23/10/14


23.10.2014

Η Μεσόγειος Φλέγεται

 

Μούσες του Δέρβη, σήμερα θα σας αποκαλύψω για ποιο λόγο διέκοψε τις συνομιλίες ο Νίκος Αναστασιάδης.

 

Το 2004 πολλοί Αφελληνισμένοι, ρωμαίικες κοπροποιητικές μηχανές, ψήφισαν «Όχι», όχι όμως από αγάπη για την Πατρίδα, αλλά διότι αν επέστρεφαν οι τούρκοι την Αμμόχωστο και τη Μόρφου, θα έπεφτε η αξία της γης στην Λεμεσό… και στην Πάφο. Ταυτόχρονα, ακόμα περισσότεροι Αφελληνισμένοι, ρωμαίικες κοπροποιητικές μηχανές, ψήφισαν «ναι» αδιαφορώντας για το μέλλον της Πατρίδας (των παιδιών τους ουσιαστικά) προκειμένου να πάρουν, άλλοι τα σπίτια τους και τις πολυκατοικίες τους στην Αμμόχωστο και στη Μόρφου και άλλοι αποζημιώσεις και ομόλογα. Υπήρξαν όμως και αρκετοί άλλοι, κυρίως αμόρφωτοι και Ανιστόρητοι, που υποκύπτοντας στους Εκβιασμούς και στις Απειλές του Νίκου Αναστασιάδη (που δεν είχε περιουσία μέχρι τότε, όπως παραδέχτηκε) ψήφισαν «ναι» «για να ησυχάσει αυτός ο τόπος…» όπως με αφέλεια φαντάζονταν.

 

Ο λόγος που διεκόπησαν οι συνομιλίες είναι ο εξής: Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται. Μουσουλμάνοι, βορειοδυτικά, βόρεια, βορειοανατολικά, ανατολικά, νότια και νοτιοδυτικά της Κύπρου αλληλοσφάζονται, ενώ οι Χριστιανοί της Αιγύπτου, της Συρίας, του Ιράκ, απειλούνται με πλήρη αφανισμό όπως συνέβη στην τουρκοκατεχόμενη Μικαρασία Μας και στην τουρκοκατεχόμενη Κύπρο Μας. Η Δασκάλα Ελένη Φωκά μου περιέγραψε τα Μαρτύρια που υπέφερε τόσο η ίδια, όσο και οι άλλοι Χριστιανοί από τους Βάρβαρους Μουσουλμάνους, τούρκους και τουρκο«κύπριους» στα χρόνια της μαύρης (Κατάμαυρης) συμβίωσης κάτω από τον ίδιο ουρανό. Και αν ακόμα ο Αναστασιάδης και ο Έρογλου κατέληγαν σήμερα σε ένα τελικό κείμενο «λύσης» του Κυπριακού, πόσοι, ακόμα και από αυτό το 24%, θα ψήφιζαν σήμερα «ναι»… σε εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα του Αττίλα, όταν βλέπουν τι γίνεται δίπλα μας, μεταξύ των Μουσουλμάνων… και πως αποκεφαλίζουν τους Χριστιανούς;

 

Μην πιστεύετε τους θεατρινίστικους πατριωτισμούς του Αναστασιάδη. Είναι σκηνοθετημένοι και κατόπιν συμφωνίας με τους Αμερικάνους. Επειδή αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούσαν να περάσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες το Προδοτικό και Καταστροφικό σχέδιο «λύσης» (Διάλυσης) Λονδίνου – CIA – (Ανάν) Ερτογάν, με διαφορετικό όνομα, αποφάσισαν να λουφάξουν και να αρχίσουν τους Ψευδοπατριωτισμούς, μέχρι να καταλαγιάσει η Καταιγίδα και να ξεχάσετε εσείς αγαπημένες μούσες του Δέρβη, τι σημαίνει Ισλαμικό Φρενοκομείο και Ομοσπονδία με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα.

 

Το πιο κάτω είναι από την ποιητική συλλογή μου «Με λένε Κασσάνδρα».

 

Όταν βράζει η παττίχα των Ισλαμιστών…

 

Καλοκαίρι… 2014 … και μπήκαμε στο Φθινόπωρο…

… Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος…

και ακόμα βράζει η παττίχα των Ισλαμιστών…

Δίπλα στην Συρία αλληλοεξοντώνονται Μουσουλμάνοι.

Λίγο πιο κάτω στο Ιράκ αλληλοσφάζονται Μουσουλμάνοι.

Στο Κουρδιστάν, τούρκοι Μουσουλμάνοι κόβουν κεφάλια Κούρδων Μουσουλμάνων.

Στον Λίβανο όλοι εναντίον όλων.

Στην λωρίδα της Γάζας αλληλοσκοτώνονται Εβραίοι και Μουσουλμάνοι.

Στην Αίγυπτο αλληλοσφάζονται Μουσουλμάνοι

ενώ οι Χριστιανοί Κόπτες είναι πλέον «είδος» υπό εξαφάνιση.

Στην Λιβύη αλληλοσκοτώνονται Μουσουλμάνοι.

Στην Ουκρανία αλληλοσκοτώνονται Χριστιανοί.

Ας κάνουν ρε παιδί μου μιαν Ομοσπονδία

με εποικοδομητικές ασάφειες και επεμβατικά δικαιώματα στον Αττίλα

να μην ξανασκοτωθεί ούτε ένας…

Μήπως όμως τελικά δεν φταίει η παττίχα των Ισλαμιστών

αλλά ο κολοκυνθόσπορος των Ομοσπονδιακών;

Αλλαουάχμπαρ.

 

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040