1/4/14


1.4.2014

 

Φανταστείτε τι θα ακολουθήσει μετά την «λύση»

 

Πριν αρκετούς μήνες μου τηλεφώνησε μια κοπέλλα στην οποία έδωσε τα βιβλία μου μια αδελφή του Ήρωα Σολωμού Σολωμού και μου είπε τα εξής: «Κύριε Αριστείδου ονομάζομαι Ντίνα Μούσιη, είμαι φοιτήτρια της Νομικής, μου έδωσαν τα βιβλία σας…, θέλω να σας γνωρίσω». Ήλθε στην Λεμεσό, μου είπε ότι ήταν μέλος του ΕΛΑΜ (σήμερα όχι πλέον μου είπε, όταν της τηλεφώνησα για να την ρωτήσω κατά πόσον μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω τα στοιχεία της) και στην συζήτηση μου ανέφερε, ότι όταν είπε σε κάποιο στέλεχος του ΕΛΑΜ στα Κοκκινοχώρια «θα πάω στη Λεμεσό για να γνωρίσω τον Χάρη Αριστείδου» της απάντησε «Ούτε να το διανοηθείς». «Γιατί;», τον ρώτησε η Ντίνα «Θέλεις να σε δούμε που την τηλεόραση να σε παίρνουν μαζί του στην φυλακή;» της είπε εις άπταιστον ελληνικήν ο ΕΛΑΜίτης που θα πίστευε ακράδαντα ότι είναι και Έλληνας και Εθνικιστής !!

 

Πώς καταντήσαμε !

Οι Κότες «εθνικιστές» και με «Ήθος» οι θηλυπρεπείς Προδότες !!

Τυχαία Χρεοκοπήσαμε;

 

Το πιο ευτράπελο απ’ όλα… πισώπλατο χτύπημα, το δέχτηκα από τον «θεολόγο» Θεοφύλακτο Χατζηκώστα. Όπως στεκόμουνα στην είσοδο του αγροκτήματος του Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα σε κάποιο μνημόσυνο του στη Λεμεσό και συνομιλούσα με τον δημοσιογράφο Κορνήλιο Χατζηκώστα, μας πλησίασε ο «θεολόγος» (Θεομπαίχτης) αδελφός του Θεοφύλακτος, έκανε χειραψία με τον αδελφό του και στην συνέχεια θέλησε να κάνει και μαζί μου. «Δεν κάνω χειραψία με αυτούς που χτυπάνε πισώπλατα» του είπα. Απομακρύνθηκε με γρήγορο βήμα… Τι είχε προηγηθεί;

 

Λίγα χρόνια πιο μπροστά είχα πάει με τον Μιχάλη Λοΐζου στην εκκλησία της Φανερωμένης στην Λευκωσία για το μνημόσυνο των θυσιασθέντων στα Ίμια. Φεύγοντας από την εκκλησία πήραμε τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας για Λεμεσό, προκειμένου να κάνω «έλεγχο» σε κάποια περίπτερα. Κάποιοι (ελάχιστοι) ιδιοκτήτες περιπτέρων βάζουν τα βιβλία μου σε πολύ προνομιακή θέση, π.χ. δίπλα από την ταμειακή μηχανή, ενώ κάποιοι άλλοι (επίσης ελάχιστοι) που διαφωνούν με τις θέσεις μου, τα κρύβουν ακόμα και μέσα σε κασόνια με άλλα που έχουν για επιστροφή. Όπως σταματήσαμε στα Λατσιά για «έλεγχο» ένοιωσα ένα χέρι να με αγγίζει στον ώμο, γύρισα και είδα κάποιο με χαμογελαστό και φιλικότατο πρόσωπο, ο οποίος μου είπε «Γεια σου Χάρη τι κάνεις;» «Δεν σε κατάλαβα» του είπα. «Είμαι ο Θεοφύλακτος ο Χατζηκώστας» μου είπε. Μόλις μου είπε έτσι, τον άρπαξα που το μανίτζιη λέγοντάς του «έλα δα ρε» τζιαι τον έσυρα λίγα μέτρα μέχρι το αυτοκίνητο «Τούτον δαμαί ξέρεις τον ρε;» του είπα. Μόλις είδε τον Μιχάλη Λοΐζου στην θέση του συνοδηγού τα έχασε. Για πρώτη φορά στην ζωή μου είδα κάποιον να αλλάζει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τέσσερις φορές χρώμα. Άσπρισε, κοκκίνησε, ξανάσπρισε και ξανακοκκίνησε και τελικά απευθυνόμενος στον Μιχάλη είπε τα εξής: «Α Παναΐα μου επρόδωσες με» «Δεν αντρέπεσαι ρε Ανθέλληνα Ρωμιέ επρόδωσε σε;» του είπα. «Μα εμείς λέμε ότι στα εθνικά θέματα είσαι ο καλύτερος αλλά διαφωνούμε…» ψέλλισε. Τι είχε συμβεί; Αυτός ο Ρωμιός Κοπρίτης λίγες μέρες προηγουμένως σταμάτησε το αυτοκίνητο του έξω από το κατάστημα του Μιχάλη για να αγοράσει σουβλάκια από δίπλα. Ο Μιχάλης τότε είχε ένα στασίδι έξω από το κατάστημα του πάνω στο οποίο πρόβαλλε κάποια βιβλία μου. Αυτός αντί να σκεφτεί ότι για να έχει κάποιος και να προβάλλει τα βιβλία του Χάρη, πρέπει είτε να είναι Φίλος του Χάρη είτε να έχει τις ίδιες περίπου απόψεις στα συγκεκριμένα θέματα με τον Χάρη, μπήκε μέσα στο κατάστημα του Μιχάλη και ρώτησε: «Είναι τα βιβλία του Χάρη;» «Ναι» του απάντησε ο Μιχάλης. «Να προσέχεις τον Χάρη, ο Χάρης δεν πιστεύει στον ίδιο Θεό όπως εμείς…» («Θεό» εννοούσε τον Ανύπαρκτο Γιαχωβά – Γιαχβέ και πρώην Ελοχίμ-Θεοί- της Εβραιοσιωνιστικής Μυθολογίας…).

