12/3/15


12.3.2015

 

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

 

Εξεδόθηκε και κυκλοφορεί η νέα ποιητική συλλογή του Χάρη Αριστείδου με τίτλο «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ» και υπότιτλο «Τα Αντιναζιστικά, Αντιταλοφασιστικά και άλλα Εθνικιστικά μου ποιήματα και τραγούδια…»

 

Όπως κάθεστε μπροστά από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, αν μείνετε στην ιστοσελίδα μου http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com και κοιτάξετε αριστερά, θα δείτε μια στήλη που γράφει «ΒΙΒΛΙΑ ΧΑΡΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ PDF». Εκεί μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε κάποια από τα απαγορευμένα βιβλία του Χάρη Αριστείδου. Εάν μπείτε στο βιβλίο «Αυτοί κατέστρεψαν την Οικονομία της Κύπρου για να μπορέσουν να τσιμεντώσουν την προδοCIA του 2004 με διαφορετικό όνομα» και διαβάσετε στην σελίδα τέσσερα το κεφάλαιο «Η χοΛέρα που έφερε την Ερυθρή Πανούκλα», θα αντιληφθείτε με ποιο δόλιο τρόπο ο Νίκος Αναστασιάδης εξέλεξε τον Δημήτρη Χριστόφια το 2008 για να καταστρέψει την Οικονομία της Κύπρου για να μπορέσει να εκλεγεί ο ίδιος το 2013. Για να μην ψάχνετε όμως όσοι βιάζεστε μέσα στα βιβλία δίπλα, αναδημοσιεύω το σχετικό κείμενο εδώ.

 

4.4.2013

Η χοΛέρα που έφερε την Ερυθρή Πανούκλα

 

Στις 28 Ιανουαρίου 2008, πριν τις προεδρικές εκλογές, τις οποίες κέρδισε τελικά ο Δημήτρης Χριστόφιας, σε φυλλάδιο μου έγραφα μεταξύ άλλων τα εξής:

 

«ΠΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΕΧΕΙ:

 

Μυαλό ανθρώπινο αλλά νου Σταλινιστή

παιδεία λουλούμπα Λενινιστική

Ιδεοληψία Μαρξιστική…»

 

Ερώτηση: Εάν εγώ αντιλαμβανόμουν από τότε (και πολύ πριν) ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας είχε ιδεοληψίες, εμμονές και αγκυλώσεις, είναι δυνατόν να μην το αντιλαμβανόταν ο Νίκος Αναστασιάδης με το επιτελείο του; Γιατί του επέτρεψαν να εκλεγεί, βάζοντας σαν ανθυποψήφιο του τον Γιαννάκη Κασουλίδη που είχε υποστηρίξει το «ναι» και όχι π.χ. τον Γιαννάκη Μάτση… ή τον Ουράνιο Ιωαννίδη… ή την Ελένη Θεοχάρους… ή οποιονδήποτε από εκείνο το 66% των ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ που είχαν υποστηρίξει το «Όχι», ο οποίος και θα υποστηριζόταν τελικά και από το ΔΗΚΟ και από την ΕΔΕΚ και από τους Οικολόγους; Απλούστατα διότι όπως έγραφα στα κείμενά μου από τότε, ο Νίκος Αναστασιάδης ήθελε να χάσει ο Γιαννάκης Κασουλίδης, να εκλεγεί ο Δημήτρης Χριστόφιας, να τα κάμει όλα (γ)έρημα για να πάρει αυτός σειρά.

 

Στις 22 Ιανουαρίου του 2008, πριν τις προεδρικές εκλογές, τις οποίες κέρδισε τελικά ο Δημήτρης Χριστόφιας, κυκλοφόρησα σε φυλλάδιο ένα τραγούδι μου, με το οποίο προειδοποιούσα. Παρακολουθείστε κάποιους στίχους.

