ελάχιστα χρόνια γκρέμισαν την ηθική παράδοση δύο χιλιάδων περίπου χρόνων των δυτικών χριστιανικών κοινωνιών. Είναι γεγονός ότι στο Χόλυγουντ έχουν γυριστεί και ωφέλιμες ταινίες. Η ζημιά όμως που έγινε στις δυτικές κοινωνίες και θα επεκταθεί σταδιακά σε όλο τον πλανήτη, είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερη, διότι το κακό είναι συνήθως πιο ισχυρό από το καλό και η καθημερινή αρνητική πλύση εγκεφάλου σαν φαρμάκι πιο ισχυρή από την σποραδική θετική πλύση εγκεφάλου που δρα σαν φάρμακο.  Το κακό έχει συνήθως μεγαλύτερη δύναμη από το καλό. Βλέπουμε π.χ. ότι στην πολιτική ζωή επικρατούν συνήθως ή εναλλάσσονται, οι πλέον Διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες.

 

Τα ισχυρά Μ.Μ.Ε. (Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας) από τους ιδιοκτήτες μέχρι τους μισθοφόρους δημοσιογράφους υπηρέτες τους, έχουν τεράστια ευθύνη για την οικονομική και πνευματική χρεοκοπία του τόπου, διότι όταν κατέρχονταν στις εκλογές Τίμιοι Άνθρωποι, είτε τους φίμωναν εντελώς, είτε διακριτικά, ενώ ταυτόχρονα προωθούσαν τους Διεφθαρμένους αργυρώνητους Κλεφτοπολιτικάντηδες.

 

Εκτελώντας σήμερα εντολές, αποκρύβουν σκοπίμως τις αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων, φτωχών ανθρώπων καλύπτοντας τους (αν)ηθικούς αυτουργούς πολιτικάντηδες. «Χάρη», μου είπε ένας φίλος που εργάζεται σε υπεύθυνη θέση στο νοσοκομείο Λεμεσού, «δεν περνά βδομάδα, άτε δέκα μέρες που να μεν έχουμε μιαν αυτοκτονία στην Λεμεσό, ενώ άλλος φίλος, δημοσιογράφος, μου απεκάλυψε ότι έχουν εντολή να μην καλύπτουν δημοσιογραφικά αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων.

 

Τα Μ.Μ.Ε., πιο σωστά Μ.Μ.Δ. (Μέσα Μαζικής Διαπλοκής) ποθούν μέρος της διαφημιστικής πίτας της πλουτοκρατίας, των Τραπεζιτών και του Εμποροβιομηχανικού κόσμου.

 

Μπερλουσκόνηδες καναλάρχες στην Κύπρο και την Υπόλοιπη Ελλάδα δεν κατέρχονται στις εκλογές, φροντίζουν όμως να εκλέξουν προς όφελος των επιχειρήσεων τους και γενικά των συμφερόντων τους αχυρανθρώπους, και όμοιους με αυτούς Διεφθαρμένους Πολιτικάντηδες.

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος πριν το δημοψήφισμα του 2004 παραδεχόταν ότι δεν είχε περιουσία αλλά μετά την προσπάθεια Ξεπουλήματος της Κύπρου βρέθηκε με παλατάκι στην πανάκριβη περιοχή «Καλόγηροι», ενώ αποκαλύφθηκε ότι υπέγραφε στην τράπεζα με διαφορετικό επίθετο σαν Νίκος Χρυσάνθου, πήγε στην Ευρώπη για να πείσει τους ξένους για αλλαγή της νομοθεσίας που επηρέαζε τα συμφέροντα των ξενοδόχων (και μεγαλοεκδοτών, μεγαλοκαναλαρχών) που επέβαλε η Τρόικα. Λίγες μέρες προηγουμένως μας είχαν πει, ότι δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τίποτε, ούτε καν να βάλουμε φόρους στα πουράκια. Προκειμένου όμως να απαλλαγούν οι Ξενοδόχοι (μεγαλοεκδότες, καναλάρχες κ.α.) μπορούν να γίνουν τα πάντα.

 

Συγκρίνετε τα σχόλια κάποιων εφημερίδων για τον Νίκο Αναστασιάδη τους τελευταίους μήνες πριν τις εκλογές με όσα έγραφαν εναντίον του Νίκου Αναστασιάδη από το 2004 μέχρι και κάποιους μήνες πριν τις εκλογές. Λίγο πολύ τον παρουσίαζαν σαν Προδότη και Πελλό. Ποιος δημοσιογράφος έψαξε να βρει πόσες είναι οι συνολικές εισπράξεις των Μ.Μ.Ε. (Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας) από τις προεκλογικές διαφημίσεις; Έπρεπε να υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει τα Μ.Μ.Ε. (Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας) μαζί με το «ακολουθεί πληρωμένη προεκλογική διαφήμιση» και την προβολή της υποψηφιότητας κάθε πολιτικάντη να γράφει από κάτω, εάν είναι εφημερίδα, ή να το λέει στο τέλος της διαφήμισης, εάν είναι ραδιόφωνο ή τηλεόραση, πόσα στοίχισε η συγκεκριμένη διαφήμιση.

 

Καλαμάρια με κίτρινο μελάνι

 

Πολλοί δημοσιογράφοι πριν της εκλογές συμπεριφέρονται σαν καλαμαράδες της πλουτοκρατίας και των Ο.Ο.Σ. (Οργανωμένων Οικονομικών Συμφερόντων). Είδατε έστω και ένα υπάλληλο δημοσιογράφο όπως έστω περιστασιακά και ακροθιγώς συζητά για το πόθεν έσχες των πολιτικάντηδων να έχει θέσει έστω και μια φορά θέμα πόθεν έσχες για το αφεντικό του, είτε είναι αυτός μεγαλοεκδότης, είτε είναι μεγαλοκαναλάρχης;

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blockspot.com

Τηλ. 99017040

 

Εισήγηση: Εφόσον ζούμε σε ένα «δημοκρατικό» καθεστώς, για να μειωθεί τουλάχιστον η Διαπλοκή μεταξύ των Διεφθαρμένων Πολιτικάντηδων και των Διεφθαρμένων Αφεντικών των Μ.Μ.Ε. (Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας) πρέπει να καταργηθεί νομοθετικά η μοναρχία που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο ιδιοκτήτης κάθε Μέσου Μαζικής Επικοινωνίας, είτε αυτό είναι τηλεόραση, είτε ραδιοφωνικός σταθμός, είτε εφημερίδα, διά νόμου να απαγορευτεί να είναι ένας μόνο επιχειρηματίας. Κάθε Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας να ανήκει σε μιαν ισότιμη ομάδα δημοσιογράφων. Κάθε φορά που τα έσοδα θα υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο ποσό να υποχρεώνεται η ομάδα των δημοσιογράφων να αυξήσει τα μέλη της, ούτως ώστε ο πλούτος να μην συσσωρεύεται όπως σήμερα στα χέρια άπληστων επιχειρηματιών, που χρησιμοποιούν τους δημοσιογράφους ανάλογα με τα συμφέροντά τους σαν Καραγκιόζηδες στο σχοινί. Επίσης, εφόσον ζούμε σε ένα «δημοκρατικό» καθεστώς, θα έπρεπε η ίδια η πολιτεία να μεριμνήσει και να επιβλέψει την κυκλοφορία μιας Παγκυπρίου… κυκλοφορίας εφημερίδας, στην οποία κάθε πολίτης που έχει άποψη άλλα λογοκρίνεται και φιμώνεται από τα Μ.Μ.Ε. της Διαπλοκής, ανεξαρτήτως των πολιτικών του θέσεων να μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, διότι και για τα επόμενα 20-30 χρόνια θα υπάρχουν ακόμα χιλιάδες συμπολίτες μας, που είτε δεν θα έχουν ακόμη πρόσβαση στο διαδίκτυο, είτε δεν θα ξέρουν ακόμη να το χρησιμοποιούν. 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blockspot.com

Τηλ. 99017040

 

Από τους Ππαραδωμένους στους Ππαραδόπιστους

 

Αφιερώνεται σε ένα Ίνδαλμα μου, τον Παναγιώτη Σέκερη, τον βασικότερο οικονομικό αιμοδότη της Αγίας Φιλικής Εταιρείας

 

«Ο ππαράς»

Βασίλη Μιχαηλίδη Εθνικιστή Εθνικού ποιητή

(τραγουδημένο εξαιρετικά από τον ππαραδομένο «εθνικό» Γύφτο

που το τραγουδά για τους άλλους)

και οι Ππαραδόπιστοι

Χάρη Αριστείδου Έλληνα Υπερεθνικιστή

 

«Ακολουθεί πληρωμένη (τοξική) προεκλογική διαφήμιση».

προωθούμε έναντι αμοιβής Τοξικούς πολιτικούς

κάνοντας Τοξική πλύση εγκεφάλου.

φέρνουμε Τοξικές «λύσεις».

 

«Ακολουθεί πληρωμένη (Ανθελληνική) προεκλογική διαφήμιση»

Εκλέγουμε Ανθέλληνες πολιτικούς

φέρνουμε Ανθελληνικές λύσες.

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blockspot.com

Τηλ. 99017040

 

Από το υπό έκδοση βιβλίο μου με τίτλο «Φάτε και Σκάστε» και υπότιτλο «Τα Μ.Μ.Ε (Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στα χρόνια της χοΛέρας» και η «δημοκρατία» (Φασισμός) των Ο.Ο.Σ. (Οργανωμένων Οικονομικών Συμφερόντων).