 

Ένα άλλο από τα πολλά… ευτράπελο κτύπημα που δέχτηκα είναι το εξής. Κάποτε έδωσε ο Μιχάλης ένα φυλλάδιο μου σε ένα γείτονα του γυμνασιάρχη να το διαβάσει. Αφού διάβασε ένα μικρό απόσπασμα και διαπίστωσε ότι διαφωνούσε με το περιεχόμενο, το επέστρεψε πίσω λέγοντας: «Δεν ασχολούμαι με απαγωγείς» «Τζιαι ποιον απήγαγε;» ρώτησε έκπληκτος ο Μιχάλης. «Τον γιο του Σπύρου Κυπριανού, τον Αχιλλέα».

 

Τι Χάρης τι Βασίλης;

Γιατρός ο ένας, γιατρός ο άλλος !

 

Παραφράζοντας τον Κολοκοτρώνη

«Ποιαν καρυδιάν βαράνε μωρέ», τα Ρωμαίικά Σκουλίκια;

Αυτή που έχει τα Ελληνικά «Καρύδια» !

 

Για να επιστρέψουμε όμως, μετά από ένα μακρύ πρόλογο στην ουσία του κειμένου που είναι τα επεισόδια τα οποία προκλήθηκαν στην Λεμεσό στις 26.3.2014 λόγω της Θρασύτατης και Προκλητικότατης παρουσίας του Δοσίλογου συνεργάτη του Αττίλα και Ταγματασφαλίτη της τουρκικής Κατοχής, σφετεριστή εξουσίας, Ψευδοπρωθυπουργού Μεχμέτ Αλή Ταλάτ το γένος Εσσιέξιξι. Εάν στα όσα του καταλογίζω πιο πάνω υπάρχει έστω και το παραμικρό ψέμα ή έστω πιστεύει ότι θίγεται, ας με πάρει σε δικαστήριο και Υπόσχομαι ότι μετά την έκδοση της απόφασης, καταδικαστικής ή αθωωτικής, θα ζητήσω την άδεια από τον δικαστή ή την δικαστίνα για να του βάλω μισό καβλί Ελληνικό… στο βρώμικο του κώλο τον Μουσουλμανικό…

 

Η ένοπλη οργάνωση του ΚΚΕ ΟΠΛΑ, στα Δεκεμβριανά σκότωσε και καλά της έκανε, την «ηθο»ποιό Ελένη Παπαδάκη, η οποία στα χρόνια της Βρωμερής ναζιστικής Κατοχής, όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ βασανίζονταν στην οδό Μέρλιν από τα ναζιστικά Κτήνη ή θυσιάζονταν για να ελευθερώσουν την Ελλάδα Μας από τους Βρωμερούς Ναζί, αυτή μαζί με την Μελίνα Μερκούρη και άλλες Πουτάνες, έπαιζαν θέατρο και διασκέδαζαν τους αξιωματικούς της Γκεστάπο και των Ες Ες. Στην τουρκοκατεχόμενη Κύπρο Μας, μετά από μόλις 70 χρόνια, οι Ερυθροί Μερσεντάκηδες της ακελικής νομενκλατούρας, μαζί με τους άλλους ποικιλόχρωμους Καραγκιόζηδες, που το 1974 είτε «έψαχναν» τις μονάδες τους, είτε έκαναν το «τράφικ» στα μετόπισθεν, είτε κρύφτηκαν στις Πρεσβείες του Σοβιετικού και Αραβικού Φασισμού (ίσως διότι δεν είχαν στα σπίτια τους γλυκό καρυδάκι) είτε λάκισαν και εγκατέλειψαν την Κερύνεια και τον Πενταδάκτυλο… καταδικάζουν τα επεισόδια τα οποία προκάλεσε αυτή καθ’ εαυτή η Προκλητική παρουσία του Δοσίλογου συνεργάτη του Εχθρού Μεχμέτ Αλή Ταλάτ, το γένος Εσσιέξιξι.