 

ΞΙΠΕΤΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΤΣΙΗΝΟΚΩΛΟΙ

 

Ήλθαν τα κομμούνια και κάναν συναυλία

θέλουνε να κάνουνε, την Κύπρο Αλβανία

ήλθαν τα κομμούνια και κάναν συναυλία

για να μεταναστεύσουμε όπως στην Βουλγαρία

ήλθαν τα κομμούνια και κάναν συναυλία

για να λιμοκτονήσουμε όπως στην Μολδαβία

 

Μολδαβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία,

Ουκρανία, Πολωνία, Λετονία… και Ρωσία

χώρες που κατάστρεψαν

ο Τεμπέλης μαρξ, ο Συφιλιάρης λένιν και ο Δολοφόνος στάλιν

 

Στα καμπαρέ κομμουνιστών χορεύουνε Ρουμάνες

στην μπάρα τους ξεβράκωτες χορεύουν και Βουλγάρες

ξεβράκωσε ο Μαρξισμός τις χώρες τούτες όλες

θέλουν να ξεβρακώσουνε και τις Ελληνοπούλες

 

Στις χώρες που κυβέρνησαν οι Κόκκινοι Φασίστες

κατάστρεψαν τον τόπο τους, τα κάναν όλα (μ)πίλιες

ΠΑΝΤΟΥ όπου κυβέρνησαν οι Κόκκινοι Φασίστες

τους λέει ΟΧΙ ο ΛΑΟΣ. Φτάνει με εσάς Κοπρίτες...

 

Υ.Γ. (1) Τραγουδιέται σε ρυθμό ραπ. Δοκίμασα σε καλαματιανού ρυθμό αλλά δεν (τους) ταιριάζει.

Υ.Γ. (2)   Το σφυρί και το δρεπάνι, όταν όλα ίσια κάνει

τότε θα γευτείς Ρεπάνι στα γκουλάγκ του νέου Στάλιν»

 

Ερώτηση: Συγνώμη, τι είπατε; Δεν πιστεύετε, ότι αυτό το τραγούδι το έγραψα πριν κερδίσει τις εκλογές ο Δημήτρης Χριστόφιας; Ε τι να γίνει, ούτε εγώ θα το πίστευα εάν ήμουν στη θέση σας. Περιμένετε να δείτε τι έχομε να πάθουμε ακόμα από τον Νίκο Αναστασιάδη και ούτε αυτά θα πιστεύετε, ότι τα έγραψα μήνες και χρόνια πριν τις εκλογές του 2013…Εάν ήμουν Ελβετός… ή Σουηδός… θα άκουα για Εθνικισμό και θ’ ανατρίχιαζα. Θα ήμουν οικολόγος. Θα είχα την μύτη για να μυρίζομαι τριαντάφυλλα… Όταν όμως έχεις στην Πατρίδα σου την τούρκικη Κατάρα, κάθε Πατριώτης οφείλει να είναι και «λαγωνικό», να εντοπίζει εγκαίρως και τ' «αγκάθια». Εάν όμως εγώ γνώριζα εγκαίρως, ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας θα τα έκανε όλα (Γ)έρημα, εσείς πιστεύετε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης δεν το γνώριζε; Γιατί του επέτρεψε τότε να εκλεγεί, βάζοντας σαν υποψήφιο του «Δημοκρατικού Συναγερμού» τον Χαμένο Γιαννάκη Κασουλίδη και όχι π.χ. τον Γιαννάκη Μάτση… Απλούστατα ο Νίκος Αναστασιάδης γνώριζε, ότι για να μπορέσει κάποτε να εκλεγεί και ο ίδιος πρόεδρος, χρειαζόταν να κυβερνήσει κάποιος άλλος προηγουμένως σαν τον Δημήτρη Χριστόφια, που θα κατέστρεφε (με την βοήθειά του) προς όφελος του, σχεδόν τα πάντα.

 

Στις 25 Ιανουαρίου 2008, πριν τις προεδρικές εκλογές, τις οποίες τελικά κέρδισε ο Δημήτρης Χριστόφιας, σε κείμενό μου κάτω από τον τίτλο: «(Ξέρεις) που πας ρε κόκκινε Μπέη Νενέκο;» έγραφα μεταξύ άλλων τα εξής:

 

«(Ξέρεις) Που πας ρε κόκκινε Μπέη Νενέκο;

 

Υ.Γ.: Εφ’ όσον ρε συστηματικοί παραχαράκτες της Ιστορίας, απολιθώματα του Ελ Νίνιο Μαρξισμού – Λενινισμού, ισχυρίζεστε, ότι δήθεν ο Αγώνας του 1821 ήταν ταξικός και όχι Εθνικιστικός (Απελευθερωτικός), γιατί ενώ έχετε στο χαμαιτυπείο σας το άγαλμα του Συφιλιάρη Οβραίου λένιν, δεν έχετε ούτε μια προτομή, του Έλληνα Γενικού Αρχηγού του «ταξικού αγώνα του 1821» (sic!) Θεόδωρου Κολοκοτρώνη;

Εσυ ρε Κόκκινε Μπέη Νενέκο που θέλεις να τσιμεντώσεις την Προδοσία, για να γίνεις καλά, δεν είναι μεταμόσχευση νεφρού (κουφή η ώρα) στην έδρα του ιμπεριαλισμού που χρειαζόσουν, αλλά βρεμένη σανίδα για αναισθητικό και μεταμόσχευση μυαλού, από ένα, για σένα, σαν εμένα «Ξιπετσισμένο Κουρκουτά»… Όπως περίπου συνέβη, έστω και πολύ αργά στην δυστυχισμένη Ρουμανία στον εκεί Κοτσιηνόκωλο τσαουσέσκου και μάλιστα πριν προλάβει καλά καλά ο εκεί Κόκκινος Φασίστας, να δει τις Μαρξιστικές – Λενινιστικές Ιδεοληψίες του να ξιπετσίζονται όπως τις είδες εσύ (ωχχχ τι ηδονή!!) το τελευταίο επικίνδυνο κόκκινο ραμουλιμέντο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θέλει να καταστήσει την Κύπρο ρεντίκολο της Υφηλίου

 

Ερώτηση: Κατέστησε ναι ή όχι ο Δημήτρης Χριστόφιας (με τις πλάτες του Νίκου Αναστασιάδη) την Κύπρο ρεντίκολο της Υφηλίου; Λέτε να μην γνώριζε εγκαίρως ο Νίκος Αναστασιάδης τι θα ακολουθούσε; Ε τότε διαβάστε και το κείμενό μου ημερομηνίας           30 Ιανουαρίου 2008, το οποίο κυκλοφόρησα σε φυλλάδια πριν τις προεδρικές εκλογές, τις οποίες τελικά κέρδισε με την βοήθεια του Νίκου Αναστασιάδη, ο Δημήτρης Χριστόφιας. Όσοι δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε ποιον εννοώ γράφοντας «νέος Φύρερ» και ποιον εννοώ γράφοντας «νέος Στάλιν», όπου γράφω «νέος Φύρερ» εννοώ τον εκλαμπρότατο Νίκο Αναστασιάδη, όπου γράφω «νέος Στάλιν» εννοώ τον «εκλαμπρότατο» Δημήτρη Χριστόφια. Λαμπρόν να τους κάψει τζιαι τους θκυο. «Χαζοχαρούμενο» είχε χαρακτηρίσει ο Τάσσος Παπαδόπουλος τον Γιαννάκη Κασουλίδη.

 

«Γιατί ο νέος Φύρερ ενώ στους συνεργάτες του ρίχνει τασάκια κωλογλύφει το νέο Στάλιν;

 

Ο λόγος που ο νέος Φύρερ θέλει να προχωρήσει σε ένα «Ιστορικό συμβιβασμό» (sic!) με τον νέο Στάλιν, είναι περίπου ο ίδιος λόγος με εκείνον που ώθησε τον παλαιό Φύρερ και πνευματικό του πατέρα, να συνάψει το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο συμμαχίας και μη επιθέσεως, το οποίο υπογράφτηκε μεταξύ των υπουργών εξωτερικών της ναζιστικής γερμανίας φον ρίμπεντροπ και του υπουργού εξωτερικών της σοβιετικής ένωσης μολότωφ.

 

Στηριζόμενος πάνω σε εκείνη την συμμαχία, εκείνος ο σχετικά συγκρατημένος τρελλάκιας (δεν είχε φθάσει μέχρι του σημείου να ρίχνει τασάκια) μπορούσε να αλωνίζει στην Ευρώπη, ενώ από κοινού παλαιός χίτλερ και παλαιός στάλιν εισέβαλαν στην Πολωνία, όπου ο Μαρξιστικός Λενινιστικός Κόκκινος Στρατός του παλαιού Κόκκινου Φασίστα στάλιν κατέσφαξε στο δάσος του Κατύν είκοσι χιλιάδες περίπου Πολωνούς αξιωματικούς, ένα έγκλημα, το οποίο η επιβαλλόμενη και προβαλλόμενη από τους νικητές «Ιστορία», για πολλές δεκαετίες χρέωνε στους ηττημένους ναζιστές.

 

Μια ημέρα, ο γενναίος αυστριακός δεκανέας του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, αδιαφορώντας ότι ο πόλεμος συνεχιζόταν στο δυτικό μέτωπο, πριν γονατίσει την αγγλία, αποφάσισε να τερματίσει την συμμαχία που είχε συνάψει με τον στάλιν και να τον κτυπήσει πισώπλατα… Λυκοφιλίες.

 

Ο λόγος που ο νέος Φύρερ θέλει να προχωρήσει τώρα σε ένα «ιστορικό συμβιβασμό» (sic!) με τον νέο Στάλιν είναι διότι γνωρίζει, ότι λόγω της προδοτικής στάσης που κράτησε όσον αφορά το σχέδιο «λύσης» «Κόφι Ανάν» (CIA-ανάν) το οποίο καταψήφισαν και οι περισσότεροι οπαδοί του κόμματός του, αυτή η πενταετία θα ήταν χαμένη για οποιονδήποτε Νε(αι)νέκο του κόμματος του διεκδικούσε την ψήφο του λαού. Γνωρίζοντας ότι η πενταετία είναι χαμένη δεν έβαλε υποψηφιότητα για να μην φθαρεί, έβαλε τον χαζοχαρούμενο για στότσιη για να χρεωθεί εκείνος την επερχόμενη πανωλεθρία.

 

Η μεγάλη του αγωνία ήταν μήπως και αντί του χαζοχαρούμενου, υποψήφιος του κόμματος του σε αυτές τις εκλογές ήταν κάποιο ηχηρό όνομα από την ομάδα του ΟΧΙ, ένας άλλος π.χ. ευρωβουλευτής και όχι μόνο. Ένας υποψήφιος του ΟΧΙ θα μπορούσε να τύχει της υποστήριξης και άλλων κομμάτων και να κερδίσει τις εκλογές με τρομερές συνέπειες για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

 

Εάν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να κερδίσει ένας Νε(αι)νέκος από την παράταξη του τις εκλογές θα επέτρεπε σε οποιονδήποτε άλλο να διεκδικήσει εκείνος τις εκλογές; Αυτός ψοφά για την εξουσία, άλλωστε εκεί παίζονται τα δεκάδες εκατομμύρια. Από τρύπια κράνη και ροζ βίζες πόσα να κερδίσει η οικογένεια Κορλεόνε και πόσους Κωλογλύφτες να ταΐσει και να διορίσει;

 

Εάν έχει ένα που θέλει περισσότερο απ’ όλους να χάσει τις εκλογές ο χαζοχαρούμενος, αυτός είναι ο νέος Φύρερ, διότι γνωρίζει ότι εάν ο χαζοχαρούμενος κερδίσει αυτές τις εκλογές θα θέλει να διεκδικήσει και τις επόμενες και στην συνέχεια θα θέλει ακόμα δεκαοκτώ περίπου μήνες για να λύσει το Κυπριακό. (sic!)

 

Και ενώ έβαλε ο νέος Φύρερ τον χαζοχαρούμενο για στότσιη, ταυτόχρονα ανοίγεται προς τον νέο Στάλιν, ούτως ώστε είτε κερδίσει, είτε χάσει ο νέος Στάλιν να υπάρχει καταγεγραμμένη αυτή η συνεργασία, έτσι όταν διεκδικήσει ο νέος Φύρερ την άλλη πενταετία να υπενθυμίσει στον νέο Στάλιν αυτή την συνεργασία. Εκτός και αν υπάρχει οποιοσδήποτε που πιστεύει, ότι όσο ψηλά ποσοστά και να πάρει ο χαζοχαρούμενος αυτή τη φορά, ότι θα τον υποστηρίξει ο Φύρερ και την επόμενη πενταετία, όταν θα έχει το κόμμα του περισσότερες πιθανότητες από τώρα να κερδίσει τις εκλογές.

 

Ανακεφαλαιώνοντας. Ο νέος Φύρερ προτιμά να κερδίσει τις εκλογές ο νέος Στάλιν και όχι ο  χαζοχαρούμενος, για να μείνει ανοικτός και πιο άνετος ο δρόμος για τον ίδιο στις μεθεπόμενες εκλογές.»

 

Σχόλιο: Έσσιει κανέναν αθκιασερό μιτσή στη Λευκωσία, να πεταχτεί στο «Φιλοξενία», όπου συνεδριάζουν οι κύριοι Γ. Πικής, Γ. Κωνσταντινίδης και Π. Καλλής τζιαι να τους δώσει τα πιο πάνω κείμενά μου, ούτως ώστε αντί να χαθούν μέσα στα επουσιώδη, να πιάσουν τον «ταύρο» που τα τζιέρατα;

 

Χάρης Αριστείδου

www.ellinikidexameniskepsis.com

Τηλ. 99017040