 

Προσωπικά όχι απλώς δεν καταδικάζω τα επεισόδια, αλλά λόγω των δρομολογημένων από τους Άγγλους, τους Αμερικάνους και τα Τσογλάνια τους, πολιτικών εξελίξεων, τα θεωρώ υπό τας περιστάσεις ωφελιμότατα.

 

Είναι ασυγκρίτως προτιμότερο να προκληθούν τώρα πριν την «λύση», είτε από «τα παιδιά των λουλουδιών», είτε ακόμα και από τους ΕΛΑΜίτες, ανάλογα μικροεπεισόδια άκαπνα, άσφαιρα, αναίμακτα και περιορισμένης Έκτασης αλλά ικανά να προβληματίσουν τον λαό για το που τον οδηγούν οι Άχρηστοι «Ηλίθιοι» (Προδότες) πολιτικοί που κατέστρεψαν την Οικονομία της Κύπρου, παρά να προκληθούν μετά την «λύση» σκόπιμα και μεθοδικά από τους τούρκους σοβαρά επεισόδια, ανάλογα με αυτά που προκάλεσαν το 1963 οι τούρκοι*, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν σαν αφορμή για να καταλάβουν αυτή τη φορά ολόκληρη την Κύπρο.

 

Αν γνωρίζατε ελληνική Ιστορία, αν γνωρίζατε την Αρρωστημένη Μουσουλμανική τουρκική ψυχοσύνθεση όπως την γνωρίζω εγώ μετά από Μελέτη περισσότερων από 70 (εβδομήντα) απομνημονευμάτων, ημερολογίων, χρονικών, αρχείων… Ελλήνων και Φιλελλήνων Αγωνιστών του 1821 και δεκάδων άλλων σχετικών βιβλίων, τότε δεν θα ήταν εύκολο για τους πολιτικάντηδες να προσπαθούν να σας πουλήσουν σαν παλαζούθκια προς σφαγή στον Αττίλα, διότι εάν Γνωρίζατε Ιστορία θα μπορούσατε και να Φανταστείτε που σας οδηγούν αυτοί οι Προδότες πολιτικοί, οι οποίοι σκόπιμα και μεθοδικά κατέστρεψαν την Οικονομία της Κύπρου, προσφέροντας για χρόνια επιδόματα χιλιάδων ευρώ στους Κκιλίντζιηρους, στους τουρκο«κύπριους», στους Λαθρομετανάστες… για να μπορέσουν να τσιμεντώσουν την ΠροδοCIA του 2004 με διαφορετικό όνομα.

 

Σημ*.: Με πρόφαση μόνο και μόνο κάποιες ρητορικές εισηγήσεις που έκανε ο Χρησιμότερος «Ηλίθιος» (Επίορκος – Προδότης) Ρωμιός, που γέννησε αυτός ο τόπος, μετά από παρότρυνση του Άγγλου «Υπάτου Αρμοστή»

 

Χάρης Αριστείδου

http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com

Τηλ. 00357 99 017040

 

Πατριώτη αν όλα όσα έγραψα* πριν τις εκλογές, όταν προειδοποιούσα,  αποδείχθηκαν ψέματα, ρίξε το κείμενο μου αυτό στα σκουπίδια. Εάν όμως όλα όσα έγραψα αποδείχθηκαν αληθινά, τότε φωτοτύπισε το και κυκλοφόρησε το, διότι μετά το δωρεάν προεκλογικό ξύρισμα και το μετεκλογικά καλοπληρωμένο Κούρεμα, στήνουν την Ομοσπονδιακή Λαιμητόμο, ίνα συμπληρωθεί το ρηθέν «Ξιούρισμα τζιαι Κούρεμα τζιαι κόμμα η κκελλέ σας».

 

Σημ.*: Κοίταξε την ιστοσελίδα μου http://ellinikidexameniskepsis.blogspot.com για τα σχετικά βιβλία μου, πρώτο «ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ», δεύτερο «Ε Ε ΕΡΧΟΝΤΑΙ», τρίτο «Ο Χαιρέκακος Νίκος Αναστασιάδης», τέταρτο «Δίδυμα Καθάρματα», πέμπτο «Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ», έκτο «Μασονία, μια Σατανική θρησκεία», έβδομο «ΟΧΙ», όγδοο «Επιχείρηση Κόκκινο Στιλέττο», έννατο «Αυτοί κατέστρεψαν την Οικονομία της Κύπρου για να μπορέσουν να τσιμεντώσουν την ΠροδοCIA του 2004 με διαφορετικό όνομα», δέκατο «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